Labas rytukas
nedrasiai, bet ir as atsinesu pasirodyti savaitgalio darbeli as dar tik pradedancioji
Oho kiek daug tortų šį savaitgalį buvo Visi labai gražūs ir šaunūs
Tik negaliu vis dar atsistebėti kirbes, Olestos, asseni, Migle79, Cipciuko (seniai jau besirodė ) krupštumu. Man pačią paprasčiausią detalę padaryti tieeeek laiko užtrunka, o čia figūrėlės, piešiniai, nu žozdžiu... be žodzių
Kadangi vis klausinėjau ir klausinėjau, jaučiu pareigą parodyti kas gavosi Fotograf aš nekokia ir studija prasta, bet..
Snikersas mergvakariui. Puošta MMG, aisingu. Nesigavo kaip norėjau, rūtų vainikėlis ne vainikėlis, o blynas, be to vargau kola perkėliau ant padėklo, todėl visur jį ištepliojau, nu nelabai man su juo sekėsi
Medutis su žele, grietinėlė Dzibai labai nelygūs, bet kada nors po 100 metų išmoksiu
Persikinis medutis, jau šimtą kartų matyta pieva:)
Tik negaliu vis dar atsistebėti kirbes, Olestos, asseni, Migle79, Cipciuko (seniai jau besirodė ) krupštumu. Man pačią paprasčiausią detalę padaryti tieeeek laiko užtrunka, o čia figūrėlės, piešiniai, nu žozdžiu... be žodzių
Kadangi vis klausinėjau ir klausinėjau, jaučiu pareigą parodyti kas gavosi Fotograf aš nekokia ir studija prasta, bet..
Snikersas mergvakariui. Puošta MMG, aisingu. Nesigavo kaip norėjau, rūtų vainikėlis ne vainikėlis, o blynas, be to vargau kola perkėliau ant padėklo, todėl visur jį ištepliojau, nu nelabai man su juo sekėsi
Medutis su žele, grietinėlė Dzibai labai nelygūs, bet kada nors po 100 metų išmoksiu
Persikinis medutis, jau šimtą kartų matyta pieva:)
Migle79, sužavėta
Olesta, tas su braškėmis labai skaniai atrodo
nekava, koks spalvotas drugelis ir lėlytė simpatiška.
Olesta, tas su braškėmis labai skaniai atrodo
nekava, koks spalvotas drugelis ir lėlytė simpatiška.
kas tau cia nesigavo ? Viskas super !
Viskas... baigiau antra pieva
ir su likuciais dar pagrazinau MB torta.. nes man ant jo vis kazko truko. Dabar jau bus gerai, o gal ir per daug jau
nufotkinau kazkaip neaiskiai. Realiai rieveles is aisingo puikiai matosi ir laikosi, o nuotraukoj kaip kleckai atrodo
Viskas... baigiau antra pieva
ir su likuciais dar pagrazinau MB torta.. nes man ant jo vis kazko truko. Dabar jau bus gerai, o gal ir per daug jau
nufotkinau kazkaip neaiskiai. Realiai rieveles is aisingo puikiai matosi ir laikosi, o nuotraukoj kaip kleckai atrodo
Na merginos duodat vaizdu......pradedančiosioms linkiu drasos ir dažniau pasirodyti...viskas labai liuks.....
Nekava,labai spalvingas drugelis...spalvos ryškios,gražios
Nekava,labai spalvingas drugelis...spalvos ryškios,gražios
Sveikos,
Visų tortai nuostabūs
Olestos tortų paviršiai idealūs, kaip taip galima grietinėlę išlyginti nesuprantamas dalykas
Visų tortai nuostabūs
Olestos tortų paviršiai idealūs, kaip taip galima grietinėlę išlyginti nesuprantamas dalykas
Sveikos kepejeles,seniai bebuvau pas jus,bet kiek galiu ,tai vis pasiziuriu i jusus grozius,visu tortai nuostabus
O mano cia su veliavelem turejo buti visai kitoks,bet niekaip neisejo isgauti ryskios raudonos spalvos,tai norejau jau visai daryti be jokiu veliavu,bet siaip ne taip sulipdziau mazytes
Snikersas,MMG
O mano cia su veliavelem turejo buti visai kitoks,bet niekaip neisejo isgauti ryskios raudonos spalvos,tai norejau jau visai daryti be jokiu veliavu,bet siaip ne taip sulipdziau mazytes
Snikersas,MMG
nu kazkada dariau mmg, nebuvo klausimu, o sy syki kazkaip keista, pirmiausia kai i sirupa supyliau zelatino ir aliejaus misini, viskas labai parudavo, to pasekoje mmg gavosi gelsva, antra- tai susidejo 2/3 pudros tik (kokie 300 gramu vienai normai) ir nebedrystu daugiau minkyti, nes bus per kieta, ar buvo kam taip ? ar per jega ta pudra suminkyti i vidu ?
QUOTE(Bomba @ 2010 05 17, 12:06)
nu kazkada dariau mmg, nebuvo klausimu, o sy syki kazkaip keista, pirmiausia kai i sirupa supyliau zelatino ir aliejaus misini, viskas labai parudavo, to pasekoje mmg gavosi gelsva, antra- tai susidejo 2/3 pudros tik (kokie 300 gramu vienai normai) ir nebedrystu daugiau minkyti, nes bus per kieta, ar buvo kam taip ? ar per jega ta pudra suminkyti i vidu ?
nebeminkyk daugiau, pervirei sirupą šį kartą
QUOTE(Bomba @ 2010 05 17, 12:06)
nu kazkada dariau mmg, nebuvo klausimu, o sy syki kazkaip keista, pirmiausia kai i sirupa supyliau zelatino ir aliejaus misini, viskas labai parudavo, to pasekoje mmg gavosi gelsva, antra- tai susidejo 2/3 pudros tik (kokie 300 gramu vienai normai) ir nebedrystu daugiau minkyti, nes bus per kieta, ar buvo kam taip ? ar per jega ta pudra suminkyti i vidu ?
Aš kiek dariusi, nežinau kodėl, bet sunaudoju ne daugiau 400g cukraus pudros, nors recepte 1 kg. Turbūt priklauso kiek vandens nugaruoja verdant sirupą
QUOTE(pupainga @ 2010 05 17, 12:27)
Aš kiek dariusi, nežinau kodėl, bet sunaudoju ne daugiau 400g cukraus pudros, nors recepte 1 kg. Turbūt priklauso kiek vandens nugaruoja verdant sirupą
Gal sumaisei normas. Nes dvigubai normai 1 kg, o vienai 500 g..
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 17, 13:30)
Gal sumaisei normas. Nes dvigubai normai 1 kg, o vienai 500 g..
Nu nežinau, darau iš 0,5 stiklinės gliukozės, 1šaukšto želatinos ir 3 šaukštų aliejaus (nes glicerino neturiu), Tai jei čia viengubai normai, tai gal tada ir priklauso 500 g cukraus pudros Šiaip nesunaudoju vieno pakiuko Dan Cuker pudros net su kočiojimu