Aš vis grožiuosi, grožiuosi Jūsų tortukais, parodysiu ir savo kelis labai nepeikit trūkumų matau ir ne vieną
Juodasis princas,Margarita su braskemis,MMG ,aisingas
Jone, sutinku su Tavimi, visko išmokau čia, esu be galo dėkinga šio forumo dalyvėms, savo ruožtu, kai pramokau, pati kiek galėjau padėjau kitoms, tiek čia viešai temose, tiek per az, mergaitės neduos meluoti, nes jaučiau kad čia išmokusi visko, turėčiau atiduoti dalelę tos kantrybės ką sudėjo moterys mane mokindamos...noriu paprašyti, nekelkit čia aršių diskusijų, nereikia užuojautų, nepasitenkinimų dėl to, kas čia nutiko šią savaitę, nei man nei Jums tas nieko gero širdžiai neatneš...
gražių Jums ir skanių kepinių, nesenkančių idėjų
QUOTE(rutyte11 @ 2010 05 27, 22:12)
Padariau pirma savo knyga ir atsizegnojau daugiau nedarysiu MMG dengiau neapsidenge, suplyso. viska nukrapsciau palikau tik virsu svoris 8.300 kg viena puse kavos tortas kita juodasis miskas, ir celiulito daug, zodziu nevykelis
Pasakykit patarkit ka noers
Pasakykit patarkit ka noers
Man labai patiko knygos sonai, tokie tikroviski o uzrasas kaip graziai padarytas saunuole
Papildyta:
QUOTE(nneringa @ 2010 05 28, 00:52)
Aš vis grožiuosi, grožiuosi Jūsų tortukais, parodysiu ir savo kelis labai nepeikit trūkumų matau ir ne vieną
Man labai grazus tas antras gelsvas su sokoladu paisytas
Sveikos, paneles,
gal kuri zinot kaip padaryti rugiageles? Ar kas nors daret?
Labas rytas,
užsukau parodyti savo šios savaitės tortuką.
Linksmasis autobusiukas:
Viduje - tortas "Snikersas". Papuošimai - MMG, pastilažas, šok. sald. masė, aisingas.
Gero jums savaitgalio. Viskas, einu krauti lagaminų
Linksmasis autobusiukas:
Viduje - tortas "Snikersas". Papuošimai - MMG, pastilažas, šok. sald. masė, aisingas.
QUOTE(Migle79 @ 2010 05 28, 10:44)
Labas rytas,
eina švilpt net žandikaulis atvėpo
gal kas kokių minčių kokį torčiuką padaryt dirmavonės proga??
Migle79, kiekviena karta pamacius tavaji torta nei niko nereikia ziureti, jau matosi,kad taviskis, toks viss isbaigtas,dailus, nu akiu neina atitraukti
Labas rytas,
Linksmasis autobusiukas:
Linksmasis autobusiukas:
Tu tikra auksaranke
Aplikacijų deivė tobula
Taisausi, kad nebutu si zinute siuksle forume (kaip zinia, vien tik veidukai zinutej - yra siuksle forume)
Migle, super super super nerealu...