Kas liecia aplikaciju ir paisyma ant cukrines mases, va radau koki filmuka. Pati pritaikiau liuks labai patiko ir lengvai gaunas. ant to stiklo piesiau su aisingu+dekorgelis ir laukiau kol isdzius. vakare ikelsiu tortuka rezultata, sitokio spalvinimo
Paisymas!
[quote=laurechka,2010 05 24, 12:36]
Ne, nu tu pavarai Atsiversk kokia knyga, rasyta didziosiom raidem ir pasiziurek kaip rasoma viskas
[/qu
Atsiprasau uz , bet nebutina taip zmogaus uzsipulti
Ne, nu tu pavarai Atsiversk kokia knyga, rasyta didziosiom raidem ir pasiziurek kaip rasoma viskas
[/qu
QUOTE(DaivaVe @ 2010 05 24, 14:20)
QUOTE(laurechka @ 2010 05 24, 12:36)
cia buvo svelnus dar patarimas,nes sitokios grubios klaidos,tai nezinau...jei pasakai graziai tai tada puola lyg nebutu klaidu..
QUOTE(linette @ 2010 05 24, 12:41)
vau
QUOTE(eglejk @ 2010 05 24, 13:28)
Mergaites, atsakant i jusu klausimus del aisingo, tai nera su juo sudetinga padaryti aplikaciju, tik laiko uztrunka. Pirmiausia ant lapo nusipiesiu tada perkeliu viska ant torto, karpau atskiras detales ir su peilio pagalba "issiraizau", tada apvedzioju konturus juodai ir jau "spalvinu" spalvotu aisingu per skylutes antgali, galima su skystesniu aisingu tepti teptuku (asmeniskai nebandziau, bet drauge taip daro).
jis puikiai laikosi ant padziuvusios grietineles, niekas nenuciuozia, viskas stovi vietoje, tiesiog nereikia sonu storai tepti rietinele, tik siek tiek peiliu perbraukti, kad sonai issilygintu, tas pats ir su virsum
p.s. Asseni, jau kam kam bet tau geriau nesakyti, kad tai aukstasis pilotazas, tavais tortais zaviuosi visada isvydus ir jau net nezinau kiek ju prisikopinau
jis puikiai laikosi ant padziuvusios grietineles, niekas nenuciuozia, viskas stovi vietoje, tiesiog nereikia sonu storai tepti rietinele, tik siek tiek peiliu perbraukti, kad sonai issilygintu, tas pats ir su virsum
p.s. Asseni, jau kam kam bet tau geriau nesakyti, kad tai aukstasis pilotazas, tavais tortais zaviuosi visada isvydus ir jau net nezinau kiek ju prisikopinau
na visai smagu butu step by step
QUOTE(rutyte11 @ 2010 05 24, 14:02)
Kas liecia aplikaciju ir paisyma ant cukrines mases, va radau koki filmuka. Pati pritaikiau liuks labai patiko ir lengvai gaunas. ant to stiklo piesiau su aisingu+dekorgelis ir laukiau kol isdzius. vakare ikelsiu tortuka rezultata, sitokio spalvinimo
Paisymas!
Paisymas!
bandysiu ir as nors kuo toliau tuo labiau manau kad tortu puo6imas ne man
QUOTE(mmergyte @ 2010 05 24, 14:44)
cia buvo svelnus dar patarimas,nes sitokios grubios klaidos,tai nezinau...jei pasakai graziai tai tada puola lyg nebutu klaidu..
QUOTE(Asseni @ 2010 05 23, 22:39)
Vat tik norejau paklaust, kada pas tave vizito valandos. Noriu pas tave i kursus del aplikaciju
Niera ko mokyti, pačiai aplikacijos gerai gaunasi QUOTE(Agniuk@s @ 2010 05 24, 06:28)
is ko darai batukus ? jie man atrodo permatomi...
Čia rašiau, kaip padaryti batukus.QUOTE(Agniuk@s @ 2010 05 24, 07:14)
Tiesa Migle79 , naudoji pirktini dekorgeli ar pati daraisi?
Naudoju pirktinį Soltuna, fainas traktoriukas, tik apvadėlių aplink langus trūksta. Dar galėjai numerį uždėti su berniuko vardu, o ant stogo skaičių, simbolizuojančiu metus
Asseni, tavo tortukus jau buvau peržiūrėjusi Ryškūs, linksmi vaikiški tortukai. Viestuvinis labai dailus, gal tik gėlytės galėjo būti "iškarpytos", kad tiktų prie gulbių sparnų (bent jau man taip pasirodė). Krikštynų tortas
linette, graži aplikacija O kuo juodos spalvos apvadą darei?
Ačiū migle , nors man iki tavo aplikacijų dar kaip iki mėnulio
aš gal parašysiu kaip darau , nes info niekur neradau klaust pabijojau , tai kaip mano protelis papaišė , taip ir pradėjau
atsispaudinu ant paprasto lapo norimą paveikslėlį , tada imu įmautę dedu ant paveiksliuko , su markeriu ant įmautės perpiešiu , iškočioju masę dedu ant kitos įmautės , įmautę su paveiksliuku ant viršaus, jas abi susegu adatėlėm , kad masė nesislankiotų , tušinuku perveddžioju paveikslėlio kontūrus , vedžioju paspaudžiant, įmautės tvirtesnės , tai kiaurai nepersispaudžia , imu dažus aš turiu gelinius , truputį degtine atskiedžiu ir paišau pirma juoda kontūrus apsipiešiu ,paskui kas liko , dažus per daug atskiest nereikia , nes lietis pradeda
aš gal parašysiu kaip darau , nes info niekur neradau klaust pabijojau , tai kaip mano protelis papaišė , taip ir pradėjau
atsispaudinu ant paprasto lapo norimą paveikslėlį , tada imu įmautę dedu ant paveiksliuko , su markeriu ant įmautės perpiešiu , iškočioju masę dedu ant kitos įmautės , įmautę su paveiksliuku ant viršaus, jas abi susegu adatėlėm , kad masė nesislankiotų , tušinuku perveddžioju paveikslėlio kontūrus , vedžioju paspaudžiant, įmautės tvirtesnės , tai kiaurai nepersispaudžia , imu dažus aš turiu gelinius , truputį degtine atskiedžiu ir paišau pirma juoda kontūrus apsipiešiu ,paskui kas liko , dažus per daug atskiest nereikia , nes lietis pradeda
QUOTE(linette @ 2010 05 24, 15:12)
Ačiū migle , nors man iki tavo aplikacijų dar kaip iki mėnulio
geras net nebuciau sugalvojusi
QUOTE(amorosa @ 2010 05 24, 13:58)
tiesa i sokolada pyliau skystus dazus , tai net nesupratau ,ka ne taip dariau tiesiog ipylus daugiau dazu visas sokoladas i kazkokia varskine mase susitraukdavo , ir jau sildyk nesildes nieko gero nesigavo. sokolado tai prigadnau kol pavyko kazka padaryti.
vat todel ir sutrauke...tas pats kaip y šokolada piltum vandens...sutraukia viska iš karto......
QUOTE(kirbe @ 2010 05 24, 15:37)
vat todel ir sutrauke...tas pats kaip y šokolada piltum vandens...sutraukia viska iš karto......
nebūtinai atkaliau sistemą, reikia dažus supilti, dar neištirpus šokoladui, tada viskas gerai gaunasi
QUOTE(mmergyte @ 2010 05 24, 14:44)
Ane ,saunu kad Jus sugebat dirbt be Grubiu klaidu
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 05 24, 16:47)
Ane ,saunu kad Jus sugebat dirbt be Grubiu klaidu
as nesuprantu,vietoj to kad sakytum aciu,jog pastebejot,spejau pataisyti,dar draskaisi cia mokytis gali su klaidom,dirbti reikia jau be ju
QUOTE(mmergyte @ 2010 05 24, 16:50)
as nesuprantu,vietoj to kad sakytum aciu,jog pastebejot,spejau pataisyti,dar draskaisi cia mokytis gali su klaidom,dirbti reikia jau be ju
As nesidraskau ,ir toliau i pokalbi su jum nesiveliu ..
Tesiog nuo vakar dienos is cia pasisakiusu buvo vienintele Aseni (ACIU JAI ) kuri dave tikrai sauniu patarimu ...