Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(jurgice @ 2010 07 23, 20:37)
man asmeniskai baliklis geriausiai susitvarko su demem

Dėmės dėmėm nelygu. PVZ guašo nebandykit iš karto su prewash ar balikliu - turėsit skyles. Geriausiai skubiai po vandeniu, tada LOC. O tik veliau likusius dėmių šešelius - su balikliu. Prewash ideliai tinka murzinoms vaikų kojinėms, apykaklėms, rankogaliams paruošti. Balikis geriausiai baltiems skalbiniams - rankšluosčiams, patalynei.
Atsakyti
QUOTE(vvaidot @ 2010 07 23, 19:56)
Dėmės dėmėm nelygu. PVZ guašo nebandykit iš karto su prewash ar balikliu - turėsit skyles. Geriausiai skubiai po vandeniu, tada LOC. O tik veliau likusius dėmių šešelius - su balikliu. Prewash ideliai tinka murzinoms vaikų kojinėms, apykaklėms, rankogaliams paruošti. Balikis geriausiai baltiems skalbiniams - rankšluosčiams, patalynei.

as jau 10 metu naudoju si balikli , jis man nepamainomas namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvaidot @ 2010 07 23, 20:56)

nu pirmą kart girdžiu apie skyles, dar niekad skylių nebuvo, gal ten ne guašas pas jus buvo... Mano mažoji guašo ne tik ant drabužių, bet ir ant kilimo išpylus buvo ir nieko, nuo priemonių skylių nėra
Atsakyti
norėčiau patarimo dėl skalbimo miltelių spalvotiems drabužiams - kurie yra geriausi: ir plauna gerai, ir spalvų neblukina? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dika: 23 liepos 2010 - 20:59
QUOTE(dika @ 2010 07 23, 21:58)
norėčiau patarimo dėl skalbimo miltelių spalvotiems drabužiams - kurie yra geriausi: ir plauna gerai, ir spalvų neblukina?  4u.gif

vaikiški arba spalvotiems, bet šiaip nei vieni neblukina
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 07 23, 10:29)
Sveikos,

n-tąjį krtą noriu paklaust, dėmes iš vaikiškų rūbų  kaip ir su kuo geriau valyt g.gif Taip plaut, kad visus kartu, o ne su kiekviena dėme atskirai žaist blush2.gif Tikriausiai baliklį su milteliais maišyt blush2.gif

Ir dar, kaip gumą pašalint nuo audinio. Žinau, kad su Locu, bet kaip nežinau smile.gif

Jei kramtoma guma - tai reikia ideti i saldikli, palaikyti kol sustings ir lengvai nusikrapsto su peiliu. Isbandyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 07 23, 10:29)
Sveikos,

n-tąjį krtą noriu paklaust, dėmes iš vaikiškų rūbų  kaip ir su kuo geriau valyt g.gif Taip plaut, kad visus kartu, o ne su kiekviena dėme atskirai žaist blush2.gif Tikriausiai baliklį su milteliais maišyt blush2.gif

Ir dar, kaip gumą pašalint nuo audinio. Žinau, kad su Locu, bet kaip nežinau smile.gif

sveika,
kramtoma is audinio isimsi su purskiamu demiu valikliu.
reikia uzpurksti ant kramtomos ir po truputi ji prades atsokineti ir raiutytis, ir tada nuimsi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos.

Atradau kokiu principu veikia amway indu ploviklis kuri siulo platintojai. Kaip ten jie daro - ipila aliejaus, po to amway indų ploviklio, patrina pirštu ir riebalu rutuliukai pasidaro paviršiuje, o viskas lengvai nusiplauna. Tai va, ipilam į šaukštą aliejaus, po to acto arba cirinos rūgšties tirpalo, arba pačios citrinos jeigu negaila, žodžiu belekokios rūgšties ir trinam pirštu. Ir ką matom? Vaizdas tas pats kaip ir su amway indų plovikliu. Riebaliukai plaukia viršuje ir šaukštas lengvai nusiplauna. Viena draugė su tuo plovikliu susigadino rankų odą. Įtariu, kad panašiu principu veikia ir visi kiti produktai. Didelės žalos nedaro, bet brangiai mokėti už produktus kurie pagaminti iš elementarių medžiagų, tokių kaip rūgštis, soda, glicerinas ir elementarus bazinis kremas, manau neverta.
Atsakyti
QUOTE(bobute369 @ 2010 07 28, 23:36)
Sveikos.

Atradau kokiu principu veikia amway indu ploviklis kuri siulo platintojai. Kaip ten jie daro - ipila aliejaus, po to amway indų ploviklio, patrina pirštu ir riebalu rutuliukai pasidaro paviršiuje, o viskas lengvai nusiplauna.  Tai va, ipilam į šaukštą aliejaus, po to acto arba cirinos rūgšties tirpalo, arba pačios citrinos jeigu negaila, žodžiu belekokios rūgšties ir trinam pirštu. Ir ką matom? Vaizdas tas pats kaip ir su amway indų plovikliu. Riebaliukai plaukia viršuje ir šaukštas lengvai nusiplauna. Viena draugė su tuo plovikliu susigadino rankų odą. Įtariu, kad panašiu principu veikia ir visi kiti produktai. Didelės žalos nedaro, bet brangiai mokėti už produktus kurie pagaminti iš elementarių medžiagų, tokių kaip rūgštis, soda, glicerinas ir elementarus bazinis kremas, manau neverta.

Na dėl rankų odos tai nevisai sutikčiau, nes mano mano mamai tai kaip tik pagerėjo oda ir ji sako, kad tikrai nekeistų šio indų ploviklio į kitą. Be to oda ne tik jai vienai, bet ir kitoms moterims pagerejo. O aš kai neturiu su oda problemų, tai nieko pasakyt negaliu, tik tai, jog geras indų ploviklis.
Atsakyti
QUOTE(Forz @ 2010 07 29, 08:16)
Na dėl rankų odos tai nevisai sutikčiau, nes mano mano mamai tai kaip tik pagerėjo oda ir ji sako, kad tikrai nekeistų šio indų ploviklio į kitą. Be to oda ne tik jai vienai, bet ir kitoms moterims pagerejo. O aš kai neturiu su oda problemų, tai nieko pasakyt negaliu, tik tai, jog geras indų ploviklis.

Ir man pagerejo, nes su ranku oda turiu dideliu problemu.
Ir is viso Amway produkcija man tinka ir patinka. O kas liecia kaina, tai palyginus nera brangu, nes paskaiciuoji kiek laiko ir kam naudoji, tai tikrai atsiperka.
Atsakyti
Sveiko merginos 4u.gif
Noriu pasiteirauti, ar SA8 Premium (kur 4,5 kg) tinka ir spalvotiems ir baltiems vienodai?
Tarkime dabar as naudoju specialius spalvotiems ir premium 2,5 kg baltiems. Tai galvoju, paprasciau butu viena didele pakuote tureti namie g.gif

QUOTE(bobute369 @ 2010 07 28, 23:36)
Sveikos.

Atradau kokiu principu veikia amway indu ploviklis kuri siulo platintojai. Kaip ten jie daro - ipila aliejaus, po to amway indų ploviklio, patrina pirštu ir riebalu rutuliukai pasidaro paviršiuje, o viskas lengvai nusiplauna.  Tai va, ipilam į šaukštą aliejaus, po to acto arba cirinos rūgšties tirpalo, arba pačios citrinos jeigu negaila, žodžiu belekokios rūgšties ir trinam pirštu. Ir ką matom? Vaizdas tas pats kaip ir su amway indų plovikliu. Riebaliukai plaukia viršuje ir šaukštas lengvai nusiplauna. Viena draugė su tuo plovikliu susigadino rankų odą. Įtariu, kad panašiu principu veikia ir visi kiti produktai. Didelės žalos nedaro, bet brangiai mokėti už produktus kurie pagaminti iš elementarių medžiagų, tokių kaip rūgštis, soda, glicerinas ir elementarus bazinis kremas, manau neverta.

Na del indu ploviklio ir ranku grazimo, tai kategoriskai nesutinku. Turiu ziauriai jautria oda. Su fairiais galiu plauti tik su pirstinem. Su amway indu plovikliu indus plaunu be jokiu pirstiniu ir jokiais kremais po to tepliotis nereikia.
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2010 07 29, 15:18)
Sveiko merginos  4u.gif
Noriu pasiteirauti, ar SA8 Premium (kur 4,5 kg) tinka ir spalvotiems ir baltiems vienodai?
Tarkime dabar as naudoju specialius spalvotiems ir premium 2,5 kg baltiems. Tai galvoju, paprasciau butu viena didele pakuote tureti namie  g.gif
Na del indu ploviklio ir ranku grazimo, tai kategoriskai nesutinku. Turiu ziauriai jautria oda. Su fairiais galiu plauti tik su pirstinem. Su amway indu plovikliu indus plaunu be jokiu pirstiniu ir jokiais kremais po to tepliotis nereikia.

SA8 nėra tik baltiems, jie universalūs. Universalūs tinka visoms spalvoms.
Dėl pasisakymo apie Dish drops, nekreipkit dėmesio, yra tokių, kurios ypač daug lankosi skyrelį "ekologiškas gyvenimo būdas", labai mėgsta provokuoti ir visaip kalbėti nebūtus dalykus apie šiuo produktus. Tokius pasisakymus tiesiog ignoruoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 29 liepos 2010 - 14:39