Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(Questa @ 2010 08 09, 16:06)
su svelniuoju pieneliu valau virykle  4u.gif

O gal galima butu placiau, arba pavadinima parasykit ax.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2010 08 09, 17:59)
O gal galima butu placiau, arba pavadinima parasykit  ax.gif Dekui  4u.gif

tas pats, kurio kodą aš parašiau
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2010 08 09, 17:59)
O gal galima butu placiau, arba pavadinima parasykit  ax.gif Dekui  4u.gif

QUOTE(dzin budizmas @ 2010 08 09, 18:06)
tas pats, kurio kodą aš parašiau

taip tas pats kur jau minejo
Atsakyti
ar gerai putoja indu ploviklis is amway? as visus indu ploviklius skiedziu ir tada pilu ant kempineles man geriau ir ekonomiskiau gaunasi, o kaip su siuo?
noreciau gal pabandyti bet ne visa, trecdali koki g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingredd: 09 rugpjūčio 2010 - 19:12
QUOTE(Ingredd @ 2010 08 09, 20:11)
ar gerai putoja indu ploviklis is amway? as  visus indu ploviklius skiedziu ir tada pilu ant kempineles man geriau ir ekonomiskiau gaunasi, o kaip su siuo?
noreciau gal pabandyti bet ne visa, trecdali koki  g.gif

skiestas puikiai putoja, ir ant kempinės suputoja, tik nepamirškit, kad putoms ir daugiau vandens nuplauti reikia.
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 08 09, 20:11)
ar gerai putoja indu ploviklis is amway? as  visus indu ploviklius skiedziu ir tada pilu ant kempineles man geriau ir ekonomiskiau gaunasi, o kaip su siuo?
noreciau gal pabandyti bet ne visa, trecdali koki  g.gif

bet as labai abejoju, kad panaudojus maza kieki, ar pajusite skirtuma su kitais indu plovikliais.
Atsakyti
Sakykit, kuri Amway priemonė pašalins kalkių apnašas? LOC pienelis to nepadarė blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2010 08 10, 23:24)
Sakykit, kuri Amway priemonė pašalins kalkių apnašas? LOC pienelis to nepadarė blush2.gif  4u.gif

Aš kalkes su LOC voniai (ružavas) šalinu.
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2010 08 10, 23:25)
Aš kalkes su LOC voniai (ružavas) šalinu.

Ar veiksmingai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2010 08 10, 23:26)
Ar veiksmingai? g.gif

Žiūrint, koks apkalkėjimas. Jeigu N metų niekas su kalkėm susidraugauti nesistengė ir jų nevalė, tai gali bet kokios, ir pačios efektyviausios, priemonės pasirodyti kaip neveiksmingos. Aš pati vos prabėgantį dušo čiaupą su šiuo valikliu padariau normaliu dušu (bėgo lietutis kaip iš naujo).
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2010 08 10, 22:24)
Sakykit, kuri Amway priemonė pašalins kalkių apnašas? LOC pienelis to nepadarė blush2.gif  4u.gif

Su metalo pasta pradzioj meginkit , o po to ruzava skiedziama naudokit loc
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2010 08 10, 23:31)
Žiūrint, koks apkalkėjimas. Jeigu N metų niekas su kalkėm susidraugauti nesistengė ir jų nevalė, tai gali bet kokios, ir pačios efektyviausios, priemonės pasirodyti kaip neveiksmingos. Aš pati vos prabėgantį dušo čiaupą su šiuo valikliu padariau normaliu dušu (bėgo lietutis kaip iš naujo).

Oi ne ne, ten dar nėra įsisenėję 4u.gif

QUOTE(jurgice @ 2010 08 11, 00:55)
Su metalo pasta pradzioj  meginkit , o po to ruzava skiedziama naudokit loc

Viską supratau, ačiū 4u.gif
Atsakyti