Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(ylang @ 2010 09 28, 20:14)
Taigi va, kad anglų kainos "normalesnės"  doh.gif  per pus pigiau  doh.gif

ten DEMPINGUOTOS
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 09 28, 20:09)
ten DEMPINGUOTOS

Na ir kas, kad dempinguotos, mano piniginei tik geriau kad joje pinigų daugiau lieka smile.gif Tik va turbūt pirkdama pataikiau ant netinkamai laikytos ar dar velniai žino kokios produkcijos, nes skirtumas akivaizdus man buvo verysad.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kuri esate susidurusi ir galesit man atsakyti: ar tinka nutrilite multivitaminai ir vitaminas C 2 metuku vaikui, kadangi skaitau aprasymus ir visur raso, kad tik nuo 4 metu g.gif
dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wriedna @ 2010 09 28, 21:38)
sveikos,
gal kuri esate susidurusi ir galesit man atsakyti: ar tinka nutrilite multivitaminai ir vitaminas C 2 metuku vaikui, kadangi skaitau aprasymus ir visur raso, kad tik nuo 4 metu  g.gif
dekoju uz atsakyma  4u.gif

Galite duoti pusę tabletės ir jeigu neberia, tinka, tegu drąsiai vartoja. Kaip sakė Amway treneris: "sveikatos ministerija laikosi nuostatos, kad vaikai iki 4 metų puikiai maitinasi, tai jiems ir papildų nereik" Čia žinoma pusiau ironiškai. Matyt yra kažkokie reikalavimai, normos ir pan. Bet savo vaikui daviau nuo 2 metukų ir viskas buvo gerai, svarbu, kad vaikas jau galėtų kramtyti juos normaliai.

ylang, jūs paklausėt apie situaciją, aš atsakiau. Toliau ką, už kiek, pas ką jūs perkat - jūsų teisė rinktis. Tik tada dėl netinkamo produkto jau kreipkitės pas distributorių, jei turit licenziją - turit 90 dienų pasitenkimo garantiją. Aš nežinau kaip veikia UK "verslas" LT, tik turiu tokią nuojautą, kad iš ten niekas neveža kaip mes čia LT produktų už 200 lt, kad užsakai tik tiek kiek reikia tam momentui, kad viskas būtų "šviežia", ten veža didelėm sumom, kad apsimokėtų, o paskui "stumdo" tas prekės kur tik gali ir kaip gali, net nežinodami ką parduoda (netaikau to visiem, tiesiog susidūriau su pora žmonių iš asmeninės patirties), tai gal tie produktai neaišku nei kur nei kaip ilgą laiką laikyti ir sugedo. Bet iš esmės patys produktai visoj Europoj yra vienodi, nesvarbu kokia jų kaina. Kitoj temoj sakė, kad gaiviklis stipresnis UK doh.gif įdomu kaip pamatavo. Taip, C vitaminas ten stipresnis, toks pats stipresnis yra ir Vokietijoj, nes toms rinkoms kitoks reikalavimas tam vitaminui. Bet pvz UK nėra tam tikrų valiklių mažų pakuočių, tik didelės. O dėl registracinio mokesčio, LT po naujų žada irgi padaryt nemokamą, žiūrėsim kokios kitos sąlygos bus. Tiesiog mes kažkaip buvom įpratę girdėt, kad visi "varė" ant produktų vežamų iš Lenkijos, neva ten lenkai juos skiedžia (nes kaip kitaip tu gali paaiškint, kad UK pigu ir gerai smile.gif), bet jūsų teiginys buvo priešingas, tai mane nustebino smile.gif Aš manau po keleto mėnesių rinka bus legali, visoj Europoj sulyginta kaip ir buvo prieš 2007 metų UK teismų maratoną, tad nebebus pigių UK prekių, o tada jau žiūrėsim, ką rinksis vartotojas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wriedna @ 2010 09 28, 21:38)
gal kuri esate susidurusi ir galesit man atsakyti: ar tinka nutrilite multivitaminai ir vitaminas C 2 metuku vaikui, kadangi skaitau aprasymus ir visur raso, kad tik nuo 4 metu  g.gif
dekoju uz atsakyma  4u.gif

Mano pazistama vaikiska vitamina C dave dar net metuku neturinciai dukrai. Tablete istirpdo vandenyje ir vaikas is buteliuko isgeria. As saviskei tokio amziaus ir iki siol jokiu vitaminu nedaviau, nes nemaciau reikalo. Taciau dabar, rudeni, jau duosiu (1.5 m).

Atsakyti
Na kad jau prakalbot apie vitaminus, tai pasiteirausiu. Gal esat kas bandziusi akims vitaminus? Per kiek mazdaug laiko jauciasi pagerejimas?
Atsakyti
Ir aš ta pačia tema:
Ar kam padėjo Amway geležis? Apie suaugusius norėčiau sužinoti 4u.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2010 09 29, 09:09)
Na kad jau prakalbot apie vitaminus, tai pasiteirausiu. Gal esat kas bandziusi akims vitaminus? Per kiek mazdaug laiko jauciasi pagerejimas?

vieniems labiau tinka multi-karotinas, kitiems - mėlynės. Mėlynių poveikį turėtumėt pajusti po viso buteliok 62 kapsulių sunaudojimo, kiti sakosi pajunta ir anksčiau. Priklauso manau nuo organizmo.
Papildyta:
QUOTE(Boružis:) @ 2010 09 29, 09:34)
Ir aš ta pačia tema:
Ar kam padėjo Amway geležis? Apie suaugusius norėčiau sužinoti 4u.gif
Ačiū 4u.gif

man padėjo smile.gif Tik žiūrint kokios problemos. Geležį ir vaikui daviau, nes skani, lengvai kramtoma.
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2010 09 28, 18:40)
Gali būt, kad tiktai sako jog iš Anglijos doh.gif O iš tikro išparduoda prigrūstus sandėlius, kur prekės neaišku kokiom sąlygom laikytos : sušaldytos ar perkaitintos doh.gif Ateina atstovybė, o kol jos nėra tai ir vyksta tokie dalykai rolleyes.gif

tai taip ir yra kai as buvau per lenkus nusipirkus to skysto skalbiklio viskas gerai buvo o dabar pabandziau per anglus ir va tai dar karta isitikinau kad vargsas moka 2 kartus doh.gif dar norejau paklausti kai atsidarys lt atstovybe ar kainos liks tokios pat kaip dabar per lenkus?
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 09 29, 09:38)
vieniems labiau tinka multi-karotinas, kitiems - mėlynės. Mėlynių poveikį turėtumėt pajusti po viso buteliok 62 kapsulių sunaudojimo, kiti sakosi pajunta ir anksčiau. Priklauso manau nuo organizmo.
Papildyta:

man padėjo smile.gif Tik žiūrint kokios problemos. Geležį ir vaikui daviau, nes skani, lengvai kramtoma.

Na as uzsisakiau melynes su liuteinu. Tikiuosi as is tu laiminguju, kur greiciau pajusiu ax.gif Reikia nauju akiniu, tai norisi akis pries tai pastiprint... O jus po 1 kapsule reikia gerti?
Atsakyti
QUOTE(Vilon @ 2010 09 29, 09:40)
tai taip ir yra kai as buvau per lenkus nusipirkus to skysto skalbiklio viskas gerai buvo o dabar pabandziau per anglus ir va  tai dar karta isitikinau kad vargsas moka 2 kartus doh.gif  dar norejau paklausti kai atsidarys lt atstovybe ar kainos liks tokios pat kaip dabar per lenkus?

Tokių kainų kaip UK ar FR (kokios FR kainos nežinau, žinau tik kad ten marketingo planas kaip UK) nėra kitur visoj Europoj, bet žadama suvienodinti sąlygas visose Europos rinkose. Kokios jos bus, niekas tiksliai nesako, JAV valdžia labai lėtai priima sprendimus, yra visokių pletkų smile.gif Faktas tik toks, kad: LT, PL, CZ, UA, RO, SI, HR, TR, HU, SK, EE, LV sudaro vieną rinką. Todėl pasirašius licenziją bent vienoje iš šių šalių galite prisijungti prie bet kurios iš išvardintų valstybių el. Amway parduotuvės ir su savo licenzija legaliai pirkti produktus, svarbu, tik kad turėtumėt pas ką toj valstybėj juos pasiimt. Todėl jei tarkim dėl valiutų kurso PL kainos atrodys mažesnei nei LT, galėsit vežtis iš PL. Girdėjau gandų, kad Amway derasi dėl tam tikrų gerų salygų LT, kas galėtų įtakoti mažesnes kainas, bet tai tik gandas, todėl nieko neteigiu. Tiesiog kantrybės, po kelių mėnesių viskas bus aišku. wink.gif

QUOTE(ramu @ 2010 09 29, 09:40)
Na as uzsisakiau melynes su liuteinu. Tikiuosi as is tu laiminguju, kur greiciau pajusiu  ax.gif Reikia nauju akiniu, tai norisi akis pries tai pastiprint... O jus po 1 kapsule reikia gerti?

Ten 62 kapsulės 30-čiai dienų, todėl manau, kad reikia vartoti po 2 per dieną. Pats geriausias rezultatas po 3 mėnesių vartojimo.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 09 29, 09:38)

Hb labai nukritęs iki 82, išrašė cheminę geležį. Per kiek laiko pasijuto poveikis? Nes girdėjau, kad AMway geležis veiksmingesnė, tik lėčiau rezultatas pasimato g.gif
Atsakyti