Jau tu barbiu koks grozis
As jau mamyciukei2 seniai sakiau, kad nestu savo grozius jum parodyt, nes visi jos tortai labai grazus, tik ji perdug kritiskai i savo darbus ziuri. Nuostabus man visi visi jos tortai, toki siluma dvelkiantys
p.s. ne visus cia jums parode
tai čia jau faktas kaip blynas, kad ne visus niu nieko, manau ji pasitaisys o mergina iš kur, jei ne paslaptis???
QUOTE(eglejk @ 2010 05 27, 08:33)
As jau mamyciukei2 seniai sakiau, kad nestu savo grozius jum parodyt, nes visi jos tortai labai grazus, tik ji perdug kritiskai i savo darbus ziuri. Nuostabus man visi visi jos tortai, toki siluma dvelkiantys
QUOTE(Angel1203 @ 2010 05 26, 22:30)
Jolka super knyga matos kad i darzeli o as dariau irgi i darzeli bet finise ziuriu kad mano knyga daugiau i jubiliejine panasi o tie drugiai kaip kicas ale vistiek rodau ziuriu isismaginot su kritika tai galit gal ko naujo pasakyt ko as pati
visas tortu puosimas yra puikiausias kico pvz Kad ir koks grazus butu
QUOTE(Olesta @ 2010 05 27, 08:44)
tai čia jau faktas kaip blynas, kad ne visus niu nieko, manau ji pasitaisys o mergina iš kur, jei ne paslaptis???
ji is Alytaus, kaip ir as
o mano fronte nieko naujo, tie patys, bet ikelsiu temos pagyvinimui
biskvitinis, pastiliazas, aisingas
medutis, pastiliazas, aisingas (sitam ziuriu antakius uzmirsau padaryti
medutis su zele gabaliukais, aisingas
p.s. nu jau uzrasai klisi si karta
Eglejk-kaip visada kai jau ateini tai ne su vienu tortuliu
Spyglis2-nu man patinka zuviukai,
Mamyciukas2-sakot mokine jooooooooooo
Spyglis2-nu man patinka zuviukai,
Mamyciukas2-sakot mokine jooooooooooo
Spyglis2, o jau figūrėlės, o jau figūrėlės 100 balų iš 100-o, ir pats torto dizainas, ir spalvos ir augmenija, labai labai gražu, ŠAUNUOLĖ
QUOTE(spyglis2 @ 2010 05 27, 09:07)
nu zuviukai tai nereaaaaaaaaaaaaaaaaaaalūs jėga
ir barbes pirmosios is visų man patikusios nei pridėt nei atimt užsiseivinau
oi ačiū, mergaitės kad celiulitas matosi, žinau alia buvo prašymas kuo mažiau masės, tai ir plonai kočiojau, kad smarkiai nesijaustų.... iš kitos pusės, matyt per mažai išlyginau nes ir plonai iškočiojus kitą kartą tas celiulitas neišlenda
QUOTE(Olesta @ 2010 05 27, 09:16)
Spyglis2, o jau figūrėlės, o jau figūrėlės 100 balų iš 100-o, ir pats torto dizainas, ir spalvos ir augmenija, labai labai gražu, ŠAUNUOLĖ
as prisidedu prie Olestos zodziu spyglio2 tortui, nu pasakiskas