Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(dzin budizmas @ 2010 08 25, 09:45)
nieko keisto, kai duodi žmogui už dyką, jis žiūri įtartinai, kai sakai "susimokėk", tada viskas gerai. Dėja.. tokia tiesa... Aprašymų Lt kalba apie produktus - pilnas internetas.

tik reik susirasti tinkama puslapi, kur nebutu primalata visokio sssss.
o del amway tai labai daug zmoniu yra girdeje is platintoju visiskias nesamones, ir todel kai kurie zmones nenori nei uz dyka, nei uz pinigus, ne karta teko su tokiu atveju susidurti. arba jie viska zino, zino kas vyksta, zino ka reik daryt, bet kai pasakai puiku, tai gali startuoti tada pasako ka daryt reiks ir pan. arba kiti pasako, kad as laiko neturiu ieskoti zmoniu, cia daug darbo ideti reikia ir pan. o kur to darbo ideti nereikia? man cia labai idomu
Atsakyti
visi tikisi lengvu pinigu,sedi ir laukia pasirase licenzija,kad is pardavimu uzdirbs milijonus.Cia lygiai taip pat turi ideti darbo,kad uzsidirbti tas prognozuojamas sumas,apie kurias kalbama seminaruose g.gif as dziaugiuosi turedama puiku sponsoriu,puiku stratega,kuris jau metus laiko mane moko ir vis stumia i prieki,todel ir negaliu sustoti... dirbu su savo komanda, bet ir nesustoju toliau ieskodama zmoniu,kurie nori dirbti kartu, nesokau aukstai i aukstumas,kaip kad kiti, o po to krito,esu per viena zingsneli nuo svajojamos kvalifikacijos,ir zinau kad tai pasieksiu,tam yra stimulas... be to jau mano zmones neleidzia man uzmigti.Kiek esu bandzius visokiu kompaniju,per 9metus,nei vienoje nepavyko man pasiekti rezultatu ir pajusti finansini pagyvejima,cia man amway suteikia galimybe-keliauti wub.gif per metus laiko,jau galiu sau leisti vien tik is amway isvykti i kelione,aplankyti egzotiska sali, ir tai jau antras kartas siais metais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mozaika**: 25 rugpjūčio 2010 - 11:39
mes ir nesustojam, pradzia jau turim nebloga. toliau ir judam i prieki vis. sponcorius musu nera labai geras, jam viskas dzin. o aplainai musu thumbup.gif ir vis stumia i prieki, vis gaunam naujos info, naujos medziagos, kuri ir padeda viska keisti. lengvu pinigu nera, juos reikia uzdirbti, niekas nieko neatnes ant lekstutes, kad ir kaip noretum tureti tukstancius
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 08 25, 12:45)
mes ir nesustojam, pradzia jau turim nebloga. toliau ir judam i prieki vis. sponcorius musu nera labai geras, jam viskas dzin. o aplainai musu thumbup.gif  ir vis stumia i prieki, vis gaunam naujos info, naujos medziagos, kuri ir padeda viska keisti. lengvu pinigu nera, juos reikia uzdirbti, niekas nieko neatnes ant lekstutes, kad ir kaip noretum tureti tukstancius

taip,labai daug ka duoda sponsorius, kuris atveda cia tave ir numeta likimo valiai,bele jam daryk taskus doh.gif
as dirbu tiesiogiai su Rubinu,pas mus niekas neziuri ar ten vos kelis 5 turintis zmogus ar ne, visi maloniai padeda, ir deimantai neatsisako padeti ir UK ir DE rinkos deimantai labai malonus zmones,tad gali semtis is ju patirties.Kaip jau sakiau,dziaugiuosi papuolusi i sita komanda,o ka man sako apie amway,veikia ar neveikia,as neimu i galva,turiu savo nuomone,kurios ir laikausi mirksiukas.gif todel stengiuosi butigeras sponsorius savo zmonems.
Atsakyti
Noriu paklausti: kodėl vienos dantų pastos būna užlipdytos kitos ne?
Atsakyti
QUOTE(mozaika** @ 2010 08 25, 14:36)
taip,labai daug ka duoda sponsorius, kuris atveda cia tave ir numeta likimo valiai,bele jam daryk taskus doh.gif
as dirbu tiesiogiai su Rubinu,pas mus niekas neziuri ar ten vos kelis 5 turintis zmogus ar ne, visi maloniai padeda, ir deimantai neatsisako padeti ir UK ir DE rinkos deimantai labai malonus zmones,tad gali semtis is ju patirties.Kaip jau sakiau,dziaugiuosi papuolusi i sita komanda,o ka man sako apie amway,veikia ar neveikia,as neimu i galva,turiu savo nuomone,kurios ir laikausi mirksiukas.gif  todel stengiuosi butigeras sponsorius savo zmonems.

kad tas sponcorius dar nors zinotu, kad jam tie taskai padaryti yra. kai paklausi ar gavai kazka tai tik paziuri kaip i durnius ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2010 08 25, 17:59)
Noriu paklausti: kodėl vienos dantų pastos būna užlipdytos kitos ne?

bijau pameluot, kažkaip nekreipiau dėmesio, anksčiau gal ir buvo neužlipdytos, bet dabar kiek gaunu, visos užlipdytos. Ir ką tik dėžę peržiūrėjau - visos pakuotės užlipdytos.
Papildyta:
QUOTE(vikce333 @ 2010 08 25, 18:05)
kad tas sponcorius dar nors zinotu, kad jam tie taskai padaryti yra. kai paklausi ar gavai kazka tai tik paziuri kaip i durnius ir viskas.

Juk yra teorija, kad dirbant, aktyvus žmogus gali atsirasti tik 7 gyly, vadinasi visi 6 sponsoriai nieko nesidomi, o yra tik eiliniai vartotojai. Tad jeigu sponsoriui verslas neįdomus, eini pas Upline, ar Platiną. Man padeda irgi ne sponsorius (nes ji mano vaiką prižiūri kol aš šeimos verslą darau lotuliukas.gif ), dirbu su Upline, kuris mano atveju yra ir Platina.
Atsakyti
[quote=dzin budizmas,2010 08 25, 18:41]
bijau pameluot, kažkaip nekreipiau dėmesio, anksčiau gal ir buvo neužlipdytos, bet dabar kiek gaunu, visos užlipdytos. Ir ką tik dėžę peržiūrėjau - visos pakuotės užlipdytos.
Papildyta:

Kiek pirkau iš Pl visada buvo neužlipdytos. O pas anytą apžiūrėjau užlipdyta iš UK. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2010 08 25, 19:21)
Kiek pirkau iš Pl visada buvo neužlipdytos. O pas anytą apžiūrėjau užlipdyta iš UK.  g.gif

Užsisakom iš Pl, paskutinį kartą buvo užlipdyta ir anksčiau kiek pamenu užlipdytos būdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2010 08 25, 20:43)
Užsisakom iš Pl, paskutinį kartą buvo užlipdyta ir anksčiau kiek pamenu užlipdytos būdavo  mirksiukas.gif

tvirtinu, užsakau iš PL, visos užlipdytos.
Atsakyti
[quote=vastulka,2010 08 25, 19:21]
[quote=dzin budizmas,2010 08 25, 18:41]
Papildyta:

Kiek pirkau iš Pl visada buvo neužlipdytos. O pas anytą apžiūrėjau užlipdyta iš UK. g.gif
[/quote]

gal papuole tiesiog. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2010 08 25, 19:21)
Kiek pirkau iš Pl visada buvo neužlipdytos. O pas anytą apžiūrėjau užlipdyta iš UK.  g.gif

Aš irgi perku iš PL, bet su tokia problema niekad nesusidūriau. Visada buvo užpildytos.
Atsakyti