Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(ievakata @ 2010 06 30, 21:12)
Merginos o kuriuos sampunus naudojat, kokios nuomones, kokie geresni?  Galvoju meginti.Pabandziau sian duso zele, tai uzsidejau kaip iparatusi kitas, tai vos nuploviau , kaip uzputojo nerealu, ir odos nesausina super smile.gif

aa,duškė tai tikrai gerai putoja,aš irgi pirmąsyk jos perdozavau hihihi.gif
Atsakyti
duso zele man ir labai patiko ,ir drekinantys kuno losijonas super thumbup.gif geras siom priemonem nenusiviliau bet skalbimo milteleis vis skalbiu ir rezultatu nematau gaila ismest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(m.krystina @ 2010 06 30, 21:26)
duso zele man ir labai patiko ,ir drekinantys kuno losijonas super  thumbup.gif geras siom priemonem nenusiviliau bet skalbimo milteleis vis skalbiu ir rezultatu nematau  gaila ismest  doh.gif

O man patinka milteliai, irgi labau skalsus, gal baliklio reiktu pridet?
Atsakyti
Merginos o kuriuos sampunus naudojat, kokios nuomones, kokie geresni?  Galvoju meginti.Pabandziau sian duso zele, tai uzsidejau kaip iparatusi kitas, tai vos nuploviau , kaip uzputojo nerealu, ir odos nesausina super smile.gif

Visi šampūnai geri,tiek SATINIQUE,tiek PROTIQUE
reiktų išbandyti tiek vieną,tiek kitą ir tada atsirinkti sau tinkamą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angel dreams @ 2010 06 30, 22:42)
Visi šampūnai geri,tiek SATINIQUE,tiek PROTIQUE
reiktų išbandyti tiek vieną,tiek kitą ir tada atsirinkti sau tinkamą mirksiukas.gif

O koks skirtumas tarp ju?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2010 06 30, 22:45)
O koks skirtumas tarp ju?

Skiriasi firma ir kaina biggrin.gif
man abu labai patinka,nors pirmą išbandžiau SATINIQUE,švelnų
labai patiko,neriebina galvos,naikina pleiskanas,man jis labiausiai patiko ir plaukai lengviau šukuojasi,aišku reiktų nepagailėti ir serumo galiukams wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal galėtumėt kuri įdėti dabartinio multi-fiber sudėtį, nes aš lenkiškai nesuprantu, o lietuviškai nerandu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forz @ 2010 07 01, 08:19)
Sveikos merginos. Gal galėtumėt kuri įdėti dabartinio multi-fiber sudėtį, nes aš lenkiškai nesuprantu, o lietuviškai nerandu.  smile.gif

NUTRILITE™ Chewable Fibre Blend tablets contain dietary fibres from 13 different raw materials such as fructo-oligosaccarides and fibres from acacia, sugar cane, oats, acerola cherries, wheat, lemons, soy, cactus pear, apples, peas, barley and carrots.
This exclusive blend of natural fibres, with orange cream flavour, makes it easy to enjoy the health benefits of a diet rich in fibre, important for a healthy digestive system.
Suitable for vegetarians.
Fructooligosaccharides (32%), Fructose, Acacia gum (9%), Sugarcane Fibre (9%), Oat Fibre (4%), Stabilizer: Microcrystalline Cellulose, Acerola Pulp Powder (3%), Anti-caking Agents: Magnesium Salts of Fatty Acid, Silicone Dioxide; Wheat Fibre (3%), Natural Flavour, Lemon Fibre (2%), Soy Fibre (2%), Opuntia Cactus Fibre (2%), Barley Bran (1.5%), Apple Fibre (1.5%), Pea Fibre (1.5%), Carrots (1.5%), Corn Starch
Atsakyti
QUOTE(Forz @ 2010 07 01, 08:19)
Sveikos merginos. Gal galėtumėt kuri įdėti dabartinio multi-fiber sudėtį, nes aš lenkiškai nesuprantu, o lietuviškai nerandu.  smile.gif

NUTRILITE Multi-Fiber - tai maisto produktų papildymas, į kurio sudėtį įeina patentuotas 10- ties naturalių augalinių medžiagų mišinys: Acerola vyšnios, citrinos, morkų, sojos pupelių, kukurūzų, avižų, miežių, gummi arabiko, gysločio sėklų. Šios augalinės medžiagos padeda organizmui palaikyti pusiausvyrą tarp tirpių ir netirpių balastinių medžiagų. Kiekvienoje tabletė turi po 565 mg balastinių medžiagų iš naturalių balastinių medžiagų šaltinių. Tai - naturaliai pasaldintos obuoliu ir apelsinu aromato kramtomos tabletės. Balastinės medžiagos - tai nevirškinama augalinės kilmės maisto sudėtinė dalis. Jos beveik nepakitusios pašalinamos iš mūsų organizmo. Nepaisant to, kad neturi jokios maistinės vertės, jos yra labai svarbus maisto elementas. žiagos pilnai galėtų pasireikšti virškinimo metu, reikalinga vartoti daug skysciu.
Atsakyti

Man labiau Satinique patinka ax.gif , sampunas, balzamas + serumas galiukams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2010 06 30, 16:30)
http://e-com.lt/Amwa...-priemone-1-5-l
manydama, kad tai skysta skalbimo priemone (kaip ir buvo nurodyta lietuviskame pavadinime). Dabar skaitau, kad tai demems valyti. Tuomet ji man nereikalinga, kur ja deti? verysad.gif

Mažiau emocijų, daugiau racionalumo:
Skystas skalbiklis puikiai skalbia žemoje temperatūroje, jūsų nurodytame aprašyme klaidingai suformuluotas ir išverstas sakinys. Tai NE TIK skalbiklis, bet IR gali būti naudojamas kaip dėmių valiklis. Aš to neakcentuoju mokymo metu, bet visada paminiu ir klientams, kad šia priemone galite ištepti labiau nešvaresnes dėmes, pvz. džinsų apačią, apykaklę, kad priemonė geriau pašalintų labiau įsisenėjusias dėmes. (va nuo čia ir buvo mano rekomendacija, turėti profesionalų tiekėją ir konsultantą, nes internete dažniausiai būna klaidų).

Dar pasiskaiciau cia temoj, kad norint isplaut drabuzius su Amway skalbimo priemonem, reikia keliu skalbimu doh.gif Kaip suprast: "reikia pirma atplaut skalbimo masina"? blink.gif Gal tada tegu sukuria dar viena priemone skalbimo masinoms atplaut. rolleyes.gif Nes jei nusiperku skalbimo miltelius (ypac uz tokias kainas), tai noriu iskart tiketis svariu skalbiniu.  ax.gif

Va ir vėl - komunikacijos trūkumas smile.gif Viskas gerai su tais milteliais. Jų sudedamosios dalys turi savybę valyti skalbimo mašinos būgną, todėl pradėjus su jais skalbti, užsinešęs būgnas pradeda "valytis", o nuo to, nuo kalkių papilkėja jūsų skalbiniai. Jei mašina tvarkinga - nieko neatsitiks. Paskaičiuokit kiek dedat miltelių vienam skalbimui ir kiek ilgai užteka miltelių, palyginkit santykį dedamų šių ir įprastų ir suprasit, kad kaina SA8 1 skalbimo - mažesnė. Apie tirpumą ir kitas savybes nesiplėsiu.

Dar laukiu indu ploviklio... O tai jo paprastai, kaip kitu plovikliu irgi negalima naudot? T.y. uzlasinus ant kepines plaut lekstes. Nes aprase raso, kad reikia i praustuva pilti vandeni, po to lasinti kelis lasus. Bet as taip indu neplaunu, tai ka daryyyt? Vel grizt prie Fairy? doh.gif

QUOTE(Alezee @ 2010 06 30, 20:41)
Aciu, bet skaityti as moku. Visur tas pats parasyta. Taciau uzsakinedama nesigilinau, kad reiks pilt i plautuva. Kaip minejau plautuvo nenaudojau ir nenaudosiu. Tai nejau pinigai i bala? Ar atskiedus tuo santykiu pilt i kita buteli ir is jo naudot kaip iprasta plovikli? Ar nesuges tas atskiestas vandeniu skystis, jei jis bus naudojamas kokis tris menesius?

Yra skirtingos mokyklos kaip ji naudoti, kas kaip pripratęs ir išmokytas. Aš mokymų ir prezentacijų metu rekomenduoju indų ploviklį skiesti į štai tokį indelį: user posted image
Jis turi saulės apsaugą, yra universalus ir daugkartinio naudojimo. Pilnai užtenka skiesti 1/8. Puikiai plauna ir putoja. Iš 1 litro indų ploviklio išeina 18 tokių buteliukų.

PROTIQUE ir SATINIQUE linijos skiriasi ne tik savo pasiūla, bet ir savybėmis. PROTIQUE skirta kasdieninei normalių plaukų priežiūriai, tinka ir vaikams.
SATINIQUE yra profesionali linija su keramidų "įpurškimo" sistema, maitina plauką iki pat šaknų, gydo ir maitino pažeistus plaukus. Yra platus spektras: nuo pleiskanų, riebiems, dažytiems ir t.t. Dviejų talpų tipų. Naudojama mažais kiekiais ir t.t. smile.gif Esmę manau supratot smile.gif Norėdami pajusti skirtumą, būtinai sunaudokite buteliuką iki galo smile.gif

QUOTE(m.krystina @ 2010 06 30, 21:26)
duso zele man ir labai patiko ,ir drekinantys kuno losijonas super  thumbup.gif geras siom priemonem nenusiviliau bet skalbimo milteleis vis skalbiu ir rezultatu nematau  gaila ismest 

Jeigu jums vis dar nepavyksta susidraugauti su milteliais, padėkit juos į šoną smile.gif Įsigykit skystą skalbiklį ir naudokit be problemų. smile.gif Anuos miltelius neškit į išpardavimo temą, manau tikrai nupirks tie, kam jie tinka ir patinka. Jei turite licenziją, galite grąžinti, jei nepraėjo 90 dienų nuo įsigyjimo. Tik atminkit, kitą kart kaip nebepatikusių jau nebegalėsit įsigyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 07 01, 11:06)
NUTRILITE™ Chewable Fibre Blend tablets contain dietary fibres from 13 different raw materials such as fructo-oligosaccarides and fibres from acacia, sugar cane, oats, acerola cherries, wheat, lemons, soy, cactus pear, apples, peas, barley and carrots.
This exclusive blend of natural fibres, with orange cream flavour, makes it easy to enjoy the health benefits of a diet rich in fibre, important for a healthy digestive system.
Suitable for vegetarians.
Fructooligosaccharides (32%), Fructose, Acacia gum (9%), Sugarcane Fibre (9%), Oat Fibre (4%), Stabilizer: Microcrystalline Cellulose, Acerola Pulp Powder (3%), Anti-caking Agents: Magnesium Salts of Fatty Acid, Silicone Dioxide; Wheat Fibre (3%), Natural Flavour, Lemon Fibre (2%), Soy Fibre (2%), Opuntia Cactus Fibre (2%), Barley Bran (1.5%), Apple Fibre (1.5%), Pea Fibre (1.5%), Carrots (1.5%), Corn Starch

Kad ir ne lietuviškas, bet vistiek ačiū. Nors anglų kalbos neteko mokintis, bet iš bendro išprusimo kažką galiu suprasti, be to ir išsiversti iš anglų kalbos lengviau.
Papildyta:
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 07 01, 11:18)
NUTRILITE Multi-Fiber - tai maisto produktų papildymas, į kurio sudėtį įeina patentuotas 10- ties naturalių augalinių medžiagų mišinys: Acerola vyšnios, citrinos, morkų, sojos pupelių, kukurūzų, avižų, miežių, gummi arabiko, gysločio sėklų. Šios augalinės medžiagos padeda organizmui palaikyti pusiausvyrą tarp tirpių ir netirpių balastinių medžiagų. Kiekvienoje tabletė turi po 565 mg balastinių medžiagų iš naturalių balastinių medžiagų šaltinių. Tai - naturaliai pasaldintos obuoliu ir apelsinu aromato kramtomos tabletės. Balastinės medžiagos - tai nevirškinama augalinės kilmės maisto sudėtinė dalis. Jos beveik nepakitusios pašalinamos iš mūsų organizmo. Nepaisant to, kad neturi jokios maistinės vertės, jos yra labai svarbus maisto elementas. žiagos pilnai galėtų pasireikšti virškinimo metu, reikalinga vartoti daug skysciu.

Na man reikejo dabartinio, kurio pavadinimas dabar kaip dzin budizmas parašė Chewable Fibre Blend. Bet vistiek ačiū už pastangas. smile.gif
Atsakyti