QUOTE(ramu @ 2010 08 24, 09:58)
Merginos, na bukit malonios, gal galima siek tiek pagarbos sitoj temoj. Man sitos prekes patinka, naudoju n metu. Ilendu vis paskaitineti kokiu patarimu, atsiliepimu. Pasiklausiu pati patarimu. Na bet kai tenka istisai skaityti tokio pobudzio "puolamuosius" postus, tai atsoka noras cia lankytis...
ramu, perki ir nesiskundi. Todėl tavo adresu niekas nieko ir nesako. Bet čia vis dažniau užsuka tie, kurie perka ir sako a
bsurdas, nenormalu, apgavo mane, primelavo, nepatiko ir pan. Ar mes tuo produktus gaminam, kad turėtume klausytis tų žmonių skundų? Tikrai nei aš, nei tu nei kiti, čia temoje kalbantys negaminam Amway produktų. Jeigu kiti ateina išlieti pyktį tai ir priimti viską išsišiepus? Juk, liaudyje sakoma įleisk kiaulę į bažnyčią tai ir ant altoriaus apvarys... Taip ir čia, pasakys kartą kad nepatiko, tai paskui gal mes visi, naudojantys Amway, imsim nebepatikti...
Be to, prievartos lankytis forume nėra. Čia užsuka visi, kas nori. Vieni patarimus dalina, kiti skundžiasi, treti kaip tu sakai puolamuosius postus rašo. O visa tai tik dėl to, kad patys kuriame tokį forumą. Jeigu kiekvienas čia rašantis būtų draugiškas bent minimaliai, tikrai tema būtų naudingesnė. Bet yra kaip yra
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 08 24, 10:14)
Tiesiog jau ta tema tokia, kad dauguma ateina tų, kurie pas kažką kažkur įsigyjo ir liko nepatenkinti, o tie kurie duoda patarimus, neturi nieko bendro su jais, bet lieka "atpirkimo ožiais", kurie turi išklausyti visą pyktį.
Kartais tiesiog pritrūksta kantrybės ir noro dalinti patarimus...
Taip
Jeigu žmogus parašo klausimą, ir tingi pora lapų atgal paskaityti, kur apie tą patį produktą jau buvo kalbėta ir parašai kad paskaityk atgal ir pan. Tai tuoj gauni dozę teksto, kad esi nemandagus, nedraugiškas ir pan. Juk čia tema apie Awmay, o ne greitojo reagavimo padalinys, kur kuo greičiau reikia atsakyti į besikartojančius klausimus
QUOTE(vikce333 @ 2010 08 24, 10:34)
tikiuosi nesupyksite, kad kalbu visu vardu
Moterys? Jos panašios į kulverstukus: jos simpatiškos, mielos, minkštos, myli ausimis, o gyvena su kažkokiais krokodilais...