Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(šarūnė @ 2010 09 22, 12:55)
Vat,ir man taip pat,Zoom patinka vis labiau,nei LOc virtuvei,nei voniai taip neišvalo.

Mano vyrui irgi nustojo kraujuoti dantenos,labai patenkintas.

yra paviršių kur ZOOM negalima naudot, LOC virtuvei nereikia nuplauti, užtenka sausai nuvalyti, ZOOM būtina nuplauti. Žodžiu ir vienas ir kitas turi savo vietą mano namuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 09 22, 13:00)
yra paviršių kur ZOOM negalima naudot, LOC virtuvei nereikia nuplauti, užtenka sausai nuvalyti, ZOOM būtina nuplauti. Žodžiu ir vienas ir kitas turi savo vietą mano namuose smile.gif

Tas vat ir man patinka, ypac stalui virtuviniam valyti labai patogu. Bet jau virtuvej tiek buteliuku, purkstuku ir reikia, kad viskas po ranka butu, tai kad net paciai kartais juokingai atrodo...
Atsakyti
Jei pasibaiges skalbimo milteliu galiojimo laikas, ar tures kazkokios itakos skalbimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 09 22, 14:03)
Jei pasibaiges skalbimo milteliu galiojimo laikas, ar tures kazkokios itakos skalbimui?  g.gif

nemanau, nebent jie jau ir išvaizdą pakeitė.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 09 22, 14:13)
nemanau, nebent jie jau ir išvaizdą pakeitė.

Isvaizda nepakitusi. Tai ir as manau, kad turetu buti viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 09 22, 10:36)
as naudoju Amway dantu pasta----kolkas galiu pasakyti super, kaip ne keista, dantenos nustojo kraujuoti...

Mano dantenos taip pat nustojo kraujuoti kai pradėjau naudoti Glister pastą thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju visus amway produktus ir visais esu patenkinta wub.gif
O naudojant dantų pastą,dantys nebėra tokie jautrūs,dantenos nebekraujuoja ir akmenų nebesikaupia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2010 09 14, 15:58)
vitaminai labai gerai tokiu metu laiku, idomu kiek kainuoja gelezis ir akim vitaminai  smile.gif

aciukas  4u.gif

gelezies -38lt, akim - 96lt
Atsakyti
Sveiki, isbandziau valikli stiklams ir veidrodziams. Labai patinko thumbup.gif Puikiai susidorojo su abieju sunu paliktomis zymemis ant veidrodziu. Beje, jie pas mus kazkokie keisti (veidrodziai), nes labai sunku atrasti premone, kuri isvalytu ir nepaliktu jokiu zymiu. Dauguma priemoniu arba valant tik vandeniu, tik isteplioja dar labiau. Amway valiklis susidorojo su uzduotim puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2010 09 28, 14:49)
Sveiki, isbandziau valikli stiklams ir veidrodziams. Labai patinko  thumbup.gif Puikiai susidorojo su abieju sunu paliktomis zymemis ant veidrodziu. Beje, jie pas mus kazkokie keisti (veidrodziai), nes labai sunku atrasti premone, kuri isvalytu ir nepaliktu jokiu zymiu. Dauguma priemoniu arba valant tik vandeniu, tik isteplioja dar labiau. Amway valiklis susidorojo su uzduotim puikiai  thumbup.gif

Kurį naudojai putas ar skystį?
Man asmeniškai putos labiau patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2010 09 28, 14:59)
Kurį naudojai putas ar skystį?
Man asmeniškai putos labiau patinka  thumbup.gif

Sita
L.O.C.™ Plus Glass Cleaner
pasirinkau sita, nes tinka TV ir PC ekranams.
To purskiamo nesu bandziusi.
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2010 09 28, 15:03)
Sita
L.O.C.™ Plus Glass Cleaner
pasirinkau sita, nes tinka TV ir PC ekranams.
To purskiamo nesu bandziusi.

neesu isigylinus i si valikli,bet man tai naujiena jog tinka pc ekranams g.gif
Atsakyti