manau kalbama,kad ekonomiskas - tai tikrai,gal platintojai sumaiso siuos du skirtingus zodzius
kad produktai ekologiski,neskelbia pati kompanija,tik sako,jog pagaminti is naturaliu produktu,kurie yra uzauginami amway ekologiskuose ukiuose ir plantacijose.Sudetis produktu nera zalojanti oda. Pvz.indu plovikli sudaro:kokoso plmiu aliejus, zalioji citrina ir alijosius. kas is siu dalyku yra kokia nors ruksgstis ir pan?
skalbimo milteliai be visu tu nitratu ir kitu bloguju sudedamuju daliu, ka turi kiti skalbimo milteliai.
Valydama su amway produkcija namus-ne tik savo-o ir kitu(dirbu namu valymo srityje) - niekada neesu uzsidejus pirstiniu, net ir su wc valikliu,mano oda labai jautri,esu alergiska kvapams stipriems,o cia, net itraukus gabalinio muilo kvapo as nenusiciaudau,man tai daug ka pasako,nes is parduotuves pirktos prekes veikia man kitaip. Valant duso kabina,ar vonia tarkim su cilitbang, as vis psinuodiju,pradeda pykinti,kai pradejau dirbti su amway produkcija,man malonus kvapai, ypac duso valiklio.jis super nuvalo duso kabinas.Mano komanda,kuri dirba taip pat valymo srityje, neatsidziaugia siomis priemonemis,tik reikia naudoti tikslingai.
skalbiu tik su skystais amway milteliais, nes jie pateisino man lukescius,visi kiti valikliai irgi amway,geriu amway kava,nes ji man patiko,be galo patiko spagetti, ir vyras kitu net nebevalgo, o tik siuos perkam,nes palyginus kokybe ir kaina,tikrai jie verti demesio.