Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

o koks efektas ir nuo ko - atskiedus actu g.gif
Atsakyti
LOC atskiedus actu lengvai pašalinami visi nešvarumai ,šiuo būdu valau WC 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angel dreams: 14 spalio 2010 - 07:18
QUOTE(zifara @ 2010 10 13, 22:03)
o koks efektas ir nuo ko  - atskiedus actu g.gif

stiprioms kalkių apnašoms, dušo kabinai.
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 10 14, 09:34)
O geras, sito tai nezinojau bigsmile.gif Aciu uz paaiskinima, dabar dar labiau bus kur naudot  clap.gif

Kažkada apie tai temoje buvo diskutuota, paiešokit pagal mano "pasisakymus", gal net proporcijas kažkas sudėjęs buvo, tik jokiu būdu nepilkit acto esencijos ar pan. vos kelių % stiprumo actas ir ne grynu, o skiestu su LOC, nes actas vienas tai graužia, stipriai garuoja ir pan, LOC ir actas duoda visai kita, kur kas geresnį efektą. Tik nepamirškit, visgi actas yra actas, vėdinkit patalpas valydama.
Atsakyti
Radau: Skiedinį 2/3 L.O.C. koncentrato ir 1/3 acto – akmenims ir kalkių apnašoms nuo praustuvų, vonios ir klozeto valyti. Skiedinį užpilti ant paviršiaus ir palikti kuriam laikui, po to nuplauti vandeniu. Gal dar kam prireiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 10 14, 08:12)
Radau: Skiedinį 2/3 L.O.C. koncentrato ir 1/3 acto – akmenims ir kalkių apnašoms nuo praustuvų, vonios ir klozeto valyti. Skiedinį užpilti ant paviršiaus ir palikti kuriam laikui, po to nuplauti vandeniu. Gal dar kam prireiks 4u.gif

negirdetas dar toks dalykas kad valymo priemones galima skiest su actu,... bet gal ir tinka kokiom rimtom demem isimt, reiks kada nors isbandyt gal tikrai gera isvalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2010 10 14, 15:31)
negirdetas dar toks dalykas kad valymo priemones galima skiest su actu,... bet gal ir tinka kokiom rimtom demem isimt, reiks kada nors isbandyt gal tikrai gera isvalo  smile.gif

Patikrinta ir išbandyta. LOC turi daug panaudojimo būdų.
Atsakyti
help.gif
Man reikia kažkaip kramtuške išvalyt iš kuprinės ir džinsų, dideli plotai doh.gif Žinau, kad gal daug kas ir klausė blush2.gif Bet terandu atsakymus SU Locu. Bet aš nesuprantu, tai Loca užpili ir ką toliau daryt g.gif
4u.gif
Atsakyti
Merginos,girdėjau kad LOC galima atskiesti su actu ir puikiai išvalo vonią,bet kaip atrodo tas LOC? g.gif ,nes aš tai turiu LOC voniai,tai čia jį reikia atskiesti actu? g.gif
Atsakyti
Gal galit patarti, kuo išvalyti iš eko odos šratinuko dėmes. Mažoji prasisuko per bandus verysad.gif . LOC nepadeda unsure.gif
Atsakyti
ar kas nora bandet tos firmos akiu tuša ir kaip?
Atsakyti

i 
Komercija draudžiama visame forume.
Skelbimai draudžiami ne Skelbimų lentoj.
Atsakyti