Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(bobute369 @ 2010 07 28, 23:36)
Sveikos.

Atradau kokiu principu veikia amway indu ploviklis kuri siulo platintojai. Kaip ten jie daro - ipila aliejaus, po to amway indų ploviklio, patrina pirštu ir riebalu rutuliukai pasidaro paviršiuje, o viskas lengvai nusiplauna.  Tai va, ipilam į šaukštą aliejaus, po to acto arba cirinos rūgšties tirpalo, arba pačios citrinos jeigu negaila, žodžiu belekokios rūgšties ir trinam pirštu. Ir ką matom? Vaizdas tas pats kaip ir su amway indų plovikliu. Riebaliukai plaukia viršuje ir šaukštas lengvai nusiplauna. Viena draugė su tuo plovikliu susigadino rankų odą. Įtariu, kad panašiu principu veikia ir visi kiti produktai. Didelės žalos nedaro, bet brangiai mokėti už produktus kurie pagaminti iš elementarių medžiagų, tokių kaip rūgštis, soda, glicerinas ir elementarus bazinis kremas, manau neverta.

o Jūs nepamirškite, kad indų ploviklį naudosite mažiausiai pusę metų..tai kaina atitinka kokybę, o del rankų odos susigadinimo nesutinku 100% , ir tai ką parašėte apie demonstravimą ar kaip čia pavadinti rutuliukų pasirodymą netiesa, įdomu ar pati esate naudojus šį ploviklį ar tik svarbu parašyti..
Atsakyti
QUOTE(jjjolanta @ 2010 07 29, 09:01)
Ir is viso Amway produkcija man tinka ir patinka. O kas liecia kaina, tai palyginus nera brangu, nes paskaiciuoji kiek laiko ir kam naudoji, tai tikrai atsiperka.

Taip, paskaičiavus kiek kainuoja priemonės mėnesiui tai nieko pigiau ir nenusipirkčiau parduotuvėje.
QUOTE(ramu @ 2010 07 29, 15:18)
Sveiko merginos  4u.gif
Noriu pasiteirauti, ar SA8 Premium (kur 4,5 kg) tinka ir spalvotiems ir baltiems vienodai?

Aš su SA8 viską skalbiu. Skalbiant baltus prieš tai mirkau baliklyje.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 07 29, 15:34)
Dėl pasisakymo apie Dish drops, nekreipkit dėmesio, yra tokių, kurios ypač daug lankosi skyrelį "ekologiškas gyvenimo būdas", labai mėgsta provokuoti ir visaip kalbėti nebūtus dalykus apie šiuo produktus. Tokius pasisakymus tiesiog ignoruoju.
Deisybės dėlei ir aš pasisakysiu biggrin.gif Man šis ploviklis pats geriausias ir tikrai nežadu pirkti jokio kito, bet draugei jis netiko visiškai. Ji alergiška alijošiui ir gavosi stipri alerginė reakcija, kuri išprovokavo visokių negerų dalykų unsure.gif Taip kad yra ir išimčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limit @ 2010 07 29, 20:04)
Deisybės dėlei ir aš pasisakysiu biggrin.gif Man šis ploviklis pats geriausias ir tikrai nežadu pirkti jokio kito, bet draugei jis netiko visiškai. Ji alergiška alijošiui ir gavosi stipri alerginė reakcija, kuri išprovokavo visokių negerų dalykų  unsure.gif Taip kad yra ir išimčių 4u.gif

išimčių yra, sutinku 100 proc. visada perspėju žmones, kad tai koncentratas ir kai kuriems žmonėms gali sukelti alergiją, ir jautriems liepiu elgtis atsargiai, mano aplinkoj irgi pasitaikė kam netiko, bet tai nereiškia, kad daiktas blogas vienareikšmiškai.
Atsakyti
man visos prekes labai geros, aisku kartais buna kad skalbimo miltukai nesskalbia is karto, bet vaiko seilinukus tai is kokio 4 to karto isskalbia, bet vistiek esu kazkodel patenkinta.
Atsakyti
Merginos, o dar norejau pasiteirauti, o kuo tada yra ypatingi sitie milteliai?
SA8 Premium + BioQuest
Kazkaip as pasimeciau dabar jau asortimente...
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2010 07 30, 15:43)
Merginos, o dar norejau pasiteirauti, o kuo tada yra ypatingi sitie milteliai?
SA8 Premium + BioQuest
Kazkaip as pasimeciau dabar jau asortimente...
Dekui  4u.gif

visi SA8 milteliai yra su BioQuest sistema
Atsakyti
Sveikos,
o mano atsiliepimai tokie:
purskiklis i burna (nzn tikslaus pavadinimo), man superinis thumbup.gif ypac MB, nes jis ruko doh.gif
labai patinka rubams skalbti minkstiklis, nes pasakiskai kvepia;
vazelinas lupoms, (buvo vysninis ir saldantis, tai super) thumbup.gif
na dar LOC ir puskiklis dusui pasiteisino, bet...
poster_offtopic.gif
dantu pasta-man pageltino dantis, ir kai nuejau pas dantiste sake keisk kuo greiciau, nes dantys kaip nevalyti atrodo doh.gif matosi kad valai, bet neisvalo danties, jis geltonuoja... doh.gif
kuno zele praustis (is prabangos serijos ten kazkokios tos brangesnes linijos), mane niezti nuo jos, netinka ji man ir mano seimai doh.gif
milteliai neiskalbia demiu,ypac is baltu rubu,kur reikia nepriekaistingo baltumo vokiskas Ariel man 1000 kartu geriau g.gif
tusas nepatiko unsure.gif
nuriebalintojas nepatinka, nes turi alijosiaus sudeti ir alergizuoja rankas, nors raso,kad tinka jautriai odai unsure.gif
Na zodziu, po truputeli sios firmos gaminiai traukiasi is mano namu, nes man jie "neprigijo" schmoll.gif radau daug geresniu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 08 04, 18:47)
Na zodziu, po truputeli sios firmos gaminiai traukiasi is mano namu, nes man jie "neprigijo" schmoll.gif  radau daug geresniu  verysad.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Siaip tai as gana patikli esu,todel,kai mane pakviete pokalbiui,uzsikabliavau ir nusipirkau vartotojo licenzija,nors siu prekiu nebandzius buvau visai doh.gif Labai daug dar nebandziau,nes daugumos kainos man neikandamos.O tos,kurias bandziau tikrai nera nei stebuklingos,nei,panagrinejus ju sudeti ir palyginus su paprastu sampunu ar valikliu sudetimi, ekologiskos.Taigi:
Indu ploviklis- geras,nesausina ranku.
Locas,visos jo atmainos voniai, virtuvei,zoomas- taip,valo gerai,bet lygiai taip pat gerai valo ir mano senas geras lietuviskas "Valis" uz gal 5 litus.Be to,nepatinka,kad jie putoja.
Langu plovikliai,tiek paprastas,tiek purskiamas- super, nelieka jokiu dryziu.
Skalbimo milteliai visiskai nieko neskalbe,baigiau ir daugiau tikrai nepirksiu.
Orkaites valikli nusipirkau,bet dar neisbandziau,nors visi labai giria.
Metalo sveitimo pastos paskirties isvis nesupratau,nes nu nieko ji nenuvalo,vistiek reikia sveist.
Sveistukas geras,bet lygiai taip pat gerai supjausto nagus,jei plaunu be pirstiniu biggrin.gif
Dantu sepetukai kaip dantu sepetukai,nematau ir nejauciu kazko ypatingo.
Dantu pasta nepatinka,nes pvz.,issivalius forever living dantu pasta su alijosium dantys iki vakaro buna slidus,o su sita jau po pietu jauciu apnasas.
Beauty cycle dieninis ir naktinis veido kremai puikus, nors man ir rusiskas su ozku pienu uz 6 litus labai geras biggrin.gif
Nuo sampuno nuo pleiskanu atsirado dar daugiau pleiskanu,ale jau kad mokejau tokius pinigus,tai pabaigsiu padedant pastai nuo pleiskanu Sulsena.
Spalva tausojantis balzamas turbut ja tausoja,nepastebejau kazkaip.
Buvau prezentacijoj,taip labai puikus peiliai ir puodai,tureciau pinigu,tikrai nusipirkciau.Makaronai,actas,aliejus,kava,ivairus kokteiliai ispudzio nepadare.
O zinot,kas labiausiai sitoj kompanijoj uzknisa?Tai kaip sekta.Vos istoji,tave pradeda persekiot-vaziuojam ten,ten skaitys biznio plana,kita diena einam i prezentacija,trecia diena atvaziuos ten kazkoks super pasiekes ir papasakos,kaip uzdirbt milijona...Palaukit,mielieji,as dirbu pusantro etato,turiu seima,galu gale noriu pailset,be to,turiu tik vartotojo licenzija ir nesiekiu uzdirbt pinigu.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
as ir pasipasakosiu kas tiko o kas ne doh.gif
LOC tai tikrai super man patiko thumbup.gif labai gerai skalbimo masina isvalo smile.gif
dantu pasta visai nepatiko, nes kaip rase tai po pietu jau dantys apsinese atrodo doh.gif
Orkaiciu valiklis thumbup.gif thumbup.gif cia tai tikrai , nes mamos sena orkaite ir apsinesus buvo stipriai tai isvale wub.gif kaip nauja thumbup.gif
Duso purskiklis visai nepatiko nes nieko jis man nevale svaros prekese uz 10 lt. purskalo dusui nusipirkau tai geriau isvale
Virtuves tai nieko nors labai stipriai ko valyti tai ir neturiu, spinteles bet kad jos neapsinese niekom, tai kaip ir nieko toks, bet daugiau siu prekiu jau nebepirksiu, nes tikrai galima pigesniu ir geresniu nusipirkti, nei sios. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2010 08 04, 23:11)
O zinot,kas labiausiai sitoj kompanijoj uzknisa?Tai kaip sekta.Vos istoji,tave pradeda persekiot-vaziuojam ten,ten skaitys biznio plana,kita diena einam i prezentacija,trecia diena atvaziuos ten kazkoks super pasiekes ir papasakos,kaip uzdirbt milijona...Palaukit,mielieji,as dirbu pusantro etato,turiu seima,galu gale noriu pailset,be to,turiu tik vartotojo licenzija ir nesiekiu uzdirbt pinigu.

Pritariu 100 procentų. Aš ir esu tik vartotoja su licenzija apie 5 metai. Mane ir tas lindimas užknisdavo. Nors kartais tiesą pasakius kartais pramoga tie seminarai budavo. Bet tik kartais, o ne dažnai. Valymo priemones, kosmetiką, beveik viską iš Amway naudoju, bet stengiuosi išlikt objektyvi. Nėra taip, kad visos priemonės man patiktų. Pvz. vokų šešėliai sakė, kad nesubėga. Man visi subėga. O vonios valiklio sakiau, kad nebepirksiu daugiau, nelabai man jis.
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2010 08 04, 23:11)
Nuo sampuno nuo pleiskanu atsirado dar daugiau pleiskanu,ale jau kad mokejau tokius pinigus,tai pabaigsiu padedant pastai nuo pleiskanu Sulsena.

Tai pirma pabaikit, sunaudokit visa buteliuka, ar tik neteks atsiimti savo zodziu tongue.gif
Man is pradziu irgi atrode, kad pleiskanu padaugejo ir ne velnio neveiksmingas sampunas. Bet pleiskanos visiskai dingo tik bebaigiant buteliuka. Nereikia noreti, kad pleiskanos dingtu akimirksniu.

Atsakyti