Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(Aprile @ 2010 06 09, 15:00)
Mergaitės aš vis nerimstu su klausimukais biggrin.gif  blush2.gif  Skaičiau, kad nepataria vartoti Sa8baliklio su įprastais milteliais, o ypač ariel, bet aš tokius tik ir tevartoju. Niekad jais nesiskundžiau, bet va įsisenėjusiu dėmių neišvalo, tai ir gundausi Sa8 balikliu ax.gif Bet nekarta jūsų temelėse skaičiau minima, kad pvz., toks kaip ariel uždažo, nubalina audinį ar kaip ten, tai pamerkus drabužį į balikli sa8 kuom tada perplauti doh.gif  g.gif  Milteliu nežadu šiuo metu pirkti Amway. Aš nesuprantu tik vieno, tai nejau norint naudoti tikrai veiksmingą priemonę mane šiuo metu dominą tik Sa8 baliklis po to reikia papirkti visą linija šios produkcijos, kad pamatytum rezultatus blush2.gif  g.gif Mano galva brangoka, bet gal Jūs paprotinsite  4u.gif 
Ir dar domintų vis minite bačkutes, kurias dedate į būgną mašinos, tai ar jos štai tokios user posted image
Perskaičius dvi temas vis minėta buvo LOC kad puikiai skalbia jis išema dėmes, kad lašinamas į mašiną skalbimo arba aš jau nieko nesuprantu. Tai čia Loc būtų universalus toks įpatingas?

Sveika,o jūs paskaičiavote ,kiek sunaudojate miltelių?kokios jų sąnaudos ir kokia kaina gaunasi pvz:metams?
manau,kad nespėjate temti maišiukų biggrin.gif
o čia,nusiperki 4,5 kg ir sėdi ramus 1,5-2 metus,esam 4 asmenų šeima,skalbiuosi savaitgaliais nuo ryto iki vakaro(nes naktinis tarifas pigesnis,bei savaitgalio dienomis biggrin.gif )
baliklį galite naudoti nebūtinai mirkimui ar su kitos firmos milteliais,tiesiog užplikyti verdančiu vandėniu ir tuo mišinuku patepti dėmes mirksiukas.gif puikiai viskas išsivalo thumbup.gif tik reikia kantrybės,jei nepavyko,bandylit dar kartą
bačkutė tokia,kokią nurodėte drinks_cheers.gif
LOC praverčia visur buityje...plaunu grindis,maudau šuniuką,apsitaškius riebalais dedu ant žaizdų,tepu ant dėmių.....tik dar gerti nebandžiau thumbup.gif
Atsakyti
va va ir as kas menesi pirkdavau miltelius, o daba tai nusipirkau ir pamirsau kada pirkus biggrin.gif ir dar super kad skalbiankes jau metus laiko neesu nukalkinus ji vistiek blizga thumbup.gif
ilasinus Loc universalaus vanduo minksteja , nuo to gereja rezultatas, plius jei yra riebalu ant demiu tuo paciu lengva issiplauna , ir ant demes uzlasinus taip pat veikia cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Questa: 09 birželio 2010 - 19:19
Sveikos , kokios spalvos pas jus skystas skalbiklis 1.5 l ? Pabaigiau is Lenkijos - buvo melynas , o dabar naudoju is UK - zalias ? blink.gif .Tikiuosi skiriasi tik spalva doh.gif lotuliukas.gif ....
Atsakyti
QUOTE(*mamyte* @ 2010 06 10, 21:06)
Sveikos , kokios spalvos pas jus skystas skalbiklis 1.5 l ? Pabaigiau is Lenkijos - buvo melynas , o dabar naudoju is UK - zalias ?  blink.gif .Tikiuosi skiriasi tik spalva  doh.gif  lotuliukas.gif ....

nieko sau, pas mane skaidrus blink.gif is UK
Papildyta:
oi as apie ta svelnuju parasiau kur litras buna, ano nemaciau nes pati miltelius naudoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš negaliu atsidžiaugt langų valikliu purškiamu su siaubingu amoniako kvapu biggrin.gif thumbup.gif Vonioj, automobily kažkokia fantastika, kai nei veidrodžiai nei langai nerasoja. Man jis labai patiko bigsmile.gif

Merginos, noriu jūsų paklaust čia, šioj temoj mirksiukas.gif Kai pabūni ekologinių cheminių piemonių skyrely, tai net negera pasidaro doh.gif Nu negi amway priemones tokios negeros, mane labai nustebino Loc'o sudėtis, indų ploviklio... Aš naudoju šias priemones, ir tikrai žinau, kad jos neekologinės, bet vis noris tikėtis, kad jos ne tokios agresyvios.... Turėjau labai ekologinių, tai greit nusivyliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 06 11, 10:25)
Aš negaliu atsidžiaugt langų valikliu purškiamu su siaubingu amoniako kvapu biggrin.gif  thumbup.gif Vonioj, automobily kažkokia fantastika, kai nei veidrodžiai nei langai nerasoja. Man jis labai patiko bigsmile.gif

Merginos, noriu jūsų paklaust čia, šioj temoj mirksiukas.gif Kai pabūni ekologinių cheminių piemonių skyrely, tai net negera pasidaro doh.gif Nu negi amway priemones tokios negeros, mane labai nustebino Loc'o sudėtis, indų ploviklio... Aš naudoju šias priemones, ir tikrai žinau, kad jos neekologinės, bet vis noris tikėtis, kad jos ne tokios agresyvios.... Turėjau labai ekologinių, tai greit nusivyliau doh.gif

Nepamirškit, kad su See spray negalima valyti automobilio priekinio stiklo.

Amway Home Care Products
Products that clean your home, and are clean for the environment – our home care products were green before green was popular.

Pakuotės yra gaminamos iš parafino ir popieriaus, tai nėra plastikas. visos valymo priemonės and jų parašyta, kad jos yra gamtoje suyrančios.
Nėra jos agresysvos. Žmonės kurie turi valymo įrenginius, Traidenis ir pan. kenčia, kai nuo įprastų priemonių miršta šiuose įrenginiuose bakterijos, ir paskui pakeičia į Amway ir lieka patenkinti, kad nebeturi problemų.
O žmonių turinčių savo nuomonę buvo visada ir bus. Jeigu kažkos anoje temoje yra už super ekologija, tegu valo viska su soda. Jų teisė rinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 11 birželio 2010 - 10:07
Sveikos,mano draugai taip pat turi Traidenio valymo įrenginius,tai išlieka visos gerosios bekterijos,nors ji naudoja tik Amway produktus thumbup.gif
Atsakyti
del skalbimo milteliu skystu SA8 - 1.5l tikrai spalva skiriasi ir uk,nebutinai pl, buna arba melyni arba zali, kokybeje pokyciu nepastebejom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 06 11, 11:05)
Nepamirškit, kad su See spray negalima valyti automobilio priekinio stiklo.

blink.gif o aš valiau, kažką buvau girdėjus, bet matyt pamiršau doh.gif o kodėl negalima? Kažkaip nieko blogo nepastebėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 06 11, 15:52)
blink.gif o aš valiau, kažką buvau girdėjus, bet matyt pamiršau doh.gif o kodėl negalima? Kažkaip nieko blogo nepastebėjau blush2.gif

Negalima, nes pasidengia plėvele ir vairuojant tamsoje gaunasi atspindžiai.

pas mane skystas skalbiklis žalsvai melsvas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 06 11, 19:41)
Negalima, nes pasidengia plėvele ir vairuojant tamsoje gaunasi atspindžiai.

Tai kuom dabar atvalyt g.gif gerai kad dabar beveik sviesoj vairuoju ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės jai galit prašau atsakykit ar teko naudoti mašinos poliruoklį nupirkčiau vyrui dar šiandien galiu papildyti užsakymą 4u.gif
Atsakyti