olesta,ačiū už pastabėles,o aš kažkaip net nepamasčiau dėl platesnio kanto sakau jau skaičiai su raidėm nemenki svoris jo nemažas 3400g
dėl ano nedėsiu-paprastas-lai sau paraše tupi
QUOTE(simisimi84 @ 2010 05 27, 14:45)
laba
artėja didžioji valanda, kada pirmą kartą dengsiu tortą, tiksliau du, mase. planuoju MMG, bet gi va.... aplaksčiau pusę Klaipėdos vaistinių ( eurovaistinė, norfos, šeimos, baltijos vaist. gr.) ir NIEKUR nebuvo glicerino. tik išoriniam vartojimui. Paklausus kas nutiktų jei jo kas atsigertų, vaistininkė pasakė nejuokaukite, nes ten yra nuodingų medžiagų... taigi, tik grynai išoriniam vartojimui... kuo jį pakeisti o gal visai nedėti??? ačiū
artėja didžioji valanda, kada pirmą kartą dengsiu tortą, tiksliau du, mase. planuoju MMG, bet gi va.... aplaksčiau pusę Klaipėdos vaistinių ( eurovaistinė, norfos, šeimos, baltijos vaist. gr.) ir NIEKUR nebuvo glicerino. tik išoriniam vartojimui. Paklausus kas nutiktų jei jo kas atsigertų, vaistininkė pasakė nejuokaukite, nes ten yra nuodingų medžiagų... taigi, tik grynai išoriniam vartojimui... kuo jį pakeisti o gal visai nedėti??? ačiū
as nededu glicerino, papildomai viena sauksta aliejaus pilu
QUOTE(Naktibalda @ 2010 05 27, 14:40)
Olesta ačiū
dar kartą ateinu, su klausimais, aš visuomet jau kaip kepu tada kyla milijonas klausimų, einu tepti Cipsiuko medutį, praeitą kartą man sunkėsi skystis ir šlapiavo, bet aš viršū buvau dengusi bulvukės mase, bet kažkur skaičiau, kad reik tepti sviestinį kremą, iki šiol maniau, kad tik visokiems ne medučiams tas sviestinis reikalingas, bet jaučiu aš klystu ania , bet nerandu recepto, kur su kondencuotu pienu, nes man tas paprastas nelabai patiko
dar kartą ateinu, su klausimais, aš visuomet jau kaip kepu tada kyla milijonas klausimų, einu tepti Cipsiuko medutį, praeitą kartą man sunkėsi skystis ir šlapiavo, bet aš viršū buvau dengusi bulvukės mase, bet kažkur skaičiau, kad reik tepti sviestinį kremą, iki šiol maniau, kad tik visokiems ne medučiams tas sviestinis reikalingas, bet jaučiu aš klystu ania , bet nerandu recepto, kur su kondencuotu pienu, nes man tas paprastas nelabai patiko
Receptas : .... pokiukui sviesto 200 g. , imama trečdalis indelio ( gali būti dar mažiau ) kondencuoto pieno ( saldaus ) .
Kai gerai išsiplaks sviestas ( pabals , padidės jo tūris ) tada plona srovele ( vis plakant ) pilamas kondencuotas pienas .
Abu šie produktai turi būti kambario ( vienodos ) temperatūros , kitaip supuls kruolelėmis ( atsiras vandens ) .
Bulvytės masė tinkama , jei ji padaryta ne su grietinėle , o su svietuku .
QUOTE(simisimi84 @ 2010 05 27, 14:45)
Paklausus kas nutiktų jei jo kas atsigertų, vaistininkė pasakė nejuokaukite, nes ten yra nuodingų medžiagų... taigi, tik grynai išoriniam vartojimui... kuo jį pakeisti o gal visai nedėti??? ačiū
reikejo tada paklausti kodel ji pardavineja jeigu jis nuodingas?
sveikos, nemoku ikelti nuotraukyciu, jei ka pridirbau- atsiprasau http://public.fotki....0401.html#media
QUOTE(lotute @ 2010 05 27, 15:13)
reikejo tada paklausti kodel ji pardavineja jeigu jis nuodingas?
Tai valgyt matyt jo negalima, nes isoriniam naudojimui...o del vidinio nezinau...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2010 05 27, 14:34)
Sveikutės, neskaičiau visos temos, gal kur ir yra parašyta, gal galėtumėt kuri patart, kaip gauti šokoladinės spalvos bize. Visą tortą puošiu baltai ružava bize, tik pagražinimui reik šokoladinės, įdomu jei į sirupą įdėčiau tirpinto šokolado ar nesugadinsiu . o gal kakavos tirpintos , na noriu kad "stovėtų" ta bize. ačiū už atsakymus
Na kazin ar kas gausis, jei idesi tirpinto sokolado, ar tirpintos kakavos... gal geriau kakvos milteliu... tegu pataria kitos mergaites..
QUOTE(wingaile @ 2010 05 27, 15:41)
sveikos, nemoku ikelti nuotraukyciu, jei ka pridirbau- atsiprasau http://public.fotki....0401.html#media
labai grazu
labai gražūs merginos jūsų tortukai aš iš jūsų mokausi tik pradedu puošt
Skaiciukus butu graziau rasyt romeniskais skaiciais...
Aciu mergaites uz atsakymus
bet knygu kiek uzderejo, jauciasi, kad mokslo metu pabaiga
visos be isimties saunios
bet knygu kiek uzderejo, jauciasi, kad mokslo metu pabaiga
visos be isimties saunios
napaleonas,puostas cypsiuko mase