Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

Gal kas susidūrėt kaip išvalyt sakus iš drabužių g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuoge1 @ 2010 07 15, 16:29)
sveikos,
norejau sulaukti atsiliepimu apie tualeto  ir kilimu valikli , kurios jau juos isbandet  ax.gif

kai naudojau pirma buteli tualeto valiklio nepatiko smile.gif , nes nezinojau ,kad reikia suplakti pries naudojant . Nesenai pradejau vel naudoti ji ,tai cilit padejau i sali labai ilgam manau , nes ji naudoti zymiai taupiau iseina ir puikiai valo.
O kilimu valikli ir ismeginau ant labai isisenejusiu sedyniu apmusalu , thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgice @ 2010 07 15, 18:52)
kai naudojau pirma buteli tualeto valiklio nepatiko  smile.gif , nes nezinojau ,kad reikia suplakti pries naudojant . Nesenai pradejau vel naudoti ji  ,tai  cilit padejau i sali labai ilgam  manau , nes ji naudoti zymiai taupiau iseina ir puikiai valo.
O kilimu valikli ir ismeginau ant labai isisenejusiu sedyniu apmusalu ,  thumbup.gif

tai kaip suprantu cia masinos sedynes valete?
Atsakyti
QUOTE(zemuoge1 @ 2010 07 15, 18:39)
tai kaip suprantu cia masinos sedynes valete?

taip
Atsakyti
QUOTE(zemuoge1 @ 2010 07 15, 17:29)
sveikos,
norejau sulaukti atsiliepimu apie tualeto  ir kilimu valikli , kurios jau juos isbandet  ax.gif

WC valiklį naudoju jau kelis metus. Valo tikrai gerai, na bent mano poreikiams jis tikrai tinkamas.
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 07 15, 10:03)
plyteles aisku prisinesa visko bevaikstant...
o vonioje plyteles tai po remonto reiktu atplauti..ten siaip dulkes, nuo tu tarpu darymo plyteles isterliotos...

dulkės LOC su vandeniu, tarpai užsinešę su ZOOM arba baliklio grūdeliais.

QUOTE(Limit @ 2010 07 15, 17:45)
Gal kas susidūrėt kaip išvalyt sakus iš drabužių g.gif 4u.gif

nugramdykit ir likučius valykit su LOC koncentratu palaikius arba papurškus ir palaikius su Pre-wash
Atsakyti
idomu suzinoti,kaip tusas blakstienu gal kas naudojot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaite @ 2010 07 08, 13:23)
sveikios,noriu jūsų patarimo,aš nupirkau dušo kabinoms plovikli,bet jis man nenuplauna kalkių,gal kaška ne taip darau verysad.gif

gal as jau paveluotai, bet kalkes is duso kabinos valau su LOC, skiestu. Tiesiog ispurskiu ir palieku 5-10mi, po to su paprasta kempinele siurkscia puse praeinu be pastangu ir nuplaunu su vandeniu, visos kalkes dingsta
Atsakyti
QUOTE(m.krystina @ 2010 07 16, 21:37)
idomu suzinoti,kaip tusas blakstienu  gal kas naudojot rolleyes.gif

man tai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
kodel,nepatiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 06 16, 11:55)
Beje, vakar ir savo braškę vazonėly nuo amaro (ar kažkokio žalio bieso) gelbėjau su LOC pagalba  mirksiukas.gif Žalių biesiukų nebėr, o braškei viskas gerai smile.gif

O kokiu santykiu atskiesti reikia? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beibis @ 2010 07 18, 23:33)
O kokiu santykiu atskiesti reikia? Aciu 4u.gif

5 paspaudimai į 500 ml vandens
Atsakyti