Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

norejau paklausti kokias geresnes priemones galeciau naudoti plaukams issisakojusiais galiukais?
Atsakyti
Sveika
labai geras yra blizgesio serumas
5075-75 ml
tereikia 1 paspaudimo ir jis puikiai padengia plauką,bei suteikia sveiką išvaizdą,palengvina šukavimą
naudoju taip pat ir SATINIQUE firmos šampūnus thumbup.gif net balzamo nereikia wub.gif o plaukai dažyti ir plaunant kitais šampūnais l.veliasi 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
gal kas turite Amway LOC sudėtį?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 03, 00:24)
sveiki,
gal kas turite Amway LOC sudėtį?

http://www.amway-eur...o...2&HC_Zone=P
Atsakyti
Ar esat kas susidure, kad is naujo orkaiciu valiklio buteliuko isbegtu skystis? man pora atveju buvo po transportavimo ...taip ir likau nesupratus priezasties, kai butelukai ne karto nebuvo atidaryti...keista pasirode ir kad nera apsaugines pleveles kaip LOC tam tikruose valikliuose..
Atsakyti
QUOTE(vichy @ 2010 06 06, 17:24)
Ar esat kas susidure, kad is naujo orkaiciu valiklio buteliuko isbegtu skystis? man pora atveju buvo  po transportavimo ...taip ir likau nesupratus priezasties, kai butelukai ne karto nebuvo atidaryti...keista pasirode ir kad nera apsaugines pleveles kaip LOC tam tikruose valikliuose..

na nžn taip nei karto nėra buvę.. visas priemones prieš naudojimą reikia suplakti.
Atsakyti
QUOTE(vichy @ 2010 06 06, 17:24)
Ar esat kas susidure, kad is naujo orkaiciu valiklio buteliuko isbegtu skystis? man pora atveju buvo  po transportavimo ...taip ir likau nesupratus priezasties, kai butelukai ne karto nebuvo atidaryti...keista pasirode ir kad nera apsaugines pleveles kaip LOC tam tikruose valikliuose..

pleveles niekad nebuna orkaiciu valiklyje
Atsakyti
Sveikos, norejau pasiteirauti ar yra kokia nors priemone pelesiams valyti?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2010 06 07, 14:38)
Sveikos, norejau pasiteirauti ar yra kokia nors priemone pelesiams valyti?

sako zoom padeda
Atsakyti
QUOTE(birgiolita @ 2010 06 07, 16:37)
sako zoom padeda

Raso riebalams??? O specialiai gal nieko ir nera.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2010 06 07, 17:03)
Raso riebalams??? O specialiai gal nieko ir nera.

specialiai tikrai nera, as kiek domejausi sako sitas padeda, pati nebandziau sunku daugiau kazka pasakyti 4u.gif
Atsakyti
Noriu išbandyti šią produkciją ax.gif
Mane domintų šios priemonės ir gal galit pasakyti kuom jos skiriasi g.gif kodukai lyg tie patys tai pakeista nauja pakuotė ar kaip čia blush2.gif
user posted image user posted image
Kiek skaičiau, tai iš džinsų išiminėjote žolės dėmes. Ar nebijojote kadangi rašo išema dėmes tik iš neblunkančio audinio, tai neliks džinsuose dėmė balta visdėlto baliklis blush2.gif Pas mane beskalbiant visi sūnaus džinsai padažo, tai ar renkuosi tinkančią priemonę tokiam dalykui? kaip Pvz., vaikiškiem spalvotiem rūbam? Turiu omenyje išimant dėmes ax.gif
Ir ar yra išbandžiusių šią skalbimo, mirkymo priemonę user posted image
Atsakyti