Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(dzin budizmas @ 2010 08 24, 10:14)
Tiesiog jau ta tema tokia, kad dauguma ateina tų, kurie pas kažką kažkur įsigyjo ir liko nepatenkinti, o tie kurie duoda patarimus, neturi nieko bendro su jais, bet lieka "atpirkimo ožiais", kurie turi išklausyti visą pyktį. smile.gif Kartais tiesiog pritrūksta kantrybės ir noro dalinti patarimus...

Viska suprantu, ir visiskai sutinku su tuo, kad yra tokiu platintoju, kurie patys nelabai ka supranta apie tuos produktus. Ir nera smagu po to uz juos "raudonuoti". Na bet tarkim jums visada iseina atsakyti i postus be izeidinejimu, nors ir grieztu "tonu", bet be jokiu "perki ir tyli, arba neperki ir nebumbi" (pasiskolinau citata is dirty_kiss ax.gif ). Juo labiau, kad su tokio pobudzio pasakymais meiles tam produktui tikrai neidiegsi, o atvirskciai. O, kaip zinia, neigiama reklama visada daug greiciau plinta, nei teigiama...
Atsakyti
QUOTE(liulia7 @ 2010 08 24, 09:16)
jauciuosi truputeli apgauta  g.gif  verysad.gif  nes kai pas konsultante ar kaip ji ten vadinasi rinkausi prekytes, ir uzklausiau ar turi eco sertifikatus, ji isputus akis aiskino, kad aisku turi ir bla bla visa litanija apie tai. Kai prekytes gavau jokiu sertifikatu ar zenklu neaptikau  schmoll.gif
ir siaip daug nepatogumu sakyciau, nete apie prekytes turi lenku kalba skaityti, galva lauzyti ar gerai supratai arba pora valandu klausytis idiotisku pristatymu. Sorry tiek laiko negaliu svaistyti, kad apsiprekinciau. Manau turetu buti taip: atsidarau neta viskas lietuviu kalba, dedu kas patinka i krepseli, spaudziu sumoketi ir laukiu kol prekyes atvaziuos namo. Tada jo butu patogu. O dabar tai apsurdas  doh.gif

jei nori patogumo isklausyk plana, nusipirk licenzija ir viska daryk ka darome ir mes. ir nereiks ant musu issilieti ir sakyti, kad apsurdas. o kad taip nera, kaip tu noretum tai man labai patinka, cia yra rimta kompanija o ne vaiku darzelis, kurie nori uzsidirbti pinigu. o platintojais tiketi negalima, nes mazai jie ka ten ir zino. o savo pykti patarciau nuvaryti ar kokiam darze ar sporto klube, o ne ant musu, nes mes su platinimu nieko bendro neturime.

tikiuosi nesupyksite, kad kalbu visu vardu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2010 08 24, 09:58)
Merginos, na bukit malonios, gal galima siek tiek pagarbos sitoj temoj. Man sitos prekes patinka, naudoju n metu. Ilendu vis paskaitineti kokiu patarimu, atsiliepimu. Pasiklausiu pati patarimu. Na bet kai tenka istisai skaityti tokio pobudzio "puolamuosius" postus, tai atsoka noras cia lankytis...

ramu, perki ir nesiskundi. Todėl tavo adresu niekas nieko ir nesako. Bet čia vis dažniau užsuka tie, kurie perka ir sako absurdas, nenormalu, apgavo mane, primelavo, nepatiko ir pan. Ar mes tuo produktus gaminam, kad turėtume klausytis tų žmonių skundų? Tikrai nei aš, nei tu nei kiti, čia temoje kalbantys negaminam Amway produktų. Jeigu kiti ateina išlieti pyktį tai ir priimti viską išsišiepus? Juk, liaudyje sakoma įleisk kiaulę į bažnyčią tai ir ant altoriaus apvarys... Taip ir čia, pasakys kartą kad nepatiko, tai paskui gal mes visi, naudojantys Amway, imsim nebepatikti...

Be to, prievartos lankytis forume nėra. Čia užsuka visi, kas nori. Vieni patarimus dalina, kiti skundžiasi, treti kaip tu sakai puolamuosius postus rašo. O visa tai tik dėl to, kad patys kuriame tokį forumą. Jeigu kiekvienas čia rašantis būtų draugiškas bent minimaliai, tikrai tema būtų naudingesnė. Bet yra kaip yra mirksiukas.gif

QUOTE(dzin budizmas @ 2010 08 24, 10:14)
Tiesiog jau ta tema tokia, kad dauguma ateina tų, kurie pas kažką kažkur įsigyjo ir liko nepatenkinti, o tie kurie duoda patarimus, neturi nieko bendro su jais, bet lieka "atpirkimo ožiais", kurie turi išklausyti visą pyktį. smile.gif Kartais tiesiog pritrūksta kantrybės ir noro dalinti patarimus...

Taip drinks_cheers.gif Jeigu žmogus parašo klausimą, ir tingi pora lapų atgal paskaityti, kur apie tą patį produktą jau buvo kalbėta ir parašai kad paskaityk atgal ir pan. Tai tuoj gauni dozę teksto, kad esi nemandagus, nedraugiškas ir pan. Juk čia tema apie Awmay, o ne greitojo reagavimo padalinys, kur kuo greičiau reikia atsakyti į besikartojančius klausimus g.gif
QUOTE(vikce333 @ 2010 08 24, 10:34)
tikiuosi nesupyksite, kad kalbu visu vardu  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2010 08 24, 09:47)
Sakai absurdas, bet vistiek perki. Vadinasi reikia prekių. Tai neprieštarauk pati sau...  doh.gif  Arba perki ir tyli, arba neperki ir nebumbi.

nesuprantu kodel man cia aiskini ka tureciau daryti, ar pirkti, ar nepirkti, bumbeti, nebumbeti. unsure.gif Pasakiau ka manau....nes konsultantai aiskina apie ekologija, galva guldo, bet kai paprasai irodymo...nera....Kodel turiu sumeketi virs 1000 lt, kad man leistu pirkti su nuolaida, jai man reikia vos poros prekiu. Isigijau pora prekiu pabandymui, vienom likau suzaveta, kitos ispudzio nepaliko. Tai forume ir issakau savo nuomone. Ar jus norit, kad cia sneketu tik teikiamus dalykus, be jokios kritikos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2010 08 24, 11:41)
ramu, perki ir nesiskundi. Todėl tavo adresu niekas nieko ir nesako. Bet čia vis dažniau užsuka tie, kurie perka ir sako absurdas, nenormalu, apgavo mane, primelavo, nepatiko ir pan. Ar mes tuo produktus gaminam, kad turėtume klausytis tų žmonių skundų? Tikrai nei aš, nei tu nei kiti, čia temoje kalbantys negaminam Amway produktų. Jeigu kiti ateina išlieti pyktį tai ir priimti viską išsišiepus? Juk, liaudyje sakoma įleisk kiaulę į bažnyčią tai ir ant altoriaus apvarys... Taip ir čia, pasakys kartą kad nepatiko, tai paskui gal mes visi, naudojantys Amway, imsim nebepatikti...

Be to, prievartos lankytis forume nėra. Čia užsuka visi, kas nori. Vieni patarimus dalina, kiti skundžiasi, treti kaip tu sakai puolamuosius postus rašo. O visa tai tik dėl to, kad patys kuriame tokį forumą. Jeigu kiekvienas čia rašantis būtų draugiškas bent minimaliai, tikrai tema būtų naudingesnė. Bet yra kaip yra  mirksiukas.gif
Taip  drinks_cheers.gif  Jeigu žmogus parašo klausimą, ir tingi pora lapų atgal paskaityti, kur apie tą patį produktą jau buvo kalbėta ir parašai kad paskaityk atgal ir pan. Tai tuoj gauni dozę teksto, kad esi nemandagus, nedraugiškas ir pan. Juk čia tema apie Awmay, o ne greitojo reagavimo padalinys, kur kuo greičiau reikia atsakyti į besikartojančius klausimus  g.gif

drinks_cheers.gif

Deja, bet pati sau priestaraujate mirksiukas.gif
Tebunie, tai kiekvieno asmeninis reikalas, kaip bendrauti forume. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liulia7 @ 2010 08 24, 12:33)
nesuprantu kodel man cia aiskini ka tureciau daryti, ar pirkti, ar nepirkti, bumbeti, nebumbeti.  unsure.gif  Pasakiau ka manau....nes konsultantai aiskina apie ekologija, galva guldo, bet kai paprasai irodymo...nera....Kodel turiu sumeketi virs 1000 lt, kad man leistu pirkti su nuolaida, jai man reikia vos poros prekiu. Isigijau pora prekiu  pabandymui, vienom likau suzaveta, kitos ispudzio nepaliko. Tai forume ir issakau savo nuomone. Ar jus norit, kad cia sneketu tik teikiamus dalykus, be jokios kritikos.  g.gif

is kur tu trauki ta 1000lt? pas mus licenzija kainuoja 150lt.
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2010 08 24, 12:36)
Tebunie, tai kiekvieno asmeninis reikalas, kaip bendrauti forume. Sekmes  4u.gif

Ačiū, ir tau mirksiukas.gif
QUOTE(vikce333 @ 2010 08 24, 12:58)
is kur tu trauki ta 1000lt? pas mus licenzija kainuoja 150lt.

Būtent, kad normaliom sąlygom licenzija ne karvę kainuoja...
Atsakyti
nereikia pulti ant zmogaus,kiuriam buvo suteikta tokia informacija doh.gif Lietuvoje taip yra kalbama, visada pasakomas pirmas variantas:isigyk produktu uz 1000lt,kas sudaro 200PV ir licenzija tau nieko nekainuos, ar drysit gincytis? yra ir kiti 2 variantai, kur isigyji uz 100PV ir moki puse sumos licenzijos mokescio(neoamenu kiek zlotais ten) arba susimoki tik lucenzijos mokesti kas sudaro 150lt ir viskas. Taip yra kalbama ir skelbiama,tad nera ko pulti ant zmogaus.Jie yra musu klientai. Bet to zmogus nepasake, kad produktas blogas. Truputi kulturos trukumas ir tolerancijos kiekvienam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mozaika**: 24 rugpjūčio 2010 - 16:31
QUOTE(mozaika** @ 2010 08 24, 17:31)
nereikia pulti ant zmogaus,kiuriam buvo suteikta tokia informacija doh.gif Lietuvoje taip yra kalbama, visada pasakomas pirmas variantas:isigyk produktu uz 1000lt,kas sudaro 200PV ir licenzija tau nieko nekainuos, ar drysit gincytis? yra ir kiti 2 variantai, kur isigyji uz 100PV ir moki puse sumos licenzijos mokescio(neoamenu kiek zlotais ten) arba susimoki tik lucenzijos mokesti kas sudaro 150lt ir viskas.

Dažnai tie kiti du variantai nutylimi... doh.gif
Atsakyti
kas nori ir "pagauna esmę", tai tinka bet kuris licenzijos įsigyjimo variantas, aš praėjusią savaitę savo pažįstamiems siūlau visiškai už dyką licenziją: mano užsakymas, jie turi licenziją, bet ir tai niekas nesutiko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 08 24, 19:26)
kas nori ir "pagauna esmę", tai tinka bet kuris licenzijos įsigyjimo variantas, aš praėjusią savaitę savo pažįstamiems siūlau visiškai už dyką licenziją: mano užsakymas, jie turi licenziją, bet ir tai niekas nesutiko.  doh.gif

keista, kad nesutiko smile.gif Jau radau zmogu kuris duos info liet kalba drinks_cheers.gif galesiu ramiai, kai turesiu laiko pasiziurineti, pasisklaitineti ir nuspresti ko man dar reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liulia7 @ 2010 08 25, 09:31)
keista, kad nesutiko  smile.gif Jau radau zmogu kuris duos info liet kalba  drinks_cheers.gif galesiu ramiai, kai turesiu laiko pasiziurineti, pasisklaitineti ir nuspresti ko man dar reikia  4u.gif

nieko keisto, kai duodi žmogui už dyką, jis žiūri įtartinai, kai sakai "susimokėk", tada viskas gerai. Dėja.. tokia tiesa... Aprašymų Lt kalba apie produktus - pilnas internetas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 25 rugpjūčio 2010 - 08:49