Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(m.krystina @ 2010 07 16, 21:37)
idomu suzinoti,kaip tusas blakstienu  gal kas naudojot rolleyes.gif

kazkada esu pirkusi tusa atsparu vandeniui,tai man visai neblogas buvo.ilgai naudojosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(m.krystina @ 2010 07 17, 15:58)
kodel,nepatiko g.gif

kad net tepti ji normaliai neisejo prilipo to tuso ant pacio sepetelio, paskui ir nuo blakstienu byrejo, nu vnz sh blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 07 22, 15:41)
kad net tepti ji normaliai neisejo prilipo to tuso ant pacio sepetelio, paskui ir nuo blakstienu byrejo, nu vnz sh  blush2.gif

jeigu pirkot akcijinius, buvo kad jau gaudavom sudžiūvusius, tiesiog apkeisti reikia. Be to, ne visi moka naudotis tušu, įstumia šepetelį, o jį reikia atgal susukti, kitaip prieina oro ir jie greit išdžiūsta. Be to ir tušų visokiu: atsparūs vandeniui, įprasti. iš Funkhouserio, iš Artistry, iš Beautycycle. Pasirinkimas platus. Beje Funkhouserio rodos dabar nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 22 liepos 2010 - 15:00
taip pritariu kiekvienai skirtingai, ir kiekvien aturi isbandyti ir tures savo nuomuone, tusu moku naudotis tiesiog sis nelipo ziauriai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 07 22, 15:58)
jeigu pirkot akcijinius, buvo kad jau gaudavom sudžiūvusius, tiesiog apkeisti reikia. Be to, ne visi moka naudotis tušu, įstumia šepetelį, o jį reikia atgal susukti, kitaip prieina oro ir jie greit išdžiūsta. Be to ir tušų visokiu: atsparūs vandeniui, įprasti. iš Funkhouserio, iš Artistry, iš Beautycycle. Pasirinkimas platus. Beje Funkhouserio rodos dabar nėra.

aha, nes per brangi mums buvo smile.gif

Atsakyti
Dabar naudoju tušą Artistry atsparų vandeniui. Tai jis man super thumbup.gif o va kai turėjau neatsparų, kadangi pas mane pastoviai, o ypač žiemą ašaroja akys, tai man netiko. Čia tiesiog kiekviena turi prisitaikyt pagal save. O tas Funkhouserio naudoja mano dukra. Pabandžiau ir aš, labai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Funkhouseri naudoju as , neturiu jokiu priekaistu , man jis patinka
Atsakyti
QUOTE(jurgice @ 2010 07 23, 00:13)
Funkhouseri naudoju as , neturiu jokiu priekaistu , man jis patinka

Ir aš Funhouserį naudoju thumbup.gif Ir šukytės blakstienom super, ne veltui buvo profesionali linija ...
Atsakyti
Sveikos,

n-tąjį krtą noriu paklaust, dėmes iš vaikiškų rūbų kaip ir su kuo geriau valyt g.gif Taip plaut, kad visus kartu, o ne su kiekviena dėme atskirai žaist blush2.gif Tikriausiai baliklį su milteliais maišyt blush2.gif

Ir dar, kaip gumą pašalint nuo audinio. Žinau, kad su Locu, bet kaip nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 07 23, 10:29)
Sveikos,

n-tąjį krtą noriu paklaust, dėmes iš vaikiškų rūbų  kaip ir su kuo geriau valyt g.gif Taip plaut, kad visus kartu, o ne su kiekviena dėme atskirai žaist blush2.gif Tikriausiai baliklį su milteliais maišyt blush2.gif

Ir dar, kaip gumą pašalint nuo audinio. Žinau, kad su Locu, bet kaip nežinau smile.gif

Pre-wash išpurkšti iš abiejų pusių, palaikyt 5 minutes ir lengvai nusiima. Su LOC nebandžiau. Ištepti koncentratu ir palaikyt.
Atsakyti
labas,norejau pasiteirauti,o ka geriau naudoti norint pasalinti ivairias demes is rubu- ar balikli ar aerozolini demiu valikli? kuris universalesnis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezys: 23 liepos 2010 - 18:27
QUOTE(ezys @ 2010 07 23, 18:27)
labas,norejau pasiteirauti,o ka geriau naudoti norint pasalinti ivairias demes is rubu- ar balikli ar aerozolini demiu valikli? kuris universalesnis?

man asmeniskai baliklis geriausiai susitvarko su demem
Atsakyti