Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(mozaika** @ 2010 09 28, 15:11)
neesu isigylinus i si valikli,bet man tai naujiena jog tinka pc ekranams g.gif

va trumpai is tinklapio, jei angliskai skaitot
A glass cleaner specially formulated to remove dirt and grime effortlessly, leaving a streak-free shine on windows and mirrors, TV, computer screens and more.

Pati isbandziau ir TV ir PC ekranams - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mozaika** @ 2010 09 28, 15:11)

Jau parašė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 28 rugsėjo 2010 - 14:20
QUOTE(kristele10 @ 2010 09 28, 13:59)
Kurį naudojai putas ar skystį?
Man asmeniškai putos labiau patinka  thumbup.gif

man putos irgi patinka thumbup.gif nei dryziu lieka, nei laiko daug uzima pats valymas thumbup.gif

QUOTE(mozaika** @ 2010 09 28, 14:11)

na tokia galimybe yra, bet cia gal labiau liecia tuos senesnius tv ir monitorius, o ne siuo metu gaminamus, jie juk ne stikliniai g.gif

L.O.C. Plus stiklo (langų) valiklis
Paskirtis: Sukurtas specialiai nešvarumams valyti nuo visų stiklo paviršių.
Savybės: *Turi antibakterinį poveikį. *Efektyviai valo riebalus, nešvarumus ir nikotino apna šas. *Nebraižo paviršių. *Tinka valyti langus, veidrodžius, televizorių ir kompiuterių ekranus.

Naudojimas: Skiesti 1:3. Priemonę papurkšti ir nuvalyti
Papildyta:
oij jau ziuriu atsake blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampuskiux @ 2010 09 28, 15:28)
man putos irgi patinka  thumbup.gif  nei dryziu lieka, nei laiko daug uzima pats valymas thumbup.gif
na tokia galimybe yra, bet cia gal labiau liecia tuos senesnius tv ir monitorius, o ne siuo metu gaminamus, jie juk ne stikliniai g.gif

L.O.C. Plus stiklo (langų) valiklis
Paskirtis: Sukurtas specialiai nešvarumams valyti nuo visų stiklo paviršių.
Savybės: *Turi antibakterinį poveikį. *Efektyviai valo riebalus, nešvarumus ir nikotino apna šas. *Nebraižo paviršių. *Tinka valyti langus, veidrodžius, televizorių ir kompiuterių ekranus.

Naudojimas: Skiesti 1:3. Priemonę papurkšti ir nuvalyti
Papildyta:
oij jau ziuriu atsake  blush2.gif

valau laptopo ekrana ir viskas jam gerai. Nemanau, kad amway reklamuotu, kad tinka valyti tv ekrana ir pc, jei tiktu tik stikliniams.
Atsakyti
sveikos merginos nusipirkau skysta rubu skalbimo priemone ir minkstikli kalnu kvapo bet man rubai kai isdziusta turi keista kvapa kaip priduse jie gal ka as negerai darau jei supratot kanors ax.gif laiksiu atsakymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilon @ 2010 09 28, 16:00)
sveikos merginos nusipirkau skysta rubu  skalbimo priemone ir minkstikli kalnu kvapo bet man rubai kai isdziusta turi keista kvapa kaip priduse jie gal ka as negerai darau jei supratot kanors  ax.gif laiksiu atsakymo ax.gif

kiek esu girdejus, amway minkstiklis tik minkstina audini,o kvapo nepalieka,tam kad zmogus nekvepetu skalbimo milteliais, o kvepetu,savo pasipurkstais kevpalais.istiesu kvapas ir mannelabai patiko,kai issiimu kalbtus ranksluoscius,tikrai nekvepia,bet toks jau naturalumas mirksiukas.gif

beje,aciu uz atsakymus del stiklo valiklio, tv tai ten juk plazminis kazkoks pavirsius, o laptopai irgi skystuju kristalu,na reiks paziuret,o kaip del loco serveteliu,netiktu valyti ekranams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilon @ 2010 09 28, 16:00)
sveikos merginos nusipirkau skysta rubu  skalbimo priemone ir minkstikli kalnu kvapo bet man rubai kai isdziusta turi keista kvapa kaip priduse jie gal ka as negerai darau jei supratot kanors  ax.gif laiksiu atsakymo ax.gif

Turbut esate ipratusi prie stipriu kvapu, kaip pvz Lenor. Todel dabar taip atrodo.
Amway minkstiklio gaivus kvapas jauciasi tik ant dar dregnu skalbiniu, o jiems isdziuvus - jokio kvapo.
Atsakyti
Merginos, o ar yra koks skirtumas tarp Amway iš Anglijos, kur db per skelbimus kas netingi parduoda, kur sąlygos platinimo žymiai geresnės, nes nereikia licencijos išsipirkinėt ir pati produkcija žymiai pigiau kainuoja, ir tarp Amway iš Lenkijos? Seniau pirkdavau lenkišką iš platintojų, tai buvau l patenkinta kokybe, o paskutinį kartą indų ploviklį ir metalo valiklį nupirkau tipo iš Anglijos ir man labai nepatiko, toks jausmas, kas tas ploviklis nieko neplauna ir lašeliu mažiuku nieko neišplausi, ir valiklis nieko nevalo, nu tikrai nevalo... Tai ar aš čia kvaila, ar iš tikro produkcija skiriasi?
Atsakyti
Gali būt, kad tiktai sako jog iš Anglijos doh.gif O iš tikro išparduoda prigrūstus sandėlius, kur prekės neaišku kokiom sąlygom laikytos : sušaldytos ar perkaitintos doh.gif Ateina atstovybė, o kol jos nėra tai ir vyksta tokie dalykai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 09 28, 15:51)
Turbut esate ipratusi prie stipriu kvapu, kaip pvz Lenor. Todel dabar taip atrodo.
Amway minkstiklio gaivus kvapas jauciasi tik ant dar dregnu skalbiniu, o jiems isdziuvus - jokio kvapo.

nu nenaudojau as jokiu lenor nes jie man per daug kvepia,bet tikrai va ir siandien mergaites megstukas ilgiau dziuvo nes kadangi salti orai tai negaliu net vaikui rengti kaip man s...... gal as perdaug skalbiklio dedu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2010 09 28, 19:35)
Merginos, o ar yra koks skirtumas tarp Amway iš Anglijos, kur db per skelbimus kas netingi parduoda, kur sąlygos platinimo žymiai geresnės, nes nereikia licencijos išsipirkinėt ir pati produkcija žymiai pigiau kainuoja, ir tarp Amway iš Lenkijos? Seniau pirkdavau lenkišką iš platintojų, tai buvau l patenkinta kokybe, o paskutinį kartą indų ploviklį ir metalo valiklį nupirkau tipo iš Anglijos ir man labai nepatiko, toks jausmas, kas tas ploviklis nieko neplauna ir lašeliu mažiuku nieko neišplausi, ir valiklis nieko nevalo, nu tikrai nevalo... Tai ar aš čia kvaila, ar iš tikro produkcija skiriasi?

pati produkcija turėtų nesiskirt. Bet jeigu norite būti legali, gauti produktus su lietuviškais aprašymais ir normaliom kainom, imkit iš lenkų, nes po naujų turėsim savo lietuvišką puslapį, lietuviškas licenzijas, o lapkritį produkciją veš tiesiai į namus. Anglų dempingas baigsis po naujų metų, ir tokių kainų nebebus, bet žada verslo sąlygas suvienodint Europoj, tai nežinau prie kokio modeli prieis, bet kaip pastebėjot, UK skatina platint, Rytų Europoj kitas planas. Anglija atskira rinka, iš ten į LT rinką pagal Amway taisykles į mūsų rinką vežti draudžiama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 28 rugsėjo 2010 - 18:54
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 09 28, 18:42)
pati produkcija turėtų nesiskirt. Bet jeigu norite būti legali, gauti produktus su lietuviškais aprašymais ir normaliom kainom, imkit iš lenkų,

Taigi va, kad anglų kainos "normalesnės" doh.gif per pus pigiau doh.gif
Atsakyti