nors motera jau metuose esu nesusiprotėjau , kaip knyga atversta atrodo
kirbe jau ne pirmą kart pastebiu, auksinių minčių jums netrūksta
Jolka ryškus nuotaikingas , iškart aišku kam skirtas
rugiagele ....švelnu .... pastelinės spalvos niekada nerėž per akis ( nors mėgstu ir ryškias spalvas ) .... graži knyga ...kitą kartą per viduriuką įlenkimą įpjauk , ten kur juostėlę darai .
luella ...žodį " šeip sau " , galima pekeisti žodžiu " neblogas " .... maloniau autorei skambės skaitant .
luella ...žodį " šeip sau " , galima pekeisti žodžiu " neblogas " .... maloniau autorei skambės skaitant .
OOOO, Cipciuk, kaip smagu Jus vel cia matyt
Tik kodel tusciomis rankomis
Visiskai nesudetinga padaryti vienodo aukscio. Esu darius knyga kur puslapiai skirtingu skoniu buvo, vienoje lakstinis medaus, kitoje biskvitinis varskes tortas. Ir aukstis buvo visiskai vienodas. Tiesiog abu tortus reikia tepti vienu metu ir nuolat palyginti auksti, tai kremo pagalba galima pakoreguot, daugiau ar maziau sudet jo
O rasyt per tutele popietine
Tik kodel tusciomis rankomis
QUOTE(linette @ 2010 05 26, 16:26)
[ir kaip reikia tuos du gabalus vienodus padaryt , jei viena dalis pavyzdžiui napaleonas o kita biskvitinis(turiu galvoj aukštį) ir ar išvis taip galima, ir kuo rašyt ant masės , kad labai plonai gautųs , jei antgaliuko plono neturi
dėkui
dėkui
Visiskai nesudetinga padaryti vienodo aukscio. Esu darius knyga kur puslapiai skirtingu skoniu buvo, vienoje lakstinis medaus, kitoje biskvitinis varskes tortas. Ir aukstis buvo visiskai vienodas. Tiesiog abu tortus reikia tepti vienu metu ir nuolat palyginti auksti, tai kremo pagalba galima pakoreguot, daugiau ar maziau sudet jo
QUOTE(Asseni @ 2010 05 26, 18:49)
.... sveikos , na kas nori randa ...ir AŽ yra , jei kam prireikia
Cipciukas apzejau jusu tortus, ir apakau nuo grozio
jus man pasakykit kai tulpytes darot, ziedlapius klijuojat jau isdziuvusius, ar ne
jus man pasakykit kai tulpytes darot, ziedlapius klijuojat jau isdziuvusius, ar ne
Labas vakaras,
kiek dailiu tortuku vel pridejot visos ,tikrai naktim nemiegat,o sedevrus kuriat ir spalvos kokios,ziuret reikia i tokius kurinius,o ne valgyt
kazkas mano kompiuteriui nutiko,kad negaliu nei nuorodu pasiziureti,nei parasyti,o tortuku nuotraukas rodo tik Lo-Fi versijoj
prisedau prie kito kompiuterio,nes TURIU KELETA KLAUSIMUKU
1.kaip uzdedat ant torto antra auksta? pas mane tortai labai minksti,bijau atskirai sutepta uzdeti ant pirmojo,kad neistiztu
noriu dengti cukrine mase,bet galvoju,kaip paskui as ji perkelsiu ant pirmojo nesugadinus abieju
2. darydamos figureles is marcipano,tvirtinat krapstukais ar dar kuom nors,nes reikia nulipdyti pagyvenusius jaunavedzius,galvoju,ka daryt,kad pvz.galva nuo peciu nenulektu .Ir buvau radusi,kad berods Asseni,turi lipdymo pavyzduku,gal galetumete pasidalinti sia medziaga ir su manimi
Is anksto dekoju uz atsakymus.
kiek dailiu tortuku vel pridejot visos ,tikrai naktim nemiegat,o sedevrus kuriat ir spalvos kokios,ziuret reikia i tokius kurinius,o ne valgyt
kazkas mano kompiuteriui nutiko,kad negaliu nei nuorodu pasiziureti,nei parasyti,o tortuku nuotraukas rodo tik Lo-Fi versijoj
prisedau prie kito kompiuterio,nes TURIU KELETA KLAUSIMUKU
1.kaip uzdedat ant torto antra auksta? pas mane tortai labai minksti,bijau atskirai sutepta uzdeti ant pirmojo,kad neistiztu
noriu dengti cukrine mase,bet galvoju,kaip paskui as ji perkelsiu ant pirmojo nesugadinus abieju
2. darydamos figureles is marcipano,tvirtinat krapstukais ar dar kuom nors,nes reikia nulipdyti pagyvenusius jaunavedzius,galvoju,ka daryt,kad pvz.galva nuo peciu nenulektu .Ir buvau radusi,kad berods Asseni,turi lipdymo pavyzduku,gal galetumete pasidalinti sia medziaga ir su manimi
QUOTE(Cipciukas @ 2010 05 26, 19:32)
Kuokelis išdžiūves ( viduriukas ) - lapukai " švieži " . ...minkšti , masė mano .
Aciu o su kokia formele spaudziat ziedlapius?
QUOTE(Cipciukas @ 2010 05 26, 16:32)
Kuokelis išdžiūves ( viduriukas ) - lapukai " švieži " . ...minkšti , masė mano .
randam randam,akys jau isvarvejo beziurint,savaite susiciaupt negaliu,stalcius issinarino
QUOTE(red69 @ 2010 05 26, 18:35)
L.Ir buvau radusi,kad berods Asseni,turi lipdymo pavyzduku,gal galetumete pasidalinti sia medziaga ir su manimi
Ka turejau ta jau parodziau
daugiau nuotrauku neturiu. Ner laiko fotkint, bet ir nelabai megstu tai daryti. Be to lipdau ziurint i paveiksliuka.
QUOTE(Asseni @ 2010 05 26, 18:49)
Suprantu , kad būtų geriausia tept abu kartu , bet uošvienei labai patiko napoleonas pagal jūsų receptą , tai ji būtent nori tokio ir dar vaisinio torto , tai man kilo mintis gal bandyt knygą , kiek skaičiau tai napaleoną reik sutept prieš kelias dienas , nors mes valgėm sekančią ir labai patiko, o vaisinius per anksti negalima, tai man ir kilo klausimas, kaip elgtis
o jei bandyčiau rašyt su ištirpdytu šokoladu ant sviestinio popieriaus ir ant torto uždėčiau tik sustingus, paniškai bijau sugadint
QUOTE(Asseni @ 2010 05 26, 18:28)
Ka turejau ta jau parodziau
daugiau nuotrauku neturiu. Ner laiko fotkint, bet ir nelabai megstu tai daryti. Be to lipdau ziurint i paveiksliuka.
Aciu.Bandysim is paveiksliuku
galvojau,kad gal daugiau turit kazko panasaus,kaip ideta papuosimu temoje.