Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(dzin budizmas @ 2010 07 08, 10:02)
Dėl baliklio:

jis išima dėmes, ne skalbia.

Aciu. 4u.gif Zinau, kad yra purskiamas demiu isemiklis ir skalbiklis/isemiklis. smile.gif Tikejausi, kad cia baliklis tikraja ta zodzio prasme. Bent jau as balikli suprantu, kad balina ne demetus, bet papilkejusius baltus audinius... Ar tokio produkto Amway nera? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2010 07 08, 10:54)
Aciu.  4u.gif Zinau, kad yra purskiamas demiu isemiklis ir skalbiklis/isemiklis. smile.gif Tikejausi, kad cia baliklis tikraja ta zodzio prasme. Bent jau as balikli suprantu, kad balina ne demetus, bet papilkejusius baltus audinius... Ar tokio produkto Amway nera?  ax.gif

ne visai taip. Baltus jis balina, spalvotiems - pagyvina spalvas. Jį galima naudoti ir baltiems ir spalvotiems, tik būtinai pažiūrėkit aš išvis tą audinį galima balinti, nes būna audinių, kurie ir be baliklių blunka mirksiukas.gif
SA8 baliklis valo dėmes ne tik nuo audinių, jis ir daugiau gali būti buityje panaudojamas. Grūdeliais galit nuvalyti dėmes nuo stalviršių, išvalyti plytelių tarpelius. jis valo kavos, arbatos, žolės, vyno dėmes. Pre-wash - išima gumą, valo riebalines dėmes, užnešiotas apykakles, rankogalius, kelnių apačias, purvinas mažylių kojinytes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2010 07 08, 10:54)
Aciu.  4u.gif Zinau, kad yra purskiamas demiu isemiklis ir skalbiklis/isemiklis. smile.gif Tikejausi, kad cia baliklis tikraja ta zodzio prasme. Bent jau as balikli suprantu, kad balina ne demetus, bet papilkejusius baltus audinius... Ar tokio produkto Amway nera?  ax.gif

baltuma ir spalvu ryskuma atgaivinsit naudodama sa8 skalbimo miltelius kartu su istripintu balikliu backuteje, per keleta skalbimu, nesitikekit rezultato per pirma skalbima, audinys turi atsiplauti, skirtuma tikrai pjusit.
Atsakyti
Ačiu pasisakiusioms 4u.gif bet dar kyla klausimų amway miltelių neturiu, tad tikėjausi, kad Sa8baliklis ne tik išims dėmes, bet ir išbalins rūbą, o jūs minit, kad jis tik dėmėms doh.gif blush2.gif
Alezee, super man purškiamas dėmių išėmėjas thumbup.gif Dabar gundausi mirkymo priemonei ir milteliam, bet kad nesusitvarkau su turimom priemonėm taip kaip reikėtų doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 08 liepos 2010 - 11:53
QUOTE(Aprile @ 2010 07 08, 12:51)
Ačiu pasisakiusioms 4u.gif bet dar kyla klausimų amway miltelių neturiu, tad tikėjausi, kad Sa8baliklis ne tik išims dėmes, bet ir išbalins rūbą, o jūs minit, kad jis tik dėmėms doh.gif  blush2.gif
Alezee, super man purškiamas dėmių išėmėjas thumbup.gif Dabar gundausi mirkymo priemonei ir milteliam, bet kad nesusitvarkau su turimom priemonėm taip kaip reikėtų doh.gif  blush2.gif

balina baliklis smile.gif mes tik norėjom pabrėžti, kad jis tinka ir spalvoms, jis atgaivina spalvas. Kantrybės, bandykite ir rezultatas jus nustebins.
Atsakyti

sveikios,noriu jūsų patarimo,aš nupirkau dušo kabinoms plovikli,bet jis man nenuplauna kalkių,gal kaška ne taip darau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaite @ 2010 07 08, 13:23)
sveikios,noriu jūsų patarimo,aš nupirkau dušo kabinoms plovikli,bet jis man nenuplauna kalkių,gal kaška ne taip darau verysad.gif

Pradzioj galima su grynu koncentratu pavalyti, jei labai apsinesus kabina
Atsakyti
QUOTE(lenkaite @ 2010 07 08, 13:23)

pradzioje valykite su siurkscia kempinele ir didesne koncentracija naudokit, arba kaip patare jurgice grynu, o jau kai issivalys toliau galesit nusimaude tik nupurksti ir palikti smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinote su kuo galima pelesius is rubu isvalyti ??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dine @ 2010 07 08, 18:56)
Gal kas zinote su kuo galima pelesius is rubu isvalyti ???  doh.gif

blink.gif lotuliukas.gif uzuojauta, bet turbut neisvalysit,
Atsakyti
QUOTE(Dine @ 2010 07 08, 18:56)
Gal kas zinote su kuo galima pelesius is rubu isvalyti ???  doh.gif

galite pabandyti su skalbimo milteliai su balikliu išskalbti aukščiausioje audiniui leistinoje temperatūroje.
Kažkas klausė apie prakaitą, radau užrašuose:

Nemalonūs kvapai, prakaito ir antiperspirantų paliktų dėmių šalinimas:

1. Pasirinkite mėgstamus SA8 serijos skalbiamuosius miltelius, įberkite SA8 audinių baliklio ir išskalbkite drabužius ar audinius aukščiausioje leistinoje temperatūroje.
2. Jeigu nešvarumai labai įsisenėję, pamirkykite drabužius ar audinius SA8 baliklio tirpale.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 07 08, 22:13)
galite pabandyti su skalbimo milteliai su balikliu išskalbti aukščiausioje audiniui leistinoje temperatūroje.
Kažkas klausė apie prakaitą, radau užrašuose:

Nemalonūs kvapai, prakaito ir antiperspirantų paliktų dėmių šalinimas:

1. Pasirinkite  mėgstamus SA8 serijos skalbiamuosius miltelius, įberkite SA8 audinių baliklio ir išskalbkite drabužius ar audinius aukščiausioje leistinoje temperatūroje.
2. Jeigu nešvarumai labai įsisenėję, pamirkykite drabužius ar audinius SA8 baliklio tirpale.

Bet man nepatinka tas, kad būtina pirkti ir Amway miltelius unsure.gif nes juk visur minit,kad amway atplauna pirma nuo pirmūjų miltelių blush2.gif
Atsakyti