Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(vastulka @ 2010 10 17, 16:23)
Gal galit patarti, kuo išvalyti iš eko odos šratinuko dėmes. Mažoji prasisuko per bandus verysad.gif . LOC nepadeda unsure.gif

LOC plus pienelis
Papildyta:
QUOTE(indvai @ 2010 10 17, 17:09)
ar kas nora bandet tos firmos akiu tuša ir kaip?

čia kurį? iš beautycycle ar Artistry? Ten bent 6 skirtingi yra.
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2010 10 17, 14:23)
Gal galit patarti, kuo išvalyti iš eko odos šratinuko dėmes. Mažoji prasisuko per bandus verysad.gif . LOC nepadeda unsure.gif

LOC pienelis pades bet nevisiskai , pas mane is sviesiu odiniu neisima,liko sviesios demes vistiek smile.gif ir vist ko tik nebandziau LOC geriausiai atlieka savo darba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(indvai @ 2010 10 17, 15:09)
ar kas nora bandet tos firmos akiu tuša ir kaip?

funkhouser buvo geriausias bigsmile.gif o artistry tai siaip sau, bet kiekvienai savo , vienam tinka kitam ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2010 10 17, 15:23)

Man gerai išsivalė su Mister proper kempinyte.Aš ją pirkau parduotuvėje Thomas Philipps.

Merginos,kiek dabar kainuoja Amway dantų pasta,ta didesnės talpos?Ir ar vaikams nuo 5 metų su ja galima valytis dantis?Ačiū
Atsakyti

Merginos,kiek dabar kainuoja Amway dantų pasta,ta didesnės talpos?Ir ar vaikams nuo 5 metų su ja galima valytis dantis?Ačiū
[/quote]

Praeitą savaitę mokėjau 14 Lt (čia per anglus) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relaxy: 18 spalio 2010 - 07:27
QUOTE(emma @ 2010 10 18, 08:00)
Man gerai išsivalė su Mister proper kempinyte.Aš ją pirkau parduotuvėje Thomas Philipps.

zinoma kad galima, o ji kainuoja 27lt
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2010 10 18, 08:33)
zinoma kad galima, o ji kainuoja 27lt

oho kaip drąsiai teigiat... nors pats gamintojas rašo: "NErekomenduojama jaunesniems nei 6 metų vaikams". Ši pasta su fluoru ir mažesni gali nuryti.

emma, jums kainos tiksliai nepasakys: jos kaina skiriasi kokios rinkoj perkat, ar perkat kaip klientas ar kaip distributorius: 27 lt yra maksimali kaina už šią pastą LT rinkoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 18 spalio 2010 - 08:24
QUOTE(emma @ 2010 10 18, 06:00)

na vaikams gal geriausiai butu vaikiska ir naudot smile.gif o ir kainos labai skiriasi, pas vienus platintojus pigiau pas kitus brangiau, as airijoj pirkau kainavo 3.8 euro, o uz 27 litus ko gero nepirkciau nes galima 3 nusipirkt uz tokia kaina , biznis yra biznis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2010 10 18, 15:44)
na vaikams gal geriausiai butu vaikiska ir naudot smile.gif o ir kainos labai skiriasi, pas vienus platintojus pigiau pas kitus brangiau, as airijoj pirkau kainavo 3.8 euro, o uz 27 litus ko gero nepirkciau nes galima 3 nusipirkt uz tokia kaina , biznis yra biznis smile.gif

po naujų kainas suvienodins, ir UK su IE nebebus išskirtinės Amway rinkose.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 10 18, 13:49)
po naujų kainas suvienodins, ir UK su IE nebebus išskirtinės Amway rinkose.

galbut susivienodins, reiskias lietuvoj tures atpigti bet cia aktualu tik platintojams, as kaip vartojtoja pirkeja ziuriu kur pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 10 14, 20:36)
help.gif
Man reikia kažkaip kramtuške išvalyt iš kuprinės ir džinsų, dideli plotai doh.gif Žinau, kad gal daug kas ir klausė blush2.gif Bet terandu atsakymus SU Locu. Bet aš nesuprantu, tai Loca užpili ir ką toliau daryt g.gif
4u.gif

Nezinau, kaip su LOC, bet as su Dr. Beckmann priemone isvaliau, yra tokia speciali kramtomai gumai. Buna Senukuose, Iki, Maximoj.
Cia, kaip atrodo http://www.e-senukai...uf-50ml6_1.html
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2010 10 18, 16:09)
galbut susivienodins, reiskias lietuvoj tures atpigti bet cia aktualu tik platintojams, as kaip vartojtoja pirkeja ziuriu kur pigiau  smile.gif

kadangi esate tik pirkėja tai nežinote ir nesigilinate kodėl UK pigiau ir t.t. kokie rinkų skirtumai ir pan. ir koks amway distrubutoriui pliusas įsigyjant sau glister pastą, o ne kažkokią kitą. Tai tiek.

Kam pirkti priemonę specialiai tik kramtomai gumai, jeigu yra Pre-wash, kuris ir gumą išima ir kitas dėmes išvalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 18 spalio 2010 - 15:58
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 10 18, 15:57)
Kam pirkti priemonę specialiai tik kramtomai gumai, jeigu yra Pre-wash, kuris ir gumą išima ir kitas dėmes išvalo.

Tas, kas tinka viskam, daznai netinka niekam biggrin.gif
Atsakyti