Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(dzin budizmas @ 2010 09 30, 11:08)
jei fotelis - gobelenas, tai šampūnas gobeleno valymui, jei oda- atsargia bandyti su LOC ar švelniu LOC plus pieneliu.

Aha,gobelenas bigsmile.gif ,reikės gal nusipirkti ir pabandyti bigsmile.gif ,ačiū už patarimą thumbup.gif
Kiek skaitinėju šią temukę,tai Jūs čia labiausiai ir daugiausiai patarimų duodat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 09 30, 11:11)
Aha,gobelenas bigsmile.gif ,reikės gal nusipirkti ir pabandyti bigsmile.gif ,ačiū už patarimą thumbup.gif
Kiek skaitinėju šią temukę,tai Jūs čia labiausiai ir daugiausiai patarimų duodat mirksiukas.gif

duoda ir kiti (kitos), aš tik užsičiaupt nesugebu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 09 30, 10:11)

draugės ne vieną dėmę iš baldų išėmė su SA8 Delicate skystu švelniu skalbikliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampuskiux @ 2010 09 30, 10:28)
draugės ne vieną dėmę iš baldų išėmė su SA8 Delicate skystu švelniu skalbikliu  thumbup.gif

Super thumbup.gif Tuo labiau kad jį nebūtina išskalauti smile.gif
Atsakyti
Beje, jei kam reikia stipresnio vitamino C ir turit licenziją PL, tai tokio C būna Čekijoj wink.gif Jis duos jums 14,28T. Paklauskit savo platinų, bent pas mus, visad daromas užsakymas prieš rudeninį Austrijos seminarą wink.gif
Atsakyti
Merginos, pasidalinkit patirtimi, kaip taupiau Artistry makiažo valiklį naudot? blush2.gif Valo tikrai labai gerai, bet į vatos lapelį labai geriasi ax.gif
Atsakyti
Gal kam nors bus idomu: vaikisku skalbimo milteliu man uzteko 124 skalbimams (specialiai rasiausi) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 10 01, 19:51)
Gal kam nors bus idomu: vaikisku skalbimo milteliu man uzteko 124 skalbimams (specialiai rasiausi) wink.gif

Mes irgi žymėjomės: Dish drops miltelių indaplovei užteko 5 mėnesiams (plaunam kiekvieną naktį, kartais papildomai dieną).
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2010 10 01, 14:03)
Merginos, pasidalinkit patirtimi, kaip taupiau Artistry makiažo valiklį naudot?  blush2.gif Valo tikrai labai gerai, bet į vatos lapelį labai geriasi  ax.gif

As susivilgau vatos lapeli vandeniu ir po to 7 - 8 laselius lasinu suplakto valiklio mirksiukas.gif , labai ilgam uztenka ir valo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 10 01, 18:51)

o kokia skalbimo masinos talpa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampuskiux @ 2010 10 02, 09:45)
o kokia skalbimo masinos talpa ax.gif

5 kg wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmiux @ 2010 10 02, 09:30)
As susivilgau vatos lapeli vandeniu ir po to 7 - 8 laselius lasinu suplakto valiklio mirksiukas.gif , labai ilgam uztenka ir valo  thumbup.gif

čia akių - lūpų valiklio? Jeigu šito, tikrai tiek daug nereikia.
Atsakyti