QUOTE(SuperMeska @ 2010 10 06, 19:24)
Idealiausias variantas manau Daily (pati geriau).
Beje, sveikinimai susilaukus dukrytes
Beje, sveikinimai susilaukus dukrytes
Aš irgi Daily gėriau - beje, vitaminus buvau nunešusi gydytojai ir pasiklausiau, ar galima gerti maitinant, leido, nes natūralūs
QUOTE(zakse @ 2010 10 06, 22:10)
sveiki,gal zinot kada grys i prekyba anticeliulitinis kremas?
paprastai kas išimama, nebegrįžta.
QUOTE(MisKaprizas @ 2010 10 07, 08:40)
Aš irgi Daily gėriau - beje, vitaminus buvau nunešusi gydytojai ir pasiklausiau, ar galima gerti maitinant, leido, nes natūralūs
tai, kad mano vaiku gyd biski atsilikus. nors nera sena... nes klausiau ar galima cesnakinius vitaminus gert, ji tik pavarte buteliuka ir pradejo aiskint apie vaistines vitaminus
Sveikutės
pamiršau ,ką galima valyti su LOC pieneliu?
ir kaip valyti vonią su vonios valikliu?reikia jį dar atskiesti,ar ne?
QUOTE(Eedytka @ 2010 10 11, 09:03)
ir kaip valyti vonią su vonios valikliu?reikia jį dar atskiesti,ar ne? [/i]
Taip reikia skiesti, ant pakuotės yra parašyta kaip skiesti. Kaip tik vakar irgi vonios valiklį skiedžiau, tai pasidariau 2:1
QUOTE(Eedytka @ 2010 10 11, 10:03)
Sveikutės
Laba,
LOC pienelis naudojamas: vonios, dušų, chromuotų sanitarinių įrengimų, keraminių plytelių, tualetų, namų apyvokos prietaisų valymui. Tinka purvo bei riebalinių dėmių pašalinimui nuo automobilio ratlankių.
LOC vonios: Specialiai skirta nešvarumams vonioje šalinti. Privalumai. Veiksminga, antibakterinė vonios valymo priemonė *Valo muilo likučius, kalkių apnašas *Nereikia gramdyti *Nebraižo paviršių *Nepalieka valymo juostų.
Naudojimas. Skiesti 1:3. Priemonę užtepti (uzpurksti), palaikyti ir nuplauti vandeniu. Skiedimui tinka purkštuvas su rankena
kaip graziai padirbejau su virtuves LOC ir sveituku
Papildyta:
kai labai nesvarumai dideli ir su grynu pavalau, tada efektas super, skiestas man truputi kartais nepadeda
Papildyta:
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 10 11, 12:02)
Taip reikia skiesti, ant pakuotės yra parašyta kaip skiesti. Kaip tik vakar irgi vonios valiklį skiedžiau, tai pasidariau 2:1
kai labai nesvarumai dideli ir su grynu pavalau, tada efektas super, skiestas man truputi kartais nepadeda
Sveikos, gal žinot, kas gerai galėtų išvalyt rūdžių dėmes vonioje? Girdėjau, kad yra kažkoks valiklis, kuris lyg praskiestas su actu labai gerai išvalo...? Tas vonios LOC valiklis tai, kiek žinau, labiau tinka šiaip muilo ir kalkių apnašoms, bet ne rūdims?...
QUOTE(Kristigri @ 2010 10 13, 16:23)
Sveikos, gal žinot, kas gerai galėtų išvalyt rūdžių dėmes vonioje? Girdėjau, kad yra kažkoks valiklis, kuris lyg praskiestas su actu labai gerai išvalo...? Tas vonios LOC valiklis tai, kiek žinau, labiau tinka šiaip muilo ir kalkių apnašoms, bet ne rūdims?...
Rūdims tiks WC valiklis, ant sauso WC užpilti ir palikti mažiausiai 30 min.
WC valiklis - tai čia tas pats, kurį galima skiest su actu? Ar apie tai ką nors girdėjote?
QUOTE(Kristigri @ 2010 10 13, 19:48)
WC valiklis - tai čia tas pats, kurį galima skiest su actu? Ar apie tai ką nors girdėjote?
ne, tikrai ne. WC nesiskiedžia. Su actu ir vandeniu tam tikru santykiu skiedžiasi LOC.