QUOTE(Wriedna @ 2010 09 28, 21:38)
sveikos,
gal kuri esate susidurusi ir galesit man atsakyti: ar tinka nutrilite multivitaminai ir vitaminas C 2 metuku vaikui, kadangi skaitau aprasymus ir visur raso, kad tik nuo 4 metu
dekoju uz atsakyma
Galite duoti pusę tabletės ir jeigu neberia, tinka, tegu drąsiai vartoja. Kaip sakė Amway treneris: "sveikatos ministerija laikosi nuostatos, kad vaikai iki 4 metų puikiai maitinasi, tai jiems ir papildų nereik" Čia žinoma pusiau ironiškai. Matyt yra kažkokie reikalavimai, normos ir pan. Bet savo vaikui daviau nuo 2 metukų ir viskas buvo gerai, svarbu, kad vaikas jau galėtų kramtyti juos normaliai.
ylang, jūs paklausėt apie situaciją, aš atsakiau. Toliau ką, už kiek, pas ką jūs perkat - jūsų teisė rinktis. Tik tada dėl netinkamo produkto jau kreipkitės pas distributorių, jei turit licenziją - turit 90 dienų pasitenkimo garantiją. Aš nežinau kaip veikia UK "verslas" LT, tik turiu tokią nuojautą, kad iš ten niekas neveža kaip mes čia LT produktų už 200 lt, kad užsakai tik tiek kiek reikia tam momentui, kad viskas būtų "šviežia", ten veža didelėm sumom, kad apsimokėtų, o paskui "stumdo" tas prekės kur tik gali ir kaip gali, net nežinodami ką parduoda (netaikau to visiem, tiesiog susidūriau su pora žmonių iš asmeninės patirties), tai gal tie produktai neaišku nei kur nei kaip ilgą laiką laikyti ir sugedo. Bet iš esmės patys produktai visoj Europoj yra vienodi, nesvarbu kokia jų kaina. Kitoj temoj sakė, kad gaiviklis stipresnis UK
įdomu kaip pamatavo. Taip, C vitaminas ten stipresnis, toks pats stipresnis yra ir Vokietijoj, nes toms rinkoms kitoks reikalavimas tam vitaminui. Bet pvz UK nėra tam tikrų valiklių mažų pakuočių, tik didelės. O dėl registracinio mokesčio, LT po naujų žada irgi padaryt nemokamą, žiūrėsim kokios kitos sąlygos bus. Tiesiog mes kažkaip buvom įpratę girdėt, kad visi "varė" ant produktų vežamų iš Lenkijos, neva ten lenkai juos skiedžia (nes kaip kitaip tu gali paaiškint, kad UK pigu ir gerai
), bet jūsų teiginys buvo priešingas, tai mane nustebino
Aš manau po keleto mėnesių rinka bus legali, visoj Europoj sulyginta kaip ir buvo prieš 2007 metų UK teismų maratoną, tad nebebus pigių UK prekių, o tada jau žiūrėsim, ką rinksis vartotojas