Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

Neįtikinot su atstovybe...

Kas laišką pasirašo? Lenkas lotuliukas.gif ))) Ir ką reklamuoja? Leeenkią thumbup.gif lotuliukas.gif )))

Nors... Jau tingiu diskutuoti. Kas man draus atsivežti iš bet kurio ES kampo? Niekas. Kaip dabar vežasi - taip ir vėliau vešis žmpnės savo reikmėms, tuo labiau kad naujai rinkai pradėjus veikti - pradžioje produktų sandėlyje būna klaikiai skurdžiai. O jei mes jau pripratusios prie didelės pasiūlos, ir nebenorime gyventi be audinių minkštiklio ar ZOOM-o doh.gif
Atsakyti
Savo reikmėms žmogus gali pirkti iš bet kurios šalies, bet sponsoriuoti ar pardavinėti produktą teisiškai galima tik savo rinkoj. Ginčytis galima ilgai ir nuobodžiai. Manau, kad palaukim lapkričio mėnesio ir viskas išsispręs savaime.

Man tik liūdna, kad dėl neprofesionalių kompanijos pateikimo atvejų suformuojamas iškreiptas Amway įvaizdis. Džiaugiuosi tik tuo, kad patekau į teisingą ir vieną stipriausių Amway organizacijų Lietuvoje, kurioje niekas nesiblaško ir nemeta kelio dėl takelio, kur žmones dirba savo noru, yra suteikiama įvairiapusė ir naudinga informacija. Čia gali gauti ir techninę info ir motyvacinę. Kur vienos organizacijos žmonės ne konkurentai, o draugai. Jeigu ir kitur taip dirbtų, tai čia nebūtų tokių nepagrįstų ginčų.

Nuotaikinga, kur gi jūs bėgsite, kai UK kainos grįš į pradinę padėtį, kaip buvo iki UK teismų su Amway?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 19 gegužės 2010 - 13:19
Kiek zinau ir Prancuzija jau turi UK kainas blush2.gif

Ir kiek girdejau, tai UK yra kaip bandomoji salis, kurioje tokios sumazintos kainos Home produkcijai, tam kad zmonems butu lengviau isivaziuoti ir panasiai, ir jei si iniciatyva pasiteisins,tada ir kitas salis jungs i ta kainu sistema.Nera net minties kolkas,kad UK kainos pakils, nes kaip jau sakiau, tokia kainu sistema jau pritaike ir Prancuzijai.
Atsakyti
Koks sampunas tiktu luzinejantiems plaukas?
Atsakyti
QUOTE(*flower* @ 2010 05 18, 11:38)
O idomu, koks AMWAY produktas yra analogiskas Vanish?

demiu salinime niekada nepavede baliklis, purskiamas tas man nelabai pasiteisino

QUOTE(Forz @ 2010 05 19, 16:08)
Koks sampunas tiktu luzinejantiems plaukas?

rekomenduociau sitas priemones
SATINIQUE drėkinantis balzamas
SATINIQUE puoselėjanti plaukų plovimo priemonė
SATINIQUE serumas suteikiantis blizgesį
SATINIQUE intensyvi gydomoji kaukė
smulkiau per AZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birgiolita: 19 gegužės 2010 - 16:20
QUOTE(Delusion @ 2010 05 19, 14:16)
Savo reikmėms žmogus gali pirkti iš bet kurios šalies, bet sponsoriuoti ar pardavinėti produktą teisiškai galima tik savo rinkoj. Ginčytis galima ilgai ir nuobodžiai. Manau, kad palaukim lapkričio mėnesio ir viskas išsispręs savaime.

Man tik liūdna, kad dėl neprofesionalių kompanijos pateikimo atvejų suformuojamas iškreiptas Amway įvaizdis. Džiaugiuosi tik tuo, kad patekau į teisingą ir vieną stipriausių Amway organizacijų Lietuvoje, kurioje niekas nesiblaško ir nemeta kelio dėl takelio, kur žmones dirba savo noru, yra suteikiama įvairiapusė ir naudinga informacija. Čia gali gauti ir techninę info ir motyvacinę. Kur vienos organizacijos žmonės ne konkurentai, o draugai. Jeigu ir kitur taip dirbtų, tai čia nebūtų tokių nepagrįstų ginčų.

Nuotaikinga, kur gi jūs bėgsite, kai UK kainos grįš į pradinę padėtį, kaip buvo iki UK teismų su Amway?

Aš irgi labai džiaugiuosi, kad patekau į pačią šauniausią Amway organizaciją Lietuvoje, kur dirba nuoširdūs ir protingi žmonės, kurie visada suteiks reikiamą informaciją, padrąsins, patars, galime kreiptis vieni pas kitus kada tik reikia, tikrai nėra jokios konkurencijos, visi - kaip viena šeima. Sutinku, su Tavimi, Delusion - Jeigu ir kitur taip dirbtų, tai čia nebūtų tokių nepagrįstų ginčų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrime71: 19 gegužės 2010 - 16:57
sveiki idomu suzinoti butu kas ce per serumas SATINIQUE kuris suteike blizgesi kaip ji naudoti?
Atsakyti
QUOTE(m.krystina @ 2010 05 19, 21:40)
sveiki idomu suzinoti butu kas ce per serumas SATINIQUE  kuris suteike blizgesi kaip ji naudoti?

SATINIQUE tobulo blizgesio serumas

Tai veiksmingas produktas su keramidų sistema, suteikiantis plaukams sveiką blizgesį ir gyvybingumą. Tinka visiems plaukų tipams, o ypač lūžinėjantiems, sausiems plaukams. Mažą priemonės kiekį ištrinti rankose ir paskirstyti ant sausų ar drėgnų plaukų prieš ar po sušukavimo. Optimalus poveikis bus naudojant serumą kasdien. Ženkliai padidina plaukų elastingumą ir blizgesį, nesuriebaluoja ir neapsunkina plaukų.
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 05 19, 22:03)
SATINIQUE tobulo blizgesio serumas

Tai veiksmingas produktas su keramidų sistema, suteikiantis plaukams sveiką blizgesį ir gyvybingumą. Tinka visiems plaukų tipams, o ypač lūžinėjantiems, sausiems plaukams. Mažą priemonės kiekį ištrinti rankose ir paskirstyti ant sausų ar drėgnų plaukų prieš ar po sušukavimo. Optimalus poveikis bus naudojant serumą kasdien. Ženkliai padidina plaukų elastingumą ir blizgesį, nesuriebaluoja ir neapsunkina plaukų.

dar geriau jei ant drėgnų pirštų šią priemonę ištrinsit ir tepsit ant plaukų, čia iš patirties.
Atsakyti
man ir idomu butu suzinoti ir apie metalo sveitikli g.gif
Atsakyti
QUOTE(m.krystina @ 2010 05 22, 23:43)
man ir idomu butu suzinoti ir apie metalo sveitikli g.gif

Delusion dar manau papildys, aš tik įdedu info apie metalo valiklį:

L.O.C. Plus Metalo valiklis

Paskirtis: Ši pastos pavidalo pramonė skirta naikinti oksidus, apnašas ir pridegimus nuo nedažyto, gryno žalvario, bronzos ir nerūdijančio plieno. Ji valomąjį paviršių veikia chemiškai ir šlifuoja.
Savybės ir privalumai: *Lengvai naudojama. *Lengvai pasiskirsto. *Nereikia intensyviai trinti. *Suteikia ilgalaikį blizgesį, gražina pirminę išvaizdą. *Neveikia metalo. *Netoksiškas. *Nedirgina rankų odos, nesukelia paraudimo, uždegimo. *Neutralaus kvapo. *Patogus valyti puodus, keptuves, įvairius rakandus, indus, praustuvus ir pan.

Naudojimas: Kempine arba sausu skudurėliu tepti pastą ant paviršiaus. Sudrėkinti šiltu vandeniu. Kol pasta neišdžiūvo, ištrinti iki sausumo ir minkštu skudurėliu blizginti. Nenaudoti: dažyto, lakuoto ar poliruoto metalo paviršiams, stiklui, chromui.
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 05 23, 10:05)
Delusion  dar manau papildys, aš tik įdedu info apie  metalo valiklį:

L.O.C. Plus Metalo valiklis

Paskirtis: Ši pastos pavidalo pramonė skirta naikinti oksidus, apnašas ir pridegimus nuo nedažyto, gryno žalvario, bronzos ir nerūdijančio plieno. Ji valomąjį paviršių veikia chemiškai ir šlifuoja.
Savybės ir privalumai: *Lengvai naudojama. *Lengvai pasiskirsto. *Nereikia intensyviai trinti. *Suteikia ilgalaikį blizgesį, gražina pirminę išvaizdą. *Neveikia metalo. *Netoksiškas. *Nedirgina rankų odos, nesukelia paraudimo, uždegimo. *Neutralaus kvapo. *Patogus valyti puodus, keptuves, įvairius rakandus, indus, praustuvus ir pan.

Naudojimas: Kempine arba sausu skudurėliu tepti pastą ant paviršiaus. Sudrėkinti šiltu vandeniu. Kol pasta neišdžiūvo, ištrinti iki sausumo ir minkštu skudurėliu blizginti. Nenaudoti: dažyto, lakuoto ar poliruoto metalo paviršiams, stiklui, chromui.

Tik vieną paaiškinimą savo žodžiais: ši pasta turi abrazyvinių dalelių, todėl ir negalima naudoti dažytiems, lakuotiems, stiklui, chromui ir pan.
Tiesa iš patirties, yra puodai ar keptuvės tokiu smulkiais ratais dugnu (nemoku paaiškint) tai va to keptuvių dugno neišvalė man orkaičių valiklis ir ši pasta per prezentaciją.
Atsakyti