Sveikutės,
negaliu atsižiūrėti į tortus
atskirai neprisiminsiu,bet grooožiai...ir mane užmuša žodžiai "ai,čia toks paprastutis"....na,jeigu čia paprastučiai,tai aš balerina
apie Olestą patyliu,tikrai,kaip suspėji
aš kaip visiška neišmanėlė dar,tik girsiu,po kelių metų gal ir pakritikuosiu
QUOTE(daividija @ 2010 05 21, 09:43)
man greiciausias sviestinis kremas-raz dva ir isplakta..
sakyk,o su virintu maišai? man su nevirintu puikiai išsiplakė,o su virintu išskydo kažkaip
QUOTE(Olesta @ 2010 05 23, 21:23)
dėl formelių, tai naudoju 3,5 ir 5 cm,
įdomu,o LT yra jų kur nors pirkti?pvz.Kaune
nes žalio suopračio neturiu,o norėčiau turėti
QUOTE(amorosa @ 2010 05 25, 12:25)
savam rate ,kai niekas is viso nieko nekepa tai as ase
bet placiajai publikai tai jau nerodau.
mano tokia pat situacija
Mergaitės,sakykit,kaip jūs karamelinį ganašą darot??užvirinau giretinėlę,bandžiau įsukt po šaukštą Rududu,kaip jis jums ištirpsta?? niekas man neištirpo,mikseriu užbaigiau darbą,aišku,atšaldžius niekas nesigavo,tik skysta masė
Ir kaip atrodo antgaliukas žolytei daryti? niekur nerandu pvz.
aš tubūt padariau klaidą,paprašiau,kad iš uk parvežtų kondit.švirkštą, o ten tik 4 antgaliai,o kaip žinot,ar tiktų kiti atskirai nupirkti,ar ne