Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(Ingada @ 2010 08 23, 16:48)
Na, jie niekur ir nesiskelbia, jog yra ekologiski, naturalus ir t.t. O apie amway produktu naturaluma ir ekologiskuma teko girdeti ne is vieno juos platinancio KALBU.

platintojai manes visiskai nedomina sioje srityje. nes jie galiu pasakyt nelabai ka ten ir zino. te zino kad tokia produkcija egzistuoja ir viskas.
as kai pati platinimu neuzsiemu tai nieko daugiau komentuoti ir negaliu.
Papildyta:
QUOTE(mozaika** @ 2010 08 23, 17:19)
manau kalbama,kad ekonomiskas - tai tikrai,gal platintojai sumaiso siuos du skirtingus zodzius g.gif

kad produktai ekologiski,neskelbia pati kompanija,tik sako,jog pagaminti is naturaliu produktu,kurie yra uzauginami amway ekologiskuose ukiuose ir plantacijose.Sudetis produktu nera zalojanti oda. Pvz.indu plovikli sudaro:kokoso plmiu aliejus, zalioji citrina ir alijosius. kas is siu dalyku yra kokia nors ruksgstis ir pan?
skalbimo milteliai be visu tu nitratu ir kitu bloguju sudedamuju daliu, ka turi kiti skalbimo milteliai.
Valydama su amway produkcija namus-ne tik savo-o ir kitu(dirbu namu valymo srityje) - niekada neesu uzsidejus pirstiniu, net ir su wc valikliu,mano oda labai jautri,esu alergiska kvapams stipriems,o cia, net itraukus gabalinio muilo kvapo as nenusiciaudau,man tai daug ka pasako,nes is parduotuves pirktos prekes veikia man kitaip. Valant duso kabina,ar vonia  tarkim su cilitbang, as vis psinuodiju,pradeda pykinti,kai pradejau dirbti su amway produkcija,man malonus kvapai, ypac duso valiklio.jis super nuvalo duso kabinas.Mano komanda,kuri dirba taip pat valymo srityje, neatsidziaugia siomis priemonemis,tik reikia naudoti tikslingai.
skalbiu tik su skystais amway milteliais, nes jie pateisino man lukescius,visi kiti valikliai irgi amway,geriu amway kava,nes ji man patiko,be galo patiko spagetti, ir vyras kitu net nebevalgo, o tik siuos perkam,nes palyginus kokybe ir kaina,tikrai jie verti demesio.

mano vyras serga astma ir kada isplaudavau ir vis sukildavo elergija, o dabar kada plaunu tai patenkintas ir nera jokios alergijos. ir gali but namuose kada tvarkau namus ir nera jokios alergijos
Atsakyti
QUOTE(mozaika** @ 2010 08 23, 17:19)
manau kalbama,kad ekonomiskas - tai tikrai,gal platintojai sumaiso siuos du skirtingus zodzius g.gif

kad produktai ekologiski,neskelbia pati kompanija,tik sako,jog pagaminti is naturaliu produktu,kurie yra uzauginami amway ekologiskuose ukiuose ir plantacijose.Sudetis produktu nera zalojanti oda.

Teisingas pastebėjimas, kad priemonės mažiau kenksmingos žmogaus organizmui. O kad produktai ekonomiški, manau, juos vartojantiems dėl to klausimų nekyla.
Atsakyti
teisingai, juk zinom patys, kad platintojai buna kad ir siektiek ispucia ta ekologiskumo informacija,kaip jau sakiau, ekologiski ukiai amway,o ne konkreciai produkcija manau mastau.gif
Atsakyti
kai kurie zmones vienoje vietoje iesko smegenu. jei kazkas yra neaisku tai galima juk pasiskaityti.
Atsakyti
galima pasiskaityti,pritariu,bet dauguma,nenori skaityti,jiems reikia greitos ir aiskios info. stai tokie zmones ir po to skundziasi kad prekes neveikia,nes nera perskaite ten naudojimo instrukcijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mozaika**: 23 rugpjūčio 2010 - 17:32
as daug ko daryti nenoriu, bet darau. o jei nenori ar tingi skaityti tai tegul neverkia, kad kazkoks produktas neveikia. man viskas veikia ir viskuo patenkinta.
Atsakyti
Merginos, o gal yra koks budas pelesiams is rubu isnaikinti? Ar cia jau nebeimanoma?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 23, 16:30)
niekaip, nes šitie gaminiai nėra ekologiški. Per visą šią temą nebuvo pateikta nė vieno sertifikato ar įrodymo

jauciuosi truputeli apgauta g.gif verysad.gif nes kai pas konsultante ar kaip ji ten vadinasi rinkausi prekytes, ir uzklausiau ar turi eco sertifikatus, ji isputus akis aiskino, kad aisku turi ir bla bla visa litanija apie tai. Kai prekytes gavau jokiu sertifikatu ar zenklu neaptikau schmoll.gif
ir siaip daug nepatogumu sakyciau, nete apie prekytes turi lenku kalba skaityti, galva lauzyti ar gerai supratai arba pora valandu klausytis idiotisku pristatymu. Sorry tiek laiko negaliu svaistyti, kad apsiprekinciau. Manau turetu buti taip: atsidarau neta viskas lietuviu kalba, dedu kas patinka i krepseli, spaudziu sumoketi ir laukiu kol prekyes atvaziuos namo. Tada jo butu patogu. O dabar tai apsurdas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liulia7: 24 rugpjūčio 2010 - 08:18
QUOTE(liulia7 @ 2010 08 24, 09:16)
Tada jo butu patogu. O dabar tai apsurdas  doh.gif

Sakai absurdas, bet vistiek perki. Vadinasi reikia prekių. Tai neprieštarauk pati sau... doh.gif Arba perki ir tyli, arba neperki ir nebumbi.
Atsakyti
QUOTE(liulia7 @ 2010 08 24, 09:16)
jauciuosi truputeli apgauta  g.gif  verysad.gif  nes kai pas konsultante ar kaip ji ten vadinasi rinkausi prekytes, ir uzklausiau ar turi eco sertifikatus, ji isputus akis aiskino, kad aisku turi ir bla bla visa litanija apie tai. Kai prekytes gavau jokiu sertifikatu ar zenklu neaptikau  schmoll.gif
ir siaip daug nepatogumu sakyciau, nete apie prekytes turi lenku kalba skaityti, galva lauzyti ar gerai supratai arba pora valandu klausytis idiotisku pristatymu. Sorry tiek laiko negaliu svaistyti, kad apsiprekinciau. Manau turetu buti taip: atsidarau neta viskas lietuviu kalba, dedu kas patinka i krepseli, spaudziu sumoketi ir laukiu kol prekyes atvaziuos namo. Tada jo butu patogu. O dabar tai apsurdas  doh.gif

Visi patogumai suteikiami tiems, kas turi licenziją, arba profesionalų distributorių, o ne platintoją, kuris pasiėmė licenziją manydamas, kad "stumdys" prekes per inetą ir uždirbs milijonus, ne tokia Amway filosofija.
Licenzijų turėtojams prekės bus pristatomos į namus nuo lapkričio mėnesio. Puslapis LT kalba bus vėliausiai pavasarį. Beje, puslapy galima pasikeit į anglų kalbą, ir distributoriai gali gauti visus aprašymus LT kalba, jei jie rūpinasi klientais, visą info suteikia ir savo klientams. Ir šiaip žadama daug neįprastų ir gerų dalykų su naujų rinkų atidarymu. Šiuo metu yra verčiami visi sertifikatai, apdovanojimai ir kiti dalykai LT kalba, nes ruošiama medžiaga atstovybės atidarymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 24 rugpjūčio 2010 - 09:10
QUOTE(dirty_kiss @ 2010 08 24, 09:47)
Sakai absurdas, bet vistiek perki. Vadinasi reikia prekių. Tai neprieštarauk pati sau...  doh.gif  Arba perki ir tyli, arba neperki ir nebumbi.

Merginos, na bukit malonios, gal galima siek tiek pagarbos sitoj temoj. Man sitos prekes patinka, naudoju n metu. Ilendu vis paskaitineti kokiu patarimu, atsiliepimu. Pasiklausiu pati patarimu. Na bet kai tenka istisai skaityti tokio pobudzio "puolamuosius" postus, tai atsoka noras cia lankytis...
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2010 08 24, 09:58)
Merginos, na bukit malonios, gal galima siek tiek pagarbos sitoj temoj. Man sitos prekes patinka, naudoju n metu. Ilendu vis paskaitineti kokiu patarimu, atsiliepimu. Pasiklausiu pati patarimu. Na bet kai tenka istisai skaityti tokio pobudzio "puolamuosius" postus, tai atsoka noras cia lankytis...

Tiesiog jau ta tema tokia, kad dauguma ateina tų, kurie pas kažką kažkur įsigyjo ir liko nepatenkinti, o tie kurie duoda patarimus, neturi nieko bendro su jais, bet lieka "atpirkimo ožiais", kurie turi išklausyti visą pyktį. smile.gif Kartais tiesiog pritrūksta kantrybės ir noro dalinti patarimus...
Atsakyti