O cia mano toks pirmas blynas:
Papuosimai, tai kas po ranka pasitaike : saldainiuku ivairiu
As vis ziuriu i tuos grazuolius ir galvoju kaip cia isdrysti pabandyti
Nu barbes labai dailios...
grazios barbes
Barbes pasakiskos ypac pirmoji
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 05 26, 17:55)
O man cia gelyciu lapeliai kazkaip netinka.. ziurejau ziurejau, ir man atrodo kazkaip kitaip juos isdestyt reikejo.. bet spalvyte gera
Eglute knyga labai grazi man tas bezas toks karaliskas ir varpelis super kita siki bumbuliuka apacioi prilipink
Mamyciuke smagu matyt naujas ir geranoriskai nusiteikusias kepeja labai dailiai padarytas tortukas
Zelviene puiku kad kepi visus tortukus saugok ir su laiku pamatysi kaip tobuleji
Jolka super knyga matos kad i darzeli o as dariau irgi i darzeli bet finise ziuriu kad mano knyga daugiau i jubiliejine panasi o tie drugiai kaip kicas ale vistiek rodau ziuriu isismaginot su kritika tai galit gal ko naujo pasakyt ko as pati nezinau
mano knyga prasom (medutis Cipciuko, pastilezas Cipciuko zodziu viskas Cipciuko tik rankos mano ai dar kringeliukai sarlote)
o cia minetiura is likuciu
Mamyciuke smagu matyt naujas ir geranoriskai nusiteikusias kepeja labai dailiai padarytas tortukas
Zelviene puiku kad kepi visus tortukus saugok ir su laiku pamatysi kaip tobuleji
Jolka super knyga matos kad i darzeli o as dariau irgi i darzeli bet finise ziuriu kad mano knyga daugiau i jubiliejine panasi o tie drugiai kaip kicas ale vistiek rodau ziuriu isismaginot su kritika tai galit gal ko naujo pasakyt ko as pati nezinau
mano knyga prasom (medutis Cipciuko, pastilezas Cipciuko zodziu viskas Cipciuko tik rankos mano ai dar kringeliukai sarlote)
o cia minetiura is likuciu
rugiagele apžiūrėjau pataisytą knygą , dabar tai tikrai gražu ot kaip reik žinot kur kiek ir kaip patept , kelis kartus pirmyn atgal spaudinėjau , atrodo pakeista nedaug o tortas pražydo
mamyciuke barbės super gražiai padarytos , nė kaži kaip norėdamas neprisikabintum , aš copy paste
angel eičiau ir aš į 1 klasę , jei kas duotų tokią knygą
mamyciuke barbės super gražiai padarytos , nė kaži kaip norėdamas neprisikabintum , aš copy paste
angel eičiau ir aš į 1 klasę , jei kas duotų tokią knygą
Nu super... Angel... eik tu peklon... eisiu pas tave i pamokas darant knygas... bet gausi dupcen pati zinai uz ka...
Ant barbiu sijonu matyti ispausti piesineliai, o kur tokius spaudukus galima isigyti (ypac tokius smulkucius)? Bandau ziureti sugarchack.co.uk , bet nerandu, gal nemoku ieskot ir ne tik ant barbiu, ant daugelio cia rodomu tortu buna ispausti piesineliai
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 26, 23:36)
Nu super... Angel... eik tu peklon... eisiu pas tave i pamokas darant knygas... bet gausi dupcen pati zinai uz ka...
uz ka Eglute uz ka mane taip iki raudonumo plaki
Jezau o barbes suuuuuuuper man irgi jas smagu daryt labai faini tortai