Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(dirty_kiss @ 2010 08 18, 17:24)
Aš grindų plovimui į kibirą 2-3 kartus spaudžiu pompą ir man pakanka  ax.gif

Kad jis taip nemazai putoja sakyciau, neliks "smoru" smile.gif ant grindu? Vakar veidrodzius namie su juo valiau, tai rezultatas tai lyg ir nieko. Dar orkaiciu valikli bandziau, tai pradziai buvau labai skeptiskai nusiteikus, nes labai orkaite uzleista buvo, bet likau maloniai nustebinta, kad viska kuo puikiausiai isvele smile.gif ir nebuvo stipraus chemijos kvapo.
Atsakyti
QUOTE(liulia7 @ 2010 08 19, 08:31)
Kad jis taip nemazai putoja sakyciau, neliks "smoru" smile.gif ant grindu? Vakar veidrodzius namie su juo valiau, tai rezultatas tai lyg ir nieko. Dar orkaiciu valikli bandziau, tai pradziai buvau labai skeptiskai nusiteikus, nes labai orkaite uzleista buvo, bet likau maloniai nustebinta, kad viska kuo puikiausiai isvele smile.gif ir nebuvo stipraus chemijos kvapo.

jei LOC koncentracija neviršys rekomenduojamos, nebus smile.gif Jis puikiai surenka statybines kalkes, nešvarumus, puikiai išvalydamas grindis. Patikrinta ne kartą.
Atsakyti
QUOTE(liulia7 @ 2010 08 19, 08:31)
Kad jis taip nemazai putoja sakyciau, neliks "smoru" smile.gif ant grindu? Vakar veidrodzius namie su juo valiau, tai rezultatas tai lyg ir nieko.

Gerai išvalo... Nesiskundžiu mirksiukas.gif

Veidrodžius su mėlynu LOC valau tai ilgai nekimba dulkės thumbup.gif
Atsakyti

! 
Temoje ieškoti platintojų, pirkti/parduoti yra draudžiama.
Bet kokie panašūs pasiūlymai yra ir bus trinami.

i 
Jei norite įsigyti priemonių, kviečiu čia.
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2010 08 19, 19:05)
Gerai išvalo... Nesiskundžiu  mirksiukas.gif

Veidrodžius su mėlynu LOC valau tai ilgai nekimba dulkės  thumbup.gif

Išduosiu paslaptį, ką dar mes darome su mėlynu LOC valikliu nusivalom gerai ir vonios plyteles, bet tas, kur nėra kalkių pėdsakų, kur būna pirštų antspaudai, aš maži vandens lašeliai, nudžiūsta ir vėl šviečia plytelės ax.gif
Atsakyti
o kuo skiriasi zalias nuo melyno LOC???? Ir kodel ant buteliuku niekur nera eco sertifikatu lipduku, nors kai pirkau prekytes "dejo" galva, kad visi produktai ekologiski ir turi sertifikatus? o kaip isitikinti?
Atsakyti
QUOTE(liulia7 @ 2010 08 22, 14:05)
o kuo skiriasi zalias nuo melyno LOC???? Ir kodel ant buteliuku niekur nera eco sertifikatu lipduku, nors kai pirkau prekytes "dejo" galva, kad visi produktai ekologiski ir turi sertifikatus? o kaip isitikinti?

LOC serijos mėlynas skirtas langams, stiklams valyti. O žalias, virtuvei.
Atsakyti
QUOTE(liulia7 @ 2010 08 22, 15:05)
Ir kodel ant buteliuku niekur nera eco sertifikatu lipduku, nors kai pirkau prekytes "dejo" galva, kad visi produktai ekologiski ir turi sertifikatus? o kaip isitikinti?

niekaip, nes šitie gaminiai nėra ekologiški. Per visą šią temą nebuvo pateikta nė vieno sertifikato ar įrodymo
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 23, 16:30)
niekaip, nes šitie gaminiai nėra ekologiški. Per visą šią temą nebuvo pateikta nė vieno sertifikato ar įrodymo

man labai idomu ar yra irodimas kad pvz fairy, lenor ir visokie skalbimo milteliai yra ekologiski?
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 08 23, 17:43)
man labai idomu ar yra irodimas kad pvz fairy, lenor ir visokie skalbimo milteliai yra ekologiski?

Na, jie niekur ir nesiskelbia, jog yra ekologiski, naturalus ir t.t. O apie amway produktu naturaluma ir ekologiskuma teko girdeti ne is vieno juos platinancio KALBU.
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 08 23, 16:43)

o kas sake, kad fairy ir lenor ekologiskas? g.gif
Atsakyti
manau kalbama,kad ekonomiskas - tai tikrai,gal platintojai sumaiso siuos du skirtingus zodzius g.gif

kad produktai ekologiski,neskelbia pati kompanija,tik sako,jog pagaminti is naturaliu produktu,kurie yra uzauginami amway ekologiskuose ukiuose ir plantacijose.Sudetis produktu nera zalojanti oda. Pvz.indu plovikli sudaro:kokoso plmiu aliejus, zalioji citrina ir alijosius. kas is siu dalyku yra kokia nors ruksgstis ir pan?
skalbimo milteliai be visu tu nitratu ir kitu bloguju sudedamuju daliu, ka turi kiti skalbimo milteliai.
Valydama su amway produkcija namus-ne tik savo-o ir kitu(dirbu namu valymo srityje) - niekada neesu uzsidejus pirstiniu, net ir su wc valikliu,mano oda labai jautri,esu alergiska kvapams stipriems,o cia, net itraukus gabalinio muilo kvapo as nenusiciaudau,man tai daug ka pasako,nes is parduotuves pirktos prekes veikia man kitaip. Valant duso kabina,ar vonia tarkim su cilitbang, as vis psinuodiju,pradeda pykinti,kai pradejau dirbti su amway produkcija,man malonus kvapai, ypac duso valiklio.jis super nuvalo duso kabinas.Mano komanda,kuri dirba taip pat valymo srityje, neatsidziaugia siomis priemonemis,tik reikia naudoti tikslingai.
skalbiu tik su skystais amway milteliais, nes jie pateisino man lukescius,visi kiti valikliai irgi amway,geriu amway kava,nes ji man patiko,be galo patiko spagetti, ir vyras kitu net nebevalgo, o tik siuos perkam,nes palyginus kokybe ir kaina,tikrai jie verti demesio.
Atsakyti