Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(m.krystina @ 2010 06 20, 20:26)

labai keista, gal per daug skalbiniu prigrudziat
Atsakyti
nu kad ne normaliai dedu neprygrudziu,netgi ir loko buvau 2 paspaudimus dejus tesiog keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(m.krystina @ 2010 06 20, 22:20)
nu kad ne normaliai  dedu neprygrudziu,netgi ir loko buvau 2 paspaudimus  dejus tesiog keista g.gif

o kiek milteliu dedat?
Atsakyti
QUOTE(m.krystina @ 2010 06 20, 20:06)
sveiki noreciau patarimo,isigijau skalbimo milteliu bet nezinau  gal kaska blogai darau nieko neskalbia netgi prakaito kvapas jaucesi neiskalbtas,ir minkstiklio pilu g.gif patarkyt gal netaip kaska darau doh.gif

kur pirkai? ir siaip minkstikli naudoji amway serijos?
Atsakyti
QUOTE(m.krystina @ 2010 06 20, 20:06)
sveiki noreciau patarimo,isigijau skalbimo milteliu bet nezinau  gal kaska blogai darau nieko neskalbia netgi prakaito kvapas jaucesi neiskalbtas,ir minkstiklio pilu g.gif patarkyt gal netaip kaska darau doh.gif

man irgi teko susidurti su šia problema, kai įsigijau AMWAy skalbimo miltelius... bandžiau skalbti, bet visos dėmės liko ir pan. O paskui kažkur perskaičiau, kad iš pradžių tie milteliai iš rūbų išplauna senus miltelius, išvalo skalbimo mašiną ir tik po kelinto karto pradeda atlikti savo darbą....
na, man tai pasirodė per brangu, tuo labiau, kad pradėjus skalbt AMWAY milteliais, kaip ir kitų nebegalėtum naudoti, kad vėl "neužteršt" rūbų ir skalbimo mašinos...
Atsakyti
norejau pasiklausti, jei skalbiu skystu sklbikliu amway, ar galima su kitos rusies milteliais skalbti, ar cia kaip rasot skalbimo masina uzsinesa vel... g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikas33 @ 2010 06 21, 12:42)
norejau pasiklausti, jei skalbiu skystu sklbikliu amway, ar galima su kitos rusies milteliais skalbti, ar cia kaip rasot skalbimo masina uzsinesa vel... g.gif

geriu butu nemaisyti
Atsakyti
milteliu dedu viena kauseli jei plilna masina, o puse , jei pusia skalbiniu ira masina,ir minkstiklis taip pat amway ,ir pirkau ne is, kokio turgaus ar dar kur nors ,turiu pati licenzija isiemus ,ir miltelius isytirbdau gal ne taip kaska darau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(m.krystina @ 2010 06 21, 15:53)
milteliu dedu viena kauseli jei plilna masina, o puse , jei pusia skalbiniu ira masina,ir minkstiklis taip pat amway ,ir pirkau ne is, kokio turgaus ar dar kur nors ,turiu pati licenzija isiemus ,ir miltelius isytirbdau  gal ne taip kaska darau doh.gif

Sveika
nereikia iš karto nuleisti rankų
pabandyk kelis kartus mirksiukas.gif
visas skalbimo priemones,dedu į bačkutę-milteliai,baliklis,minkštiklis+LOC
viską užplikau karštu vandeniu
pirmus kartus man taip pat neišplovė,net rūbeliai kai kurie su skalbimo priemonių dėmėmis liko,bet išplovus kelis kartus,skalbimo mašina atsiplovė nuo senesnių priemonių ir dabar jokių problemų thumbup.gif
Reikia tik kantrybės
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(m.krystina @ 2010 06 21, 15:53)
milteliu dedu viena kauseli jei plilna masina, o puse , jei pusia skalbiniu ira masina,ir minkstiklis taip pat amway ,ir pirkau ne is, kokio turgaus ar dar kur nors ,turiu pati licenzija isiemus ,ir miltelius isytirbdau  gal ne taip kaska darau doh.gif

x-failai ne kitaip, noreciau isbandyt tuos jusu miltelius o jum savo duoti g.gif
Atsakyti
dar per daug miltelių dedate.....užtenka puse kaušelio ir prie pilnos skalbimo mašinos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti gal yra kazkokia valymo priemone is amway virtuves blizgiu dazytu fasadu valymui, kuri nebraizo pavirsiaus???
Atsakyti