eglejk, gražūs tortukai
Nu jau barbes.... anciukas,zuviukai ir tt labai patiko,barbe nuotaka tai tikra nuotaka,labai grazu
visų nespėsiu išgirti bet torati nerealūs, tie barbių tai iš vis super
atėjau su klausimu, nežinau ar rašėte kur nors, bet kaip dažote MMG masę, ne teptuku o įminkote? , jei yra kur parašyta nukreipkit mane nes duoduosi ieškau ale nerandu
atėjau su klausimu, nežinau ar rašėte kur nors, bet kaip dažote MMG masę, ne teptuku o įminkote? , jei yra kur parašyta nukreipkit mane nes duoduosi ieškau ale nerandu
gali ir taip ir taip daryt. aš tai beveik visada įminkau, nes kai nudažau, man tas tortas blizga, man nepatinka visiškai. bet va kitą savaitę reiks blizgaus torto tai dažysiu. dažniausiai dažau geliniais dazais. o jei ne geliniai tai truputį su degtine pamaišau ir tada minkau. klausk jei kas neaišku, kad labai čia viskas paprasta
sveikutes, o jau tortu grozis
eglejk, jau kelinta tavo torta stebiu su drugeliais, na man jie tokie grazus darai su kokia formele, ar nusipiesus formele?
mamyciuke kokios barbes
spyglis2 o zuviukai
rugiagele labai grazu
angel labai grazi knyga, tik man noretusi didesnio uzraso
na visu tortai labai grazus
naktibalda, as MMG dazau su kempinele prasiskiedziu degtine dazus ir dazau, na kaip eglejk rase po to tortas blizga.
eglejk, jau kelinta tavo torta stebiu su drugeliais, na man jie tokie grazus darai su kokia formele, ar nusipiesus formele?
mamyciuke kokios barbes
spyglis2 o zuviukai
rugiagele labai grazu
angel labai grazi knyga, tik man noretusi didesnio uzraso
na visu tortai labai grazus
naktibalda, as MMG dazau su kempinele prasiskiedziu degtine dazus ir dazau, na kaip eglejk rase po to tortas blizga.
man tai labai visose ale knygose kliūna tai kad nėra išgaubtumo tik kelis mačiau kur tikrai į knygą panašu... o tie stačiakampiai tortai perskirti per vidurį juostele man nei iš tolo neprimena knygos
vėlgi nenoriu nieko įžeist žiūriu iš kliento pozicijos jei užsisakyčiau knygą tai man toks varinatas be išgaubimų netiktų
vėlgi nenoriu nieko įžeist žiūriu iš kliento pozicijos jei užsisakyčiau knygą tai man toks varinatas be išgaubimų netiktų
Labutis
pasirodau Viduj Juodas miškas, MMG, aisingas, rožės šokoladinės.
Darytas 50 mečiui, bet jubilijatė norėjo kuklaus be jokių skaičių... nu tai bandžiau daryt tipo auksinį blizginau aukso dulkėm, bet nuotraukoj jų beveik nesimato...
oi kažkodėl aukštyn kojom gavos
pasirodau Viduj Juodas miškas, MMG, aisingas, rožės šokoladinės.
Darytas 50 mečiui, bet jubilijatė norėjo kuklaus be jokių skaičių... nu tai bandžiau daryt tipo auksinį blizginau aukso dulkėm, bet nuotraukoj jų beveik nesimato...
oi kažkodėl aukštyn kojom gavos
matosi dulkės, labai gražu
ačiū mergaitės, o jie įminkyti tai kurioje vietoje tada kaip pudrą pradedu berti
ačiū mergaitės, o jie įminkyti tai kurioje vietoje tada kaip pudrą pradedu berti
mergaites turiu klausima,
ar mmg mase su gliukoze buna visiskai balta? ir ar apdengus sviestiniu kremu aptepta torta ji neslapiuos man?
ar mmg mase su gliukoze buna visiskai balta? ir ar apdengus sviestiniu kremu aptepta torta ji neslapiuos man?
QUOTE(eglejk @ 2010 05 27, 12:15)
mergaites turiu klausima,
Geras klausimas... o siaip man tai balta mase gaunasi...