Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

sveiki ,idomu butu suzinoti NUTRILITE™ DOUBLE X™ maisto papilda ,biski skaiciau apie ji ankstesnei temoj buvo rasyta bet butu idomu suzynoti is vartojusio asmenio ,gal juokingai skamba bet nuo jo ar nenorysi labai valgyt kaip nuo kitu vitaminu buna nuo saldytuvo neatsytrauki doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo m.krystina: 25 gegužės 2010 - 22:01
QUOTE(m.krystina @ 2010 05 25, 22:55)
sveiki ,idomu butu suzinoti NUTRILITE™ DOUBLE X™ maisto papilda ,biski skaiciau apie ji ankstesnei temoj buvo rasyta bet butu idomu suzynoti is vartojusio asmenio ,gal juokingai skamba bet nuo jo ar nenorysi labai valgyt kaip nuo kitu vitaminu buna nuo saldytuvo neatsytrauki doh.gif

uosviene nupirko NUTRILITE™ DOUBLE X™, vyras isgere pakuote tai jokio poveikio nepastebejo. ir apskritai labai esu nusivylusi amway produkcija. vienintele glister pasta verta demesio 4u.gif
Atsakyti
naudoju amway produkcija ir labai ja dziaugiuosi, tai pati irgi sugalvojau ja platinti , nezinau kodel kitos nepatenkintos, galbut naudojate neteisingai ar kazka darot ne taip, nes ir milteliai ir valikliai ir sampunai tikrai labai super, o vitaminus patys daktarai rekomenduoja vartoti, man ypac po gimdymo gydytoja patare nutrilait ir kalci pagerti ir multikus, todel kad jie organizme isissavina 85% , o pirkti vaistinese tik apie 20% , nezinau is kur tokie skaiciai, bet juos girdejau is mediku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2010 05 26, 13:08)
naudoju amway produkcija ir labai ja dziaugiuosi, tai pati irgi sugalvojau ja platinti , nezinau kodel kitos nepatenkintos, galbut naudojate neteisingai ar kazka darot ne taip, nes ir milteliai ir valikliai ir sampunai tikrai labai super, o vitaminus patys daktarai rekomenduoja vartoti, man ypac po gimdymo gydytoja patare nutrilait ir kalci pagerti ir multikus, todel kad jie organizme isissavina 85% , o pirkti vaistinese tik apie 20% , nezinau is kur tokie skaiciai, bet juos girdejau is mediku smile.gif

drinks_cheers.gif man krauja pagerino tik nutrilite 4u.gif
Atsakyti
visokiu nuomoniu buvo ir bus, kiekvienas atsirenkam ka naudoti, per savo nemaza skaitau patirti MLM 9 metus, sutikau daugybe kompaniju su ivairiais produktais, taciau amway kompanijos asortimentas platus, kiekvienam reikalingas ir svarbiausiai su sia kompanija sekmingiausiai vystosi versliukas, bent jau man bigsmile.gif
as taip pat bandau produktus vis ivairiomis israiskomis, yra kas ir man atrodo neveikia, ir pvz.skalbiau baltus drabuzius su balikliu, tai isemiau pilkus, nesupratau kodel,bet manau yra tam paaiskinimas, bet neskelbiu viesai,kad jie neveikia ir viskas yra s.... tiesiog matyt netaip naudojau, mes ne visaziniai ir nevisagaliai, ka patys zinom, tuo ir dalinames su bendradarbiais ar klientais.

jeigu kas paaiskins man kodel skalbiant baltus skalbinius su balikliu pasidare jie pilki, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mozaika** @ 2010 05 26, 15:21)
jeigu kas paaiskins man kodel skalbiant baltus skalbinius su balikliu pasidare jie pilki, buciau labai dekinga 4u.gif

Na, nežinau kaip dėl baliklio - bet pvz. skalbimo milteliais esu labai patenkinta. thumbup.gif Ir baltus tikrai ištraukiu baltus. Gal, kaip Delusion minėjo, pradžioje reikia paruošti skalbimo mašiną (bent jau milteliams), ir miltelius pradžioje ištirpinti karštame vandenyje ir dėti į bugną. Aš taip ir darau, tikrai esu patenkinta.
Na, bet aš bloga patarėja, nes pati nemėginau baliklio, bet jis vienas iš sekančių mano pirkinių, kad irgi būtų idomu sužinoti tavo problemos sprendimą, ir kaip sakoma, kad nekartočiau svetimų klaidų. smile.gif blush2.gif

Tiesa, kokia amway prekė atitiktų tokį kaip CIF CREAM? Tiesiog, jis man patinka kai reikia kažką pašveisti, bet norėtųsi kažko natūralesnio.
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 05 26, 17:41)
Na, nežinau kaip dėl baliklio - bet pvz. skalbimo milteliais esu labai patenkinta. thumbup.gif  Ir baltus tikrai ištraukiu baltus. Gal, kaip Delusion minėjo, pradžioje reikia paruošti skalbimo mašiną (bent jau milteliams), ir miltelius pradžioje ištirpinti karštame vandenyje ir dėti į bugną. Aš taip ir darau, tikrai esu patenkinta.
Na, bet aš bloga patarėja, nes pati nemėginau baliklio, bet jis vienas iš sekančių mano pirkinių, kad irgi būtų idomu sužinoti tavo problemos sprendimą, ir kaip sakoma, kad nekartočiau svetimų klaidų. smile.gif  blush2.gif

Tiesa, kokia amway prekė atitiktų tokį kaip CIF CREAM? Tiesiog, jis man patinka kai reikia kažką pašveisti, bet norėtųsi kažko natūralesnio.

Mano skalbimo masina nauja,ji ragavus tik amway miltelius,jokiu kitu g.gif

Cif atitinka - Sof cleaner.
Atsakyti
QUOTE(Forz @ 2010 05 24, 15:51)
Aciu uz atsakyma.

Gal galit kuri atsakyti kaip iskalbti zole, nes jau du kartus skalbiau su SA8 bei purskiau to demiu isemejo, bet vistiek neiisiskalbe? Baliklio ir dedu skalbdama.
P.S. I AZ produktu nesiulykit, nes licenzija ir pati jau 5 metai kaip turiu.

Šviežias žolės dėmes iš džinsų išvaliau iškart su LOC servetėlėm. Įsisenėjusias galima bandyti mirkyti SA8 baliklyje su Tri-zyme, baliklį ištirpinus karštam vandeny, tik jis labai stipriai putoja užpylus verdančiu vandeniu, todėl atsargiai, nenusiplikinkit.
LOC yra skirtas riebalinėm dėmėm, ir pilama kocentrato ant sauso audio su dėme.

O šiaip jei turit licenziją, pasidomėkit ar jūsų organizacijoj yra mokymo centrai, bent pas mus daug išsamios informacijos ir patirties galima pamatyti ir sužinoti čia, jei iškyla kokių klausimų.

QUOTE(indruciukas @ 2010 05 25, 18:37)
sveikos,

reik patarimo  ax.gif
uzmerkiau vakar baltu drabuzelius su tuo baliklius SA8, paskui sumeciau drabuzius i skalbenke ir dar milteliu dejau, kazin ar reikejo  g.gif nes ranksluostukai kai isdziuvo labiau dulka,nei paprastai iskalbus...   g.gif
Aciu  4u.gif

Gal padauginot miltelių?

QUOTE(Vilon @ 2010 05 25, 19:23)
sveikos noriu paklausti ar dar galima per kur nors uzsisakyti  pasifloros

Pasifloros su ramunėlėm? Rodos buvo anksčiau, permečiau, kad šiuo metu nei vienoj Europos rinkoj nemačiau, gal kas žinos daugiau.

QUOTE(m.krystina @ 2010 05 25, 21:55)

Nemanau, kad vitaminai tiesiogiai skatina apetitą. Niekas nesiskundė. Tiesiog noras valgyti galbūt yra nervinė išraišką. Pasirašykite 5 dalykus, kurie jums teikia malonumą (ne valgymas), ir kai tik nelaiku užsimanot ką nors dėti į burną, užsiimkit tuo, kas teikia malonumą ir atitolina nuo valgymo. Žinoma ne tada, kai tikrai norit valgyt, o ne kažką kramtyt. čia šiaip poster_offtopic.gif

QUOTE(mozaika** @ 2010 05 26, 14:21)
visokiu nuomoniu buvo ir bus, kiekvienas atsirenkam ka naudoti, per savo nemaza skaitau patirti MLM 9 metus, sutikau daugybe kompaniju su ivairiais produktais, taciau amway kompanijos asortimentas platus, kiekvienam reikalingas ir svarbiausiai su sia kompanija sekmingiausiai vystosi versliukas, bent jau man bigsmile.gif
as taip pat bandau produktus vis ivairiomis israiskomis, yra kas ir man atrodo neveikia, ir pvz.skalbiau baltus drabuzius su balikliu, tai isemiau pilkus, nesupratau kodel,bet manau yra tam paaiskinimas, bet neskelbiu viesai,kad jie neveikia ir viskas yra s.... tiesiog matyt netaip naudojau, mes ne visaziniai ir nevisagaliai, ka patys zinom, tuo ir dalinames su bendradarbiais ar klientais.

Nuo SA8 priemonių atsiskalbia drabužiai nuo senų skalbimo priemonių, kurios "uždažo" dėmės, todėl pradėjus jas naudoti atsiranda dar daugiau dėmių, nei buvo. Skamba keistai, bet dėja taip yra. Kita priežastis - SA8 valo kalkes iš būgno, todėl gali pirmaisiais skalbimais tamsėti, pilkėti drabužiai nuo besivalančių kalkių.
Papildyta:
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 05 26, 16:41)

LOC plus pienelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 26 gegužės 2010 - 18:07
QUOTE(Delusion @ 2010 05 26, 19:07)
LOC plus pienelis.

Ačiū už atsakymą.
Tik ka išmėginau šveistuką. Jau po kelių sekundžiu spėjau nusivilti juo, bet paskui teko atsiprašyti smile.gif Jis tikrai thumbup.gif Šveičiau pridegusį puodą (viriau ryžius, o gavosi kepti tongue.gif biggrin.gif ) - tikrai labai gerai išsišveitė smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 05 26, 18:52)
Ačiū už atsakymą.
Tik ka išmėginau šveistuką. Jau po kelių sekundžiu spėjau nusivilti juo, bet paskui teko atsiprašyti smile.gif Jis tikrai  thumbup.gif Šveičiau pridegusį puodą (viriau ryžius, o gavosi kepti tongue.gif biggrin.gif ) - tikrai labai gerai išsišveitė smile.gif  thumbup.gif

tik nenaudokit su jokiom cheminėm priemonėm, nes metalą sugadinsit ir šveistukai pradės braižyti paviršių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 26 gegužės 2010 - 19:25
QUOTE(Vilon @ 2010 05 25, 20:23)
sveikos noriu paklausti ar dar galima per kur nors uzsisakyti  pasifloros

reikia pažiūrėti JAV rinkoje,ten būna
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2010 05 26, 20:25)
tik nenaudokit su jokiom cheminėm priemonėm, nes metalą sugadinsit ir šveistukai pradės braižyti paviršių

g.gif O šito nežinojau, šikart tik biški indų ploviklio (amway) buvau užpylusi. Gal nieko baisaus? Ar turiu suprasti, kad nepylti jokios kitokios chenimės priemonės? g.gif O jei įsigysiu LOC pienelį ar su juo galima naudoti?
Atsakyti