Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(beibis @ 2010 09 14, 10:04)
O kiek ten liuteino mg?

sudėtis: mėlynių ekstraktas 40 mg,
medetkų ekstraktas 7,9 mg
Liuteino 1,2 mg
DHA 45 mg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 14 rugsėjo 2010 - 09:19
vitaminai labai gerai tokiu metu laiku, idomu kiek kainuoja gelezis ir akim vitaminai smile.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2010 08 24, 07:30)
Merginos, o gal yra koks budas pelesiams is rubu isnaikinti? Ar cia jau nebeimanoma?

va va, man irgi laaaaabai aktualus klausimas bigsmile.gif bigsmile.gif
bet ziu, niekas taip ir neatsake cool.gif

Gal galit pasakyti, kur galima butu isigyti VLN sveistuku? Man reik tik vieno (arba bent jau vieno biggrin.gif )
Atsakyti
Gal bus įdomu tiems, kurie niekad nėra bandę Amway produktų http://renciosblogas.blogspot.com/
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2010 09 20, 16:24)
Gal bus įdomu tiems, kurie niekad nėra bandę Amway produktų http://renciosblogas.blogspot.com/

Pakritikuosiu kaip tikra lietuvė:
1. kaip informatikė - ilgai blogo nepaskaitysi, nuo ryškios žalios spalvos pradeda skaudėti akis.
2. kaip Amway distributorė - Amway produktams reklama nebloga, bet ten yra ir netikslios informacijos: pvz kaip skiesti universalų LOC ir pan.

Vertinu 8 iš 10 smile.gif, o šiaip tai dar vienas būdas susirasti klientų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 20 rugsėjo 2010 - 15:42
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 09 20, 16:33)
Pakritikuosiu kaip tikra lietuvė:
1. kaip informatikė - ilgai blogo nepaskaitysi, nuo ryškios žalios spalvos pradeda skaudėti akis.
2. kaip Amway distributorė  - Amway produktams reklama nebloga, bet ten yra ir netikslios informacijos: pvz kaip skiesti universalų LOC ir pan.

Vertinu 8 iš 10 smile.gif, o šiaip tai dar vienas būdas susirasti klientų smile.gif

su informacija tikrai kartais prastoka, bet nors nepatingėjo nuotraukų padaryti, kur matosi priemonių veikimas - čia ir yra pagrindinis pliusas. apie LOC panaudojimą asmens higienai - griežtai šitą dalį reikėtų mesti lauk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2010 09 21, 08:07)
su informacija tikrai kartais prastoka, bet nors nepatingėjo nuotraukų padaryti, kur matosi priemonių veikimas - čia ir yra pagrindinis pliusas. apie LOC panaudojimą asmens higienai - griežtai šitą dalį reikėtų mesti lauk  doh.gif

aš ten jai įdėjau pora komentarų, gal paskaitys. Taip, sutinku, ypač kaip pati medikė galėtų nerašyti apie LOC ir galvos plovimą, jeigu kas plauna čia jų reikalas, bet tikrai to nerekomenduoja klientams. Aš visada pabrėžiu saviems: jokių teplonių ant veido.
Atsakyti
Gal galit man padėt atsakyti į klausimą, kuo skiriasi ARTISTRY Time Defiance naktinis kremas nuo naktinio losjono, arba dieninis kremas nuo emulsijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forz: 21 rugsėjo 2010 - 13:58
QUOTE(Forz @ 2010 09 21, 14:57)
Gal galit man padėt atsakyti į klausimą, kuo skiriasi ARTISTRY Time Defiance naktinis kremas nuo naktinio losjono, arba dieninis kremas nuo emulsijos?

ARTISTRY™ TIME DEFIANCE™ Night Recovery Lotion
SKIN TYPE: Normal to oily.

ARTISTRY™ TIME DEFIANCE™ Night Recovery Créme
SKIN TYPE: Normal to dry."

Tas pats ir su dieniniu. Losijonai odos tipui - normali - riebi, kremai - odos tipui - normali - sausa.
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2010 09 21, 08:07)
apie LOC panaudojimą asmens higienai - griežtai šitą dalį reikėtų mesti lauk  doh.gif

Viena pazistama pasakojo, kad netycia su LOC issiplove galva ir sake, kad plaukai tikrai buvo svelnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jjjolanta @ 2010 09 21, 15:24)
Viena pazistama pasakojo, kad netycia su LOC issiplove galva ir sake, kad plaukai tikrai buvo svelnus smile.gif

Kazin kaip imanoma netycia tai padaryti biggrin.gif
Man net baisu pagalvoti, kaip valikliu galima plauti galva ar praustis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jjjolanta @ 2010 09 21, 15:24)

išsiplauti galima nieko nenutiks, bet tą siūlyti žmonėms kaip vieną iš naudojimo paskirčių - privengčiau, nes niekada nežinai kokia odos reakcija gali būti. Paskui jei iškils kokia problema, tai visa Amway kompanija bus kaltinama dėl nesąmonių. tik tiek... wink.gif
Atsakyti