Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

virsuje priemones tos pacios, pakeista pakuote , su dzinsu reiketu butu atsargesnem, nes spalvyte gali ir pablukinti, spalvotai medvilnei, trikotazui tai be baimes galima naudoti.As visus stipriai suteptus rubelius merkiu i balikli- nenuvyle, isima sunkiausias demes, melynes, bananus, obuolius ir panasiai

mirkymo priemones neisbandzius
Atsakyti
Tie džinsai iš kurių valiau žolę buvo šviesūs, tai tikrai jokių dėmių nesimato. Iš tamsių tai nežinau kaip gautūsi. Nors tas baliklis skaitosi tinka ir tamsiems ir šviesiems. Tamsių rūbų būk tais paryškina spalvą. Iš tamsių rūbų neteko taip dėmių valyt, tai rezultato nežinau. g.gif
Atsakyti
Valiau kraują ir tamsesnių džinsų, tai nepastebėjau, kad būtų pablukę g.gif Vaiko striukę mėlyną valiau nuo pienių - irgi neišbluko. Aš naudojau ištirpintą karštame vandenyje baliklį, o ne košelę dėjau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Noriu vyrui pirkti kvepalus,gal Kaune kas turi meginelius ar pacius kvepaliukus kuriu nors esanciu kataloge,bijau is lempos pirkti ax.gif
Domeciaus siais user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deep pink: 08 birželio 2010 - 10:56
Dar noriu paklausti,gal kas naudoja sia serija-kokie atsiliepimai?user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deep pink: 08 birželio 2010 - 11:05
QUOTE(Deep pink @ 2010 06 08, 11:49)
Sveikos.Noriu vyrui pirkti kvepalus,gal Kaune kas turi meginelius ar pacius kvepaliukus kuriu nors esanciu kataloge,bijau is lempos pirkti ax.gif

turiu naujus meginukus, tik perziurejau neradau ANCESTRY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birgiolita: 08 birželio 2010 - 11:05
QUOTE(birgiolita @ 2010 06 08, 13:04)
turiu naujus meginukus, tik perziurejau neradau ANCESTRY

Kuris is tu kvapu labiausiai kvepia jusu vyrui? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 06 08, 12:06)
Kuris is tu kvapu labiausiai kvepia jusu vyrui? mirksiukas.gif

OPPORTUNE bet seip jis nera megejes labai kvepintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(birgiolita @ 2010 06 08, 10:35)
sitai melodijai tai laiko radot  doh.gif  labai nepatinka tokie zmones, paraso litanija ne i tema ir aiskina kad laiko neturi  schmoll.gif  ar ne per daug susireiksminate

drinks_cheers.gif Mergaitės jai esate išbandžiusios šias priemones būčiau dėkinga jai patartumėte 4u.gif Man nereik litanijos iš amway puslapių kokios efektingos šios priemonės aš perskaičiau n kartų googlindama. Man reik praktiško patarimo kas susidūrė su neįveikiamom dėmėm ir aš šie balikliai pasiteisino rolleyes.gif Daugiausia noriu spalvotiems audiniams tik va glumina tas, kad rašo tinka neblunkantiems spalvotiems, tai baisu ir sugadinti gerą rūbą mastau.gif
O spec., grindims koks nors ploviklis tinkantis yra?
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 06 08, 12:18)
:
Mergaitės jai esate išbandžiusios šias priemones būčiau dėkinga jai patartumėte 4u.gif Man nereik litanijos iš amway puslapių kokios efektingos šios priemonės aš perskaičiau n kartų googlindama. Man reik praktiško patarimo kas susidūrė su neįveikiamom dėmėm ir aš šie balikliai pasiteisino rolleyes.gif Daugiausia noriu spalvotiems audiniams tik va glumina tas, kad rašo tinka neblunkantiems spalvotiems, tai baisu ir sugadinti gerą rūbą mastau.gif
O spec., grindims koks nors ploviklis tinkantis yra?

as siulyciau balikli tirpinti karstame vandenyje ir merkti i ji, nakciai, musu rubai pagrinde medvilne trikotazas, merkiu ir sviesius ir tamsius nieko nenublukino, spalvos kaip tik ryskesnes. Atsargiau reiketu su grynais milteliais ant spalvotu rubu 4u.gif

grindims as LOC nudoju, nors dabar turiu norvex sluota tai isvis be priemoniu nepriekaistingai issivalau
Atsakyti
Kaip jau minėjo, baliklio pakuotės pavaizduotos skirtingos, bet tai ta pati priemonė. Kaip jį naudoti, pažiūrėkit kiek anksčiau, jau esu rašius, kaip jį tirpinti aukštoj temperatūroj ir elgtis atsargiai, labai putoja užpylus karštu vandeniu, nes pagamintas aktyvuotos deguonies pagrindu. Šiaip ši priemonė neblukina spalvų, o atgaivina jas, bet yra audinių, kurie ir be baliklių blunka. Todėl, jei abejojat, tiesiog atsargiai pabandykit. Tai labiau dėmių valiklis, nei baliklis.
Dėl mirkymo priemonės. Ji tikrai gera. Galima ja kartu naudoti su balikliu ar milteliais, tik nepamirškit vienos detalės, mirkyti reikia baltus ir spalvotus atskirai su Try-zyme, nes spalvoti gali nudažyti baltus. dozavimai ir pan būna su aprašymais. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės aš vis nerimstu su klausimukais biggrin.gif blush2.gif Skaičiau, kad nepataria vartoti Sa8baliklio su įprastais milteliais, o ypač ariel, bet aš tokius tik ir tevartoju. Niekad jais nesiskundžiau, bet va įsisenėjusiu dėmių neišvalo, tai ir gundausi Sa8 balikliu ax.gif Bet nekarta jūsų temelėse skaičiau minima, kad pvz., toks kaip ariel uždažo, nubalina audinį ar kaip ten, tai pamerkus drabužį į balikli sa8 kuom tada perplauti doh.gif g.gif Milteliu nežadu šiuo metu pirkti Amway. Aš nesuprantu tik vieno, tai nejau norint naudoti tikrai veiksmingą priemonę mane šiuo metu dominą tik Sa8 baliklis po to reikia papirkti visą linija šios produkcijos, kad pamatytum rezultatus blush2.gif g.gif Mano galva brangoka, bet gal Jūs paprotinsite 4u.gif
Ir dar domintų vis minite bačkutes, kurias dedate į būgną mašinos, tai ar jos štai tokios user posted image
Perskaičius dvi temas vis minėta buvo LOC kad puikiai skalbia jis išema dėmes, kad lašinamas į mašiną skalbimo arba aš jau nieko nesuprantu. Tai čia Loc būtų universalus toks įpatingas?
Atsakyti