Sveikutes
Na, jau visu groziu nesuminesiu. Senokai berasiau, daug kas vyko pas mus, bet viska skaiciau, ziurejau, tobulejat merginos kosminiu greiciu Na, pagaliau ir as si ta nuveikiau apciuopiamo Medaus tortukas, trupiniai, marcipanas:
Mazam berniukui, kuriam 3 metukai sueina
QUOTE(Fortuncike @ 2010 05 16, 11:50)
JAV tavo pirma mašinytė be priekaištų labai kruopštus darbelis
ir krikštynų tortas gražus, įtariu daug svėrė
Dianocka, o jau princesės suknios grožis..... kiek laiko užtrukai meistraudama tokį šedevrą?
Gintare labai mielas tortukas
Atnešu ir aš savo tortuką, dariau namų naudojimui, bet nepuošti negalėjau
Rafaelo, puošta kokosu, gėlytės - pastilažas, šokoladinė tvorelė. Tik šį kart labai ilgai džiūvo
ir krikštynų tortas gražus, įtariu daug svėrė
Dianocka, o jau princesės suknios grožis..... kiek laiko užtrukai meistraudama tokį šedevrą?
Gintare labai mielas tortukas
Atnešu ir aš savo tortuką, dariau namų naudojimui, bet nepuošti negalėjau
Rafaelo, puošta kokosu, gėlytės - pastilažas, šokoladinė tvorelė. Tik šį kart labai ilgai džiūvo
Sakykit kaip ta tvorele prilipinti prie torto, kad laik ytu
Labas vakaras,
pas mane šį kartą tortas krikštynų sukakčiai paminėti :
Viduje - tortas "Pasaka". Papuošimai - pastilažas, aisingas.
QUOTE(airius @ 2010 05 16, 23:16)
Sakykit kaip ta tvorele prilipinti prie torto, kad laik ytu
Tortas apteptas sviestiniu kremu, sustingusią tvorelę dėjau prie torto, ir visai neblogai laikėsi, nors ant grietinėlės geriau prilimpa.
QUOTE(Migle79 @ 2010 05 16, 23:35)
kruopštumas neišpasakytas. Kiek daug smulkių detalių.. Labai gražu
kiek laiko užtrunka taip tortą papuošti?
Labas vakaras,
Sveiki, labai grazu , vasara ir lengvumu padvelke . Kaip taip plonai ispiesiat su aisingu, ir ar pasidarot ji is vakaro ar iskart- pasidaret ir naudojat-piesiat
QUOTE(Fortuncike @ 2010 05 16, 22:49)
Tortas apteptas sviestiniu kremu, sustingusią tvorelę dėjau prie torto, ir visai neblogai laikėsi, nors ant grietinėlės geriau prilimpa.
kruopštumas neišpasakytas. Kiek daug smulkių detalių.. Labai gražu
Ačiū Tortą papuošiau per vakarą Ryte deliojau gėlytės ir boružėles kruopštumas neišpasakytas. Kiek daug smulkių detalių.. Labai gražu
Prie sviestinio kremo irgi viskas puikiai limpa, tik reikia palaukti, kad jis truputį atšiltų arba "klijuoti" aisingu ar kiaušinio baltymu.
QUOTE(airius @ 2010 05 16, 22:50)
Sveiki, labai grazu , vasara ir lengvumu padvelke . Kaip taip plonai ispiesiat su aisingu, ir ar pasidarot ji is vakaro ar iskart- pasidaret ir naudojat-piesiat
Ačiū Piešiu iš karto ant torto (t.y. masės) antgaliu Nr. 1
Migle79, nu kaip visuomet toooobula
Dianocka labai puosni,grazi barbe. Man grazu (o ka daryt kai reikia didesnio torto barbes...tenka pustesni sijonuka uzdet ) viskas cia super
Olesta tortukai suuuuperiniai ,ruzava spalvyte mmmm.....
Asseni , kaip visada be priekaistu....
Dianocka labai puosni,grazi barbe. Man grazu (o ka daryt kai reikia didesnio torto barbes...tenka pustesni sijonuka uzdet ) viskas cia super
Olesta tortukai suuuuperiniai ,ruzava spalvyte mmmm.....
Asseni , kaip visada be priekaistu....
QUOTE(rutyte11 @ 2010 05 16, 22:06)
o kokiam mieste ir kokioj maxej?
kauno hypery, bet tas buvo prieš porą metų.... kai tie 'didieji išpardavimai" buna...
Labas vakaras,
jūsų visi torčiukai kažkas nerealaus
Migle79 šaunu
vakar prisižadėjau, tai šiandien sudedu...
vaikiškas, puoštas grietinėle, hello kitty tematika, vaisinis su želė asorti tortukas
Aguoniukas, grietinėlė, mašinytės iš marcipano
Tailandietiškas bananų tortas, puoštas grietinėle, kokoso drožlėmis, pastiliažo saulute ir kt.
antras dublis, parodau tik dėl to, kad parodyti grietinėlės spalvą, čia dažyta su Christmas Red Sugarflair dažais, nu man spalvytė liuks gyvai atrodė tortukas viduje varškinis su želė asorti
Tortas mamos gimtadieniui, laikas labai jau mane spaudė, reikėjo išvažiuoti iš namų, tai mintyse kur turėjau idėją, pilnai neišpildžiau, turėjo dar būti torto šonai dekoruoti, bet liko sveikesni dantys be tų papildomų žiedelių mascarponės sūrio tortas su bananais, tik be šokolado ir kitu biskvitu....dengta MMG, žiedeliai pastyiliažo, braškės marcipaninės
na ir paskutinis, varškės ir želė asorti tortas, grietinėlė, MMG
vakar prisižadėjau, tai šiandien sudedu...
vaikiškas, puoštas grietinėle, hello kitty tematika, vaisinis su želė asorti tortukas
Aguoniukas, grietinėlė, mašinytės iš marcipano
Tailandietiškas bananų tortas, puoštas grietinėle, kokoso drožlėmis, pastiliažo saulute ir kt.
antras dublis, parodau tik dėl to, kad parodyti grietinėlės spalvą, čia dažyta su Christmas Red Sugarflair dažais, nu man spalvytė liuks gyvai atrodė tortukas viduje varškinis su želė asorti
Tortas mamos gimtadieniui, laikas labai jau mane spaudė, reikėjo išvažiuoti iš namų, tai mintyse kur turėjau idėją, pilnai neišpildžiau, turėjo dar būti torto šonai dekoruoti, bet liko sveikesni dantys be tų papildomų žiedelių mascarponės sūrio tortas su bananais, tik be šokolado ir kitu biskvitu....dengta MMG, žiedeliai pastyiliažo, braškės marcipaninės
na ir paskutinis, varškės ir želė asorti tortas, grietinėlė, MMG
migle tortukas pasakiskas, toks lengvutis mmmm
olesta darbstuolyte tu musu, konvejeriu pavarei, mamytei skirtas tortukas ziauriai graziai atrodo
olesta darbstuolyte tu musu, konvejeriu pavarei, mamytei skirtas tortukas ziauriai graziai atrodo
Olesta, as vis negaliu atsizaveti tom gelytem, kur paskutiniam tortuke, nu pasakiskos jos man
o tas tortukas mamai tai labai jau skaniai su tom braskem ziurisi
o tas tortukas mamai tai labai jau skaniai su tom braskem ziurisi
Olesa, jau groooziiis.... ir spalvytes ir viskas Ziuriu i jusu tuos tobulus tortus ir pavydziu kruopstumo. Man i savo ziurint tai momentasi trenkti per langa norisi.. mintyse atrodo taip graziai sudelioju, o kai reik teplioti, tai po kelis kartus nurenku viska ir is naujo terlioju
Va dabar saldytuve laukia medutis... vel reikes pieva su boruzelem kurti. sonus maisiau Sarlot su trupiniais, tai jau biski geriau, negu pirmasis kur trupinius tiesiai prie torto lipdziau. Ziuresim kaip aisingas ant jo lips. O kiek ta aisinga saldytuve laikyti ? Gal is karto piesti eiti, kol mazoji miega
Va dabar saldytuve laukia medutis... vel reikes pieva su boruzelem kurti. sonus maisiau Sarlot su trupiniais, tai jau biski geriau, negu pirmasis kur trupinius tiesiai prie torto lipdziau. Ziuresim kaip aisingas ant jo lips. O kiek ta aisinga saldytuve laikyti ? Gal is karto piesti eiti, kol mazoji miega