Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(SuperMeska @ 2010 10 01, 19:51)
Gal kam nors bus idomu: vaikisku skalbimo milteliu man uzteko 124 skalbimams (specialiai rasiausi) wink.gif

o kiek pagal menesius? man 4 men tik
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2010 10 02, 16:25)
o kiek pagal menesius? man 4 men tik

Kiek daugiau nei 5 men. Maziausia kieki milteliu dedu.
Atsakyti
QUOTE(Vilon @ 2010 09 28, 20:41)
nu nenaudojau as jokiu lenor nes jie man per daug kvepia,bet tikrai va ir siandien mergaites megstukas ilgiau dziuvo nes kadangi salti orai tai negaliu net vaikui rengti kaip man s...... gal as perdaug skalbiklio dedu g.gif

Gal tiesiog skalbiniai pabuvo ilgiau nei iprastai nesudziauti, skalbimo masinoje? g.gif

QUOTE(Vilon @ 2010 09 30, 11:14)
labas rytas 4u.gif mano mergaite turi problemu su kalba dar jos yra labai silpna atmintis gal jus patartumet kokius vitaminus man jei nupirkti aisku stebuklo nesitikiu bet manau kad geriau nei is vaistines. Anksciau jai vis pirkdavau lasisa bet gal dar kas yra?

Yra ginkmedzio ekstraktas, gerinantis smegenu veikla, tik Lenkijoje jo nera, kaip minejo kazkas, galima uzsakyti Cekijoje arba Austrijoje 4u.gif Kaip tik sia savaite buvo daromas uzsakymas, as jo uzsisakiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manduca: 02 spalio 2010 - 18:07
QUOTE(šarlotė @ 2010 09 29, 22:41)
taip, drauge is Lenkijos kai reikia uzsako. Siandien gavau kainas produktu, kuriuos emiau, tai siek tiek suglumau  unsure.gif  Pre-Wash dėmių išėmėjas man isejo trigubai brangiau nei tam puslapy. GAl jo yra kelios rusys, ar keli kiekiai g.gif

Jei nesunku parasykit i AZ kokia katalogine kaina Pre wash demiu isemejo, baliklio ir wc valiklio ax.gif Dekui
Aciu uz linkejimus biggrin.gif  4u.gif

kainos skiriasi priklausomai is kur uzsakytos is lenkijos is Anglijos ar is Amerikos, siuo metu pigiausiai is Anglijos, kaip bus veliau matysim, patariu apsiprekinti kol eina kuo pigiau
QUOTE(Vilon @ 2010 09 30, 10:14)
labas rytas 4u.gif mano mergaite turi problemu su kalba dar jos yra labai silpna atmintis gal jus patartumet kokius vitaminus man jei nupirkti aisku stebuklo nesitikiu bet manau kad geriau nei is vaistines. Anksciau jai vis pirkdavau lasisa bet gal dar kas yra?

lasisa? cia ta is parduotuviu zuvi? as abejoju jos kokybe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birgiolita: 02 spalio 2010 - 23:20
vilon, siaip zuvu taukai is amerikos turetu tikti. nes aplainai sake, kad vienu draugu mergaite ilgai nekalbejo pradejo juos duoti ir viskas susitvarke.
lasisa is parduotuves tai ten nieko gero, tik pinigeliai i bala ismesti.
Atsakyti
JAV yra omega guminukų pavidalu. Mano mažoji labai noriai valgo. guminukai- omega
Jeigu turit galimybę per ką nors parsisiųst, rekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 03 spalio 2010 - 09:57
Sveiki , mano mažoji mergina - šokėja, didelis fizinis krūvis, daug treniruočių ir kažkaip šiemet sunkokai įsivažiuoją į tą grafiką ( mesti šokių nesutinka biggrin.gif )Vadovė liepė vartoti vitaminus, nes daugiau energijos atsirastų , bet negalime naudoti vitaminus su konservantais ( alergiška) ir šiaip skeptiškai vertinu platinamą produkciją, o juo labiau vitaminus...( žinoma geriau subalansuota mityba, bet sakė sportuojant to neužtenka )

Ar kas nors naudojate, ar naudojote vitaminus vaikams Amway . Kokie atsiliepimai apie juos, kur įsigyti pigiau ( Gal žinote internetines parduotuves iš kurių užsako už protingą kainą) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agni.e: 03 spalio 2010 - 12:55
QUOTE(Manduca @ 2010 10 02, 18:05)

Yra ginkmedzio ekstraktas, gerinantis smegenu veikla, tik Lenkijoje jo nera, kaip minejo kazkas, galima uzsakyti Cekijoje arba Austrijoje  4u.gif Kaip tik sia savaite buvo daromas uzsakymas, as jo uzsisakiau  smile.gif

o kada ve ljo butu galima uzsakyti as tikrai labainoreciau bigsmile.gif

QUOTE(vikce333 @ 2010 10 03, 09:01)
vilon, siaip zuvu taukai is amerikos turetu tikti. nes aplainai sake, kad vienu draugu mergaite ilgai nekalbejo pradejo juos duoti ir viskas susitvarke.
lasisa is parduotuves tai ten nieko gero, tik pinigeliai i bala ismesti.

kaip is amerikos g.gif as pirkau is amway
Atsakyti
QUOTE(agni.e @ 2010 10 03, 13:54)
Sveiki , mano mažoji mergina - šokėja, didelis fizinis krūvis, daug treniruočių  ir kažkaip šiemet sunkokai įsivažiuoją į tą grafiką ( mesti šokių nesutinka  biggrin.gif )Vadovė liepė vartoti vitaminus, nes daugiau energijos atsirastų , bet negalime naudoti vitaminus su konservantais ( alergiška) ir šiaip skeptiškai vertinu platinamą produkciją, o juo labiau vitaminus...( žinoma geriau subalansuota mityba, bet sakė sportuojant to neužtenka )

Ar kas nors naudojate, ar naudojote  vitaminus vaikams Amway . Kokie atsiliepimai apie juos, kur įsigyti pigiau ( Gal žinote internetines parduotuves iš kurių užsako už protingą kainą) 4u.gif  4u.gif

seip amway vitaminai vaikams tikrai verti demesio, be koncervantu, be dazikliu ir visokiu kitokiu priedu, skanus, kramtomi, vaikai mielai juos valgo.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 10 01, 19:20)
Mes irgi žymėjomės: Dish drops miltelių indaplovei užteko 5 mėnesiams (plaunam kiekvieną naktį, kartais papildomai dieną).

o koks cia kiekis tu milteliu ir kokia ju kaina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2010 10 03, 20:31)
o koks cia kiekis tu milteliu ir kokia ju kaina?  blush2.gif

1,4 kg. LT kaina ~50 lt
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 10 02, 16:48)
Kiek daugiau nei 5 men. Maziausia kieki milteliu dedu.

maziausias tai 30 ml?
Atsakyti