Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(dzin budizmas @ 2010 09 21, 15:21)
ARTISTRY™ TIME DEFIANCE™ Night Recovery Lotion
SKIN TYPE: Normal to oily.

ARTISTRY™ TIME DEFIANCE™ Night Recovery Créme
SKIN TYPE: Normal to dry."

Tas pats ir su dieniniu.  Losijonai odos tipui - normali - riebi, kremai - odos tipui - normali - sausa.

Ačiū už atsakymą. Aš ir kažką tokio iš pradžių supratau, bet mane suglumino tai, kad jų pateikimas skirtingas. Todėl ir nusprendžiau paklausti.
Atsakyti
QUOTE(Forz @ 2010 09 21, 15:54)
Ačiū už atsakymą. Aš ir kažką tokio iš pradžių supratau, bet mane suglumino tai, kad jų pateikimas skirtingas. Todėl ir nusprendžiau paklausti.

Atvirai pasakius, dabar mokymai pas mus pristabdyti iki atstovybės atėjimo, todėl naujausios info neturiu, bet kiek pažiūrėjau aprašymus šių priemonių, tai man pirmiausia ir užkliuvo tai, kad jie skirti skirtingiems odos tipams.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 09 21, 15:36)
išsiplauti galima nieko nenutiks, bet tą siūlyti žmonėms kaip vieną iš naudojimo paskirčių - privengčiau, nes niekada nežinai kokia odos reakcija gali būti. Paskui jei iškils kokia problema, tai visa Amway kompanija bus kaltinama dėl nesąmonių. tik tiek...  wink.gif

Visiskai sutinku, kad siulyti negalima. Cia tiesiog individuali patirtis smile.gif
Atsakyti
prisirinkau prekiu pirmam kartu pabandymui, ar visas verta bandyti bigsmile.gif

BODY SERIES rutulinis dezodorantas-antiperspirantas (100 ml)
GLISTER dantų pasta su fluoru (150 ml)
SA8 universalūs skalbimo milteliai (4,5kg)
Pre-Wash dėmių išėmėjas prieš skalbimą (400ml.
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 09 22, 08:23)
prisirinkau prekiu pirmam kartu pabandymui, ar visas verta bandyti  bigsmile.gif

Pasirinktos prekės tikrai geros, verta išbandyti. taip pat rekomenduočiau ZOOM valiklį, skirtą riebaluotiems paviršiams valyti. Pati išbandžiau ir likau sužavėta, išvalė net ir tai, kas anksčiau nei mirkant nei dar kaip nors neatsivalydavo thumbup.gif
Atsakyti
gal kas žino, su kokia priemone galima išvalyti sakus?
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2010 09 22, 11:08)
gal kas žino, su kokia priemone galima išvalyti sakus?

žiūrint koks paviršius. Bandykit koncentratais LOC ir ZOOM, neskiestais.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 09 22, 11:13)
žiūrint koks paviršius. Bandykit koncentratais LOC ir ZOOM, neskiestais.

drabužis, loc koncentratas nepaėmė, zoomo neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 09 22, 08:23)
prisirinkau prekiu pirmam kartu pabandymui, ar visas verta bandyti  bigsmile.gif

Visos prekės super thumbup.gif Tik miltelių kiekis pirmam pabandymui sakyčiau didokas ax.gif 4 asmenų šeima jau virš metų naudojam 4.5 kg miltelių dėžę ir galo dar nematyti doh.gif smile.gif Aišku skalbiu ne tik jais, turiu ir kitus SA8 produktus mirksiukas.gif
Atsakyti
Vis neprsisiruosiu pasidalint ispudziai apie LOC svelnuji pieneli. Na superinis daiktas thumbup.gif Neturiu prie ko prikibt visiskai. Dar vienas Amway produktas, kuris prilipo.
Taip pat ZOOM virtuvei atradau is naujo, kai man groteles po sonkauliu kepimo nuvale be priekaistu thumbup.gif
Tai jauciu virtuvej pas mane liks sie du produktai, o LOC virtuvei iskeliaus po truputeli.
Atsakyti
as naudoju Amway dantu pasta----kolkas galiu pasakyti super, kaip ne keista, dantenos nustojo kraujuoti...
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2010 09 22, 10:34)
Taip pat ZOOM virtuvei atradau is naujo, kai man groteles po sonkauliu kepimo nuvale be priekaistu  thumbup.gif
Tai jauciu virtuvej pas mane liks sie du produktai, o LOC virtuvei iskeliaus po truputeli.

Vat,ir man taip pat,Zoom patinka vis labiau,nei LOc virtuvei,nei voniai taip neišvalo.
QUOTE(Emanuel @ 2010 09 22, 10:36)
as naudoju Amway dantu pasta----kolkas galiu pasakyti super, kaip ne keista, dantenos nustojo kraujuoti...

Mano vyrui irgi nustojo kraujuoti dantenos,labai patenkintas.
Atsakyti