Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 05 26, 22:34)
g.gif O šito nežinojau, šikart tik biški indų ploviklio (amway) buvau užpylusi. Gal nieko baisaus? Ar turiu suprasti, kad nepylti jokios kitokios chenimės priemonės?  g.gif O jei įsigysiu LOC pienelį ar su juo galima naudoti?

Amway priemones galima, tik ne agresyvias parduotuvines priemones.
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2010 05 26, 19:07)
Šviežias žolės dėmes iš džinsų išvaliau iškart su LOC servetėlėm. Įsisenėjusias galima bandyti mirkyti SA8 baliklyje su Tri-zyme, baliklį ištirpinus karštam vandeny, tik jis labai stipriai putoja užpylus verdančiu vandeniu, todėl atsargiai, nenusiplikinkit.
LOC yra skirtas riebalinėm dėmėm, ir pilama kocentrato ant sauso audio su dėme.

O šiaip jei turit licenziją, pasidomėkit ar jūsų organizacijoj yra mokymo centrai, bent pas mus daug išsamios informacijos ir patirties galima pamatyti ir sužinoti čia, jei iškyla kokių klausimų.
Gal padauginot miltelių?

Aciu uz atsakyma. As tada labai gailejausi, kad nepasiemiau su savimi tu LOC serveteliu. Nu savaitgali ar kita savaite bandysiu skalbt jusu isvardintais budais. Duok dieve, kad issikalbtu. mirksiukas.gif
Atsakyti
as taip pat patenkinta Amway. smile.gif ypac visais valikliais. Dar niekad taip greit ir lengvai nevaliau langu. 4u.gif
O Amway maciau Vilniuje Hales turguje pardavineja moterele, tai 5 Lt brangiau nei as pirkau tas pacias prekytes...
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 05 27, 09:45)
as taip pat patenkinta Amway. smile.gif ypac visais valikliais. Dar niekad taip greit ir lengvai nevaliau langu. 4u.gif

O kokia būtent priemone valai langus? g.gif Nes jų ne viena yra smile.gif
Atsakyti
as valau su purskiamu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 05 27, 10:41)
O kokia būtent priemone valai langus?  g.gif Nes jų ne viena yra smile.gif

As valau su LOC PLUS Glass Cleaner, (skiedziamas) ir man is karto be jokiu dryziu issivalo langai thumbup.gif
Atsakyti
As valau su LOC, o paskui isblizginu su See Spray, nors ir su vienu LOC atskiestu issivalo be dryziu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
noriu paklausti, kaip naudojate orkaiciu valikli, ar tepate su tuo mazyciu sepeteliu, kaip nurodyta intrukcijoje? kazkaip man atrodo nelabai patogiai...
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2010 05 28, 20:09)
Sveiki,
noriu paklausti, kaip naudojate orkaiciu valikli, ar tepate su tuo mazyciu sepeteliu, kaip nurodyta intrukcijoje? kazkaip man atrodo nelabai patogiai...

man tai patogu visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(birgiolita @ 2010 05 28, 21:50)
man tai patogu visai  smile.gif

jau isbandziau smile.gif visai gerai gavosi su tuo sepeteliu smile.gif be reikalo buvau ji "nurasiusi" smile.gif
Atsakyti
O Artistry stangrinamosios zeles nuo celiulito nebera? Ar as nematau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2010 05 28, 20:09)
Sveiki,

orkaičių valiklis tepamas su šepetėliu nes vyksta reakcija,gali sudirginti odą
po 20 min.galite drąsiai plauti su karštu vandeniu ir kempine,nenaudojant pirštinių mirksiukas.gif
prieš naudojant būtina suplakti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SuperMeska @ 2010 05 30, 10:22)
O Artistry stangrinamosios zeles nuo celiulito nebera? Ar as nematau?  g.gif

nebėra,išimta iš prekybos 4u.gif
Atsakyti