Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

Sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,

Gal galite patarti. Noriu užsakyti 8 metų sūnėnui vitaminų, nes labai suprastėjo regėjimas. Ką patartumėte? Ar mėlynes su liuteinu ar multikaroteną? Gal dar kitokių kokių yra? Kokiais kiekias ir kaip vartoti?

Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2010 06 21, 22:39)
Sveiki 4u.gif  4u.gif  4u.gif ,

Gal galite patarti. Noriu užsakyti 8 metų sūnėnui vitaminų, nes labai suprastėjo regėjimas. Ką patartumėte? Ar mėlynes su liuteinu ar multikaroteną? Gal dar kitokių kokių yra? Kokiais kiekias ir kaip vartoti?

Iš anksto dėkoju.

mėlynes su liuteinu, labai geri atsiliepimai apie juos 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif  4u.gif  4u.gif ,

Iš anksto dėkoju.

Dėl tokių dalykų gal pasitarkite pirmiausia su gydytoju 4u.gif
Atsakyti
Patarkit kurie geriausi vitaminai imunitetui stiprinti, nenaudojant Folio testo?
Atsakyti
QUOTE(Forz @ 2010 06 22, 11:05)
Patarkit kurie geriausi vitaminai imunitetui stiprinti, nenaudojant Folio testo?

omega, vitaminas C, echinocėja ar kitaip vadinama ežiuolė, česnakas. Visi šie vartojami pasirodžius pirmiems peršalimo simptomams, todėl manau, kad puikiai tiks imunitetui stiprinti. Geriausiai - Double X.

m.krystina, parašykite detaliau kaip vartojot miltelius. Užsisenėjusių dėmių jie neišplaus, tam reiktų apdoroti su balikliu ar pre-wash, priklausomai nuo dėmių kilmės. Bet prakaito kvapas tikrai turėjo dingti. Peržvelkit Delusion patarimus kaip skalbti, kažko naujo tikrai neparašysiu. Jei dedat į būgną, tai nepamirškit, kad negalima naudoti mirkymo programos, nes tuo metu ir išplaus visus miltelius. Ištirpinkit juos tik labai karštam vandeny. Nenusiminkit, kantrybės ir rezultatas pranoks jūsų lūkesčius.

vastulka, vieniems geriau tinka multikarotinas, kitiems mėlynės. Bandykit pradžiai mėlynes. Imkit visą buteliuką ir gerkit kasdien po 2. Ant buteliuko paprastai būna parašyta kaip vartoti, geriausias kursas 3 mėnesiai. Bijau pameluot, neturiu užrašų, bet rodos tokio amžiaus vaikui jau galima duoti po 2 kapsules per dieną.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 06 22, 11:32)
omega, vitaminas C, echinocėja ar kitaip vadinama ežiuolė, česnakas. Visi šie vartojami pasirodžius pirmiems peršalimo simptomams, todėl manau, kad puikiai tiks imunitetui stiprinti. Geriausiai - Double X.

O kaip kažin šiuo atveju su Daily? Na man pačiai irgi, žiemą pasirodžius pirmiems peršalimo simtomams, pagrindiniai vitaminai C ir česnakas. Šiuo atveju tai čia ne man pačiai reikia. Man įvardijo, kad nusilpęs imunitetas dar minėjo, kad dielis nuovargis, pajuodę paakiai būna. Aš pasiūliau Daily, nes tai įvairių vitaminų rinkinys, bet galvoju gal suklydau.
Atsakyti
mano manymu,Daily geriami jau sustiprinus imuninę sistemą g.gif
jei daug streso,tai būtina ir vitaminą B pagerti,tik aišku ne viską vienu metu reikia naudoti,dar labai gerai,einant miegoti,arba kelis kartus per dieną vartoti maistinę celiuliozę
102736 kodukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forz @ 2010 06 22, 16:02)
O kaip kažin šiuo atveju su Daily? Na man pačiai irgi, žiemą pasirodžius pirmiems peršalimo simtomams, pagrindiniai vitaminai C ir česnakas. Šiuo atveju tai čia ne man pačiai reikia. Man įvardijo, kad nusilpęs imunitetas dar minėjo, kad dielis nuovargis, pajuodę paakiai būna. Aš pasiūliau Daily, nes tai įvairių vitaminų rinkinys, bet galvoju gal suklydau.

tokiu atveju, geriausia double x, bet atminkit, kad jei žmogus niekad nevartojo Nutrilite vitaminų, tai double x reiktų pradėti nuo mažesnių dozių. Aš neturiu medicininio išsilavinimo, tai bijau kažką kategoriškai teikti, reiktų pasikonsultuoti su tais, kas daro Folio tyrimą, tokį žmogų kuris kompetetingas ir kuriuo pasitikit. 4u.gif Bet nuovargio priežasčių gali būti daug.
Man pvz nustatė nuovargio sindromą, tai prirašė gerti fosforo, aukso preparatus (čia ne iš Amway), tai reikia ieškoti problemos priežasties. Tokia mano subjektyvi nuomonė 4u.gif
Atsakyti
AMWAY dantų pasta,tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 06 23, 12:19)
AMWAY dantų pasta,tai tikrai  thumbup.gif

Man taip pat ji nepakeiciama drinks_cheers.gif , musu seima ja valosi dantis jau nevienerius metus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, ar galiu keptuvės dugną nuvalyti su orkaičių valikliu? Keptuvė titaninė, bijau kad nepakenktų unsure.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Vanilinė @ 2010 06 27, 10:30)
Sveikos,  ar galiu keptuvės dugną nuvalyti su orkaičių valikliu? Keptuvė titaninė, bijau kad nepakenktų unsure.gif  4u.gif

Aš tai siūlyčiau valyti metalo valikliu.
Atsakyti