Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(Boružis:) @ 2010 09 29, 10:05)
Hb labai nukritęs iki 82, išrašė cheminę geležį. Per kiek laiko pasijuto poveikis? Nes girdėjau, kad AMway geležis veiksmingesnė, tik lėčiau rezultatas pasimato g.gif

vartojau pora mėnesių, ir taip nelbai sąžiningai doh.gif Bet po keleto mėnesių tyrimai buvo geri.
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2010 09 29, 08:40)
Na as uzsisakiau melynes su liuteinu. Tikiuosi as is tu laiminguju, kur greiciau pajusiu  ax.gif Reikia nauju akiniu, tai norisi akis pries tai pastiprint... O jus po 1 kapsule reikia gerti?

Per mokymus rekomendavo akims stiprinti derinti multikaroteną su mėlynėm : ryte 1 multikaroteno, vakare - 1 mėlynių. Multikarotenas teigiamai veikia bet kurią gleivinę, tame tarpe ir akies mirksiukas.gif Taip derinant gausis 2 mėn. kursas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Boružis:) @ 2010 09 29, 09:05)
Hb labai nukritęs iki 82, išrašė cheminę geležį. Per kiek laiko pasijuto poveikis? Nes girdėjau, kad AMway geležis veiksmingesnė, tik lėčiau rezultatas pasimato g.gif

Ir man kažkada išrašė cheminę geležį ir iš karto perspėjo, kad š... bus tamsus ir gali užkietėti viduriai doh.gif Pasidarė įdomu kodėl ir išsiaiškinau, kad cheminė geležis yra trivalentė. Organizmas gali įsisavinti tik dvivalentę geležį, todėl kad tą vieną valentą "išmušti" organizme vyksta terminė reakcija(kyla temperatūra)nuo ko žarnynas pradeda kraujuoti doh.gif Nuo to laiko man praėjo noras pirkti geležį vaistinėj.
p.s Nutrilite geležis - dvivalentė ir nuo jos jokio šalutinio poveikio niekada nejutau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 09 28, 21:56)
ylang, jūs paklausėt apie situaciją, aš atsakiau. Toliau ką, už kiek, pas ką jūs perkat - jūsų teisė rinktis. Tik tada dėl netinkamo produkto jau  kreipkitės pas distributorių, jei turit licenziją - turit 90 dienų pasitenkimo garantiją. Aš nežinau kaip veikia UK "verslas" LT, tik turiu tokią nuojautą, kad iš ten niekas neveža kaip mes čia LT produktų už 200 lt, kad užsakai tik tiek kiek reikia tam momentui, kad viskas būtų "šviežia",  ten veža didelėm sumom, kad apsimokėtų, o paskui "stumdo" tas prekės kur tik gali ir kaip gali, net nežinodami ką parduoda (netaikau to visiem, tiesiog susidūriau su pora žmonių iš asmeninės patirties), tai gal tie produktai neaišku nei kur nei kaip ilgą laiką laikyti ir sugedo. Bet iš esmės patys produktai visoj Europoj yra vienodi, nesvarbu kokia jų kaina. Kitoj temoj sakė, kad gaiviklis stipresnis UK 

cia parasytas ''kruciausias'' zodis lotuliukas.gif kadangi uzsako LT tik tam tikra maza kieki, tai zinokite per diena ta produkcija pagamina Lenkijoje ir mus pasiekia ''sviezios'' priemones doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jupato @ 2010 09 29, 15:01)
cia parasytas ''kruciausias'' zodis lotuliukas.gif  kadangi uzsako LT tik tam tikra maza kieki, tai zinokite per diena ta produkcija pagamina Lenkijoje ir mus pasiekia ''sviezios'' priemones doh.gif  lotuliukas.gif

ta produkcija Lenkijoj negaminama. Aš turiu omeny, kad produkcija gaunama tiesiai iš sandėlio ir nelaikoma neaiškiom sąlygom, ir nepardavinėjama Gariūnuose ir pan.
klausimas ir kyla, kodėl žmonės įsigyję produkciją iš UK pradėjo ja skųstis? Jei produkcija visur ta pati, tai vadinasi ji pas pardavėję prastovėjo kažkur ilgą laiką netinkamom sąlygom.
O jūs neikit per visas temas ir nesiūlykit pirkti Amway produktų, nes moderatoriai netoleruoja to ir banina užsiimančius komercija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 29 rugsėjo 2010 - 14:08
Įdomu ar matė tie kurie užsakinėja prekes iš UK, kaip jos gabenamos ? Aš užsisakinėju iš Lenkijos ir produktus man atveža kurjeris į namus. Net šią žiemą kai ilgą laiką buvo -30 laipsnių, aš prekes parsinešdavau neiššąlusias, o kas garantuoja kad "furose" vežant palaikoma optimali temperatūra ? Juk sušaldytios veido priežiūros priemonės tampa nieku doh.gif
Atsakyti
merginos, gal yra koks nors AWWAY katalogas, kur galeciau kainas paziuret, nes mums drauge uzsako su nuolaida, bet vis tiek iseina brangiau nei sitam puslapy http://www.amway-pigiau.lt/blink.gif KAip cia suprast..., idomu kokios priemoniu pradines kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2010 09 29, 22:28)
merginos, gal yra koks nors AWWAY katalogas, kur galeciau kainas paziuret, nes mums drauge uzsako su nuolaida, bet vis tiek iseina brangiau nei sitam puslapy http://www.amway-pigiau.lt/blink.gif KAip cia suprast..., idomu kokios priemoniu pradines kainos g.gif

todėl kad tam puslapy veža iš UK kitos rinkos nelegaliai, o draugė tikriausiai ima iš Lenkijos. Nepykit, bet nebeplėtosiu tos temos, nes bloga jau smile.gif Palaukit naujų metų ir nebebus tokių puslapių wink.gif Linkėjimai Druskininkams wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 29 rugsėjo 2010 - 21:38
taip, drauge is Lenkijos kai reikia uzsako. Siandien gavau kainas produktu, kuriuos emiau, tai siek tiek suglumau unsure.gif Pre-Wash dėmių išėmėjas man isejo trigubai brangiau nei tam puslapy. GAl jo yra kelios rusys, ar keli kiekiai g.gif

Jei nesunku parasykit i AZ kokia katalogine kaina Pre wash demiu isemejo, baliklio ir wc valiklio ax.gif Dekui

Aciu uz linkejimus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 29 rugsėjo 2010 - 21:43
kokia akiu vitaminu pakuotes kaina, galit i az
Atsakyti
labas rytas 4u.gif mano mergaite turi problemu su kalba dar jos yra labai silpna atmintis gal jus patartumet kokius vitaminus man jei nupirkti aisku stebuklo nesitikiu bet manau kad geriau nei is vaistines. Anksciau jai vis pirkdavau lasisa bet gal dar kas yra?
Atsakyti
Sveikutės smile.gif ,ar yra koks Amway valiklis,kad iš fotelio dėmes išimti?
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 09 30, 11:05)
Sveikutės smile.gif ,ar yra koks Amway valiklis,kad iš fotelio dėmes išimti?

jei fotelis - gobelenas, tai šampūnas gobeleno valymui, jei oda- atsargia bandyti su LOC ar švelniu LOC plus pieneliu.
Atsakyti