na kaip jumtaip graziai gaunasi knygos sonai?
Papildyta:
mano ispaudai ant barbes tai paprasciausiai nuo vaiko flomasterio kamstuko, atsitiktinai paspaudziau ir gavosi gelyte
QUOTE(mamyciuke 2 @ 2010 05 26, 22:48)
na kaip jumtaip graziai gaunasi knygos sonai?
Papildyta:
mano ispaudai ant barbes tai paprasciausiai nuo vaiko flomasterio kamstuko, atsitiktinai paspaudziau ir gavosi gelyte
Papildyta:
Nu va, konfiskuosim vaiku flomasterius dabar
mamyciuke2, tai leisk paklausti ko iki šiol slėpei tokius dailius tortus užsuk dažniau, bus iš ko pasimokyti, aš jau užsisakau barbių sijono formavimo pamokas jeigu galima aš būsiu gera labai
Rugiagėle, man gražus Tavo varpelis
Angel1203, aš nesimušiu, pagirsiu knygos formą, pabarsiu už padėklą, nu o daugiau viskas kaip ir puiku
Želviene, o ateik čia dažniau ir išdrįsi daug ką
Rugiagėle, man gražus Tavo varpelis
Angel1203, aš nesimušiu, pagirsiu knygos formą, pabarsiu už padėklą, nu o daugiau viskas kaip ir puiku
Želviene, o ateik čia dažniau ir išdrįsi daug ką
tai as taip dabar ir darau, ka randu tai bandau paspaust y mase ir ziuriu kas gaunasi, nes vaiku zaisluose tai daug ko galima atrast
va parodysiu ka pagaminau vakui y darzely isleistuvem, labai jam patiko, kadangi grupe vadinasi Anciukai tai ir ant torto padariau anciuka
Papildyta:
tai as cia skaitau jau senai, kaip pradejau gamint, tai drauge patare, kad cia yra is ko pasimokint.
o nerodziau del to kad man geda buvo nes kaip pamatau jusu tortus tai ner ka man siust parodyt
va parodysiu ka pagaminau vakui y darzely isleistuvem, labai jam patiko, kadangi grupe vadinasi Anciukai tai ir ant torto padariau anciuka
Papildyta:
tai as cia skaitau jau senai, kaip pradejau gamint, tai drauge patare, kad cia yra is ko pasimokint.
o nerodziau del to kad man geda buvo nes kaip pamatau jusu tortus tai ner ka man siust parodyt
QUOTE(mamyciuke 2 @ 2010 05 26, 22:58)
tai as taip dabar ir darau, ka randu tai bandau paspaust y mase ir ziuriu kas gaunasi, nes vaiku zaisluose tai daug ko galima atrast
Papildyta:
Papildyta:
Jooo.... jai buvo geda rodyt... o tave uz tai nuplakism taip
Nu super anciukas...
Tai tada Tau asmeniškai nuo manęs nes esi puikus pavyzdys šio forumo ir šios temos narėms, kaip gražiai, estetiškai, lygiai, išbaigtai pateikti tortus, matau, kad turi gabumų, talento, kepėjos ugnelę, sėkmės visokeriopos, nes tai ką matau dabar yra fantastiškai gražu
del barbiu sijono tai ner ka mokintis, pasidriau is kartono apskritimus mazejancia tvarka po 1cm ir kepu taip.O mase dengimo dengiu kaip iseina, nes visko nutinka, tik reikia daryt visada toky sijona nes kai padriau prigludusy tai islindo mano visi nelygumai, va parodysiu kaip negraziai atrodo
aha, čia matosi, o tortukai medučiai viduj barbyčių???
QUOTE(Cipciukas @ 2010 05 26, 17:33)
rugiagele ....švelnu .... pastelinės spalvos niekada nerėž per akis ( nors mėgstu ir ryškias spalvas ) .... graži knyga ...kitą kartą per viduriuką įlenkimą įpjauk , ten kur juostėlę darai .
luella ...žodį " šeip sau " , galima pekeisti žodžiu " neblogas " .... maloniau autorei skambės skaitant .
luella ...žodį " šeip sau " , galima pekeisti žodžiu " neblogas " .... maloniau autorei skambės skaitant .
aciu die jus dar gyva
Beje giriu visu sm mamyciu tortus,ka cia atskirai bevardint
Taip pat noreciau pamatyt Luellos darbus jei teisingai nika parasiau
nu mamyčiuke2, nuostabūs tortukai, negalima slėpti! o šiaip tai neturiu prie kieno torto prisikabinti, šį kart man visi gražūs. kažkaip knygų užderėjo )) einu jau miegot, ilsėkitės ir jūs kepėjos laukiu savaitgalio, bus kur akis ganyt
Jo ....... hmmmmmmmmmmm .... taip sakant einu ką aš miegoti geriau ..... kažkas atėjo mokintis , tai kad mums nuo tamstos reikia dauk ko pasimokinti , mieloji mamyciuke2 .... ....
Labai dauk gražių tortų pridėjot ...varpelis , knygos ...barbių nė neminėsiu ...
Na iki kito susimatymo mergaitės .
Labai dauk gražių tortų pridėjot ...varpelis , knygos ...barbių nė neminėsiu ...
Na iki kito susimatymo mergaitės .