Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(*Sausainiukas* @ 2010 05 28, 20:09)
Sveiki,
noriu paklausti, kaip naudojate orkaiciu valikli, ar tepate su tuo mazyciu sepeteliu, kaip nurodyta intrukcijoje? kazkaip man atrodo nelabai patogiai...

Man tai visai patogu,tik ilgokai ten "žaist"su tokiu nedideliu blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galite parasyt apie kilimu valikli, aciu 4u.gif
Atsakyti
Aciu DELUSION ir QUESTA uz patarimus kaip man isskalbti zole is dzinsu. Jus man tikrai padejot. 4u.gif Ant demiu uzdejau baliklio kosyte ir palaikiau 2 ar daugiau valandu, tiksliai nepamenu kiek. Issiskalbe tiesiog puikiai.
Atsakyti
QUOTE(AIRAX @ 2010 05 30, 21:50)
Sveiki, gal galite parasyt apie kilimu valikli, aciu 4u.gif

Sveika,labai geria išvalo kilimus,tik,kad būtų greitas efektas,nepagailėk nusipirkti papildomai šepečio,kuris iš karto daro putas su kuriomis valomas kilimas 4u.gif
mano draugė,net nmašinos saloną su juo valo,tai sakė thumbup.gif
Atsakyti
Man idomu dar apie kilimu valikli. Kaip suprantu ispradziu reikia nusiurbti kilima siurbliu. Tada isdelioti kilimu valiklio putas ir paskui vel nusiurbti. Ar nereikia trinti? Ar tai ka reikia nusiurbti po putu isdeliojimo buna sausa ar slapia (nzn kaip paaiskint), ta prasme, ar galima su paprastu siurbliu nusiurbt, ar reikia to kus su plovimo funkcija?
Atsakyti
QUOTE(jolanta003 @ 2010 05 31, 12:29)
Man idomu dar apie kilimu valikli. Kaip suprantu ispradziu reikia nusiurbti kilima siurbliu. Tada isdelioti kilimu valiklio putas ir paskui vel nusiurbti. Ar nereikia trinti? Ar tai ka reikia nusiurbti po putu isdeliojimo buna sausa ar slapia (nzn kaip paaiskint), ta prasme, ar galima su paprastu siurbliu nusiurbt, ar reikia to kus su plovimo funkcija?

Putas nedėlioti reikia, o jomis valyti, darbą palengvina gobeleno arba kilimų valymo šepečiai iš Amway. Priemonė džiūsta 6 val. Po to reikia paprastu siurbliu išsiurbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 31 gegužės 2010 - 13:02
gal galit pasakyti koduka to sepecio kilimam valyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 06 01, 09:54)
gal galit pasakyti koduka to sepecio kilimam valyt  4u.gif

Kilimų šepečio kodas: 100715

gobelenui valyti, bet tinka ir kilimui, jei nėra dideli plotai:
kodas: 100719
Atsakyti
Sveiki,gal galit ymesti nuoroda arba info kaip naudoti skystus Sa8 skalbimo miltelius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 06 01, 11:20)
Sveiki,gal galit ymesti nuoroda arba info kaip naudoti skystus Sa8 skalbimo miltelius? 4u.gif

http://amway-produkc...mo-priemon.html
Atsakyti
o sakykit kurie geriau/ veiksmingiau zarnynui valyti milteliai ar tebletes?

Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 06 01, 12:01)
kurie geriau/ veiksmingiau  zarnynui valyti milteliai ar tebletes?

Nėra vienareikšmiško atsakymo, vieniems pagal Folį paskiria skaidulas, kitiems - multifazerį. Reikia žiūrėti kas Jūsų organizmui labiau tinka.
Atsakyti