Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

o kas neaišku? Juk žinai, kad atidaroma LT atstovybė, teisingiau tokios kaip būstinės LT gal ir nebus, bet būsim nauja legali oficiali rinka. Žmonės registruojami LT adresais, nuo lapkričio produktai bus pristatomi jau į namus. Bus oficialus puslapis LT kalba, visa medžiaga bus LT kalba, sutartys ir pan. Bus nauja LT rinka. O tam, kad būtų galima prekiauti šiais maisto papildais, jie turi atitikti visus lietuviškų įstatymų reikalavimus ir normas. Todėl jie yra notifikuojami, t.y. patvirtinama, kad su jais viskas gerai smile.gif ir juos žmonės ramiai gali pirkt ir vartot smile.gif Nežinau ar teisingai supratau klausimą smile.gif ir atsakiau į klausimą smile.gif
Atsakyti
visa tai zinau, mane tik domino paskutinis sakinys. dabar kvailam zmogui jau aisu. aciu. smile.gif
aisku su aplainu pakalbesiu, bet idomu kaip bus del apmokejimo?
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 08 28, 20:14)
ji klausė ne dėl užPILDytos, o dėl užLIPDytos  mirksiukas.gif

Oi, atsiprašau, kad suklydau. doh.gif Kita kartą reiks atidžiau ir skaityt, ir rašyt blush2.gif Dabar visos užlipdytos, bet anksčiau to nebūdavo.
Atsakyti

! 
Čia - ne Skelbimų lenta.

Moderatorės
Atsakyti
nu va,ismeginau dar indu plovikli ir ta zoom... nesuzaveta... gal dar susidraugausiu..... nes pabaigt reikia,o jo tiek daug biggrin.gif pakolkas esu patenkinta milteliais, dantu pasta, demiu isemeju,sas8 tuo kus mirkyti reikia, ir kilimu valiklis nieko,tik tas dozatorius biski uzknisa kad leidzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 10, 10:53)
nu va,ismeginau dar indu plovikli ir ta zoom... nesuzaveta... gal dar susidraugausiu..... nes pabaigt reikia,o jo tiek daug  biggrin.gif pakolkas esu patenkinta milteliais, dantu pasta, demiu isemeju,sas8 tuo kus mirkyti reikia, ir kilimu valiklis nieko,tik tas dozatorius biski uzknisa kad leidzia  doh.gif

gal neisnaudoji ju visu galimybiu ir todel nesuzaveta? g.gif ar kazka blogai padarei g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 10, 08:53)
nu va,ismeginau dar indu plovikli ir ta zoom... nesuzaveta... gal dar susidraugausiu..... nes pabaigt reikia,o jo tiek daug  biggrin.gif pakolkas esu patenkinta milteliais, dantu pasta, demiu isemeju,sas8 tuo kus mirkyti reikia, ir kilimu valiklis nieko,tik tas dozatorius biski uzknisa kad leidzia  doh.gif

apie indu plovikli busi geros nuomones po kokios sav ar 2, nesausina ranku,nesilupineja odeles ir manikiuro nereik daryt kas antra diena biggrin.gif greit nusiplauna nuo indu ir gerai plauna su saltu vandeniu, zoom'u ir as nelabai suzaveta buvau, mieliau naudoju loc, per laika atsirinksi kas tinka ir patinka, as ir sampunus ir kremus ismeciau net neipusejusius nes man netiko, bet nepeikiu ju - juk kazkam jie tikrai tinka, o valymo skalbimo priemones su mielu noru perku amway ir parduotuvio s... nesimori pirkt o ir nebeperku smile.gif
Atsakyti
Lietuvoje notifikuota Amway kosmetika:

http://www.vvspt.lt/...p...ress=&pras=

mirksiukas.gif

Atsakyti
Vakar grįžau iš Hanoverio iš Amway KickOff smile.gif Renginys buvo super thumbup.gif Pristatė naują Artistry produktą : naujos sudėties pilingą. Mūsų rinkoje jis turėtų atsirasti nuo spalio mėn.
Atsakyti
Labas,
Ar amway turi vitaminų akims, mane domina kad liuteino nemažai būtų sudėtyje. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beibis @ 2010 09 14, 09:57)
Labas,
Ar amway turi vitaminų akims, mane domina kad liuteino nemažai būtų sudėtyje. ačiū  4u.gif

Yra, mėlynės su liuteinu, 62 kapsulių pakuotė.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 09 14, 10:03)
Yra, mėlynės su liuteinu, 62 kapsulių pakuotė.

O kiek ten liuteino mg?
Atsakyti