Nu ir dar du
Vienas skirtas kukliom vestuvems ir krikstynoms
Jogurtine pasaka. Sonai aisingas, virsus decorgelis. Man dar su ziedais mistika, kaip graziai padaryt. Gulbes, jeigu klausit, atsakau, darytos be formeles.
ir Krikstynu tortukas 2-m berniukams, pusbroliukams
Apacioje snikersas, virsuje trapios teslos tortas. MMG, bantas Pastilazas, aisingas.
Siaip abu tortai buvo vienodo aukscio, bet kadangi virsuje juostos, tai jos optiskai padidina auksti. Tai kita kart ir pati zinosiu ir Jum kaip patarimas. Jeigu keliu auksciu tortas ir vienas ju puostas juostomis, tai ji reikia daryti kiek zemesni nei kitus.
OLESTA, Jami maziuka Nr.00 teptuka, baltus dazus ir peckioji ta savo figurele . Tikrai gali
QUOTE(Asseni @ 2010 05 23, 22:44)
kirbe, idomus spalvu derinys, man gal noretusi dar ant pacio torto tokiu pat geltonu rutuliuku, kaip tas , nezinau kaip pavadint, "skuduriukas"
va ka reiškia žmogus iš šalies kai pamato....tu tikrai teisi....atrodo darai,dedi dedi visko ko reikia,o va pasako kas nors savo nuomone ir pagalvoji akurat,taip ir reikejo padaryti.....
QUOTE(kirbe @ 2010 05 24, 09:38)
va ka reiškia žmogus iš šalies kai pamato....tu tikrai teisi....atrodo darai,dedi dedi visko ko reikia,o va pasako kas nors savo nuomone ir pagalvoji akurat,taip ir reikejo padaryti.....
Zinai, Kirbe, as daznai nufotkinu torta pries padedant galutini taska. Tada kitaip viskas matosi. Tik, deja, ir pati ne visada tam turiu laiko
Migle79,abu tortukai fantastiški, ypač ta braškytė
Dianocka, labai gražiai padaryta lėlytė
Angel1203,
Soltuna,koks fainuolis traktoriukas
Asseni, visi tortukai labai mieli
ai, aš tada dar biški apie puošimus pasakysiu, kas man krenta į akis, nors ir gražu kažkaip man nesižiūri prie gyvūnėlių drugeliai. ne dėl to, kad jie netiktų, tiesiog, jie per dideli gaunasi, kad drugelis už meškiuką didesnis na, čia tik šiaip, kažkaip kai pati puošiau tortą, nekilo ranka drugelius dėt prie figūrėlių. bet šiaip gražu
Dianocka, labai gražiai padaryta lėlytė
Angel1203,
Soltuna,koks fainuolis traktoriukas
Asseni, visi tortukai labai mieli
ai, aš tada dar biški apie puošimus pasakysiu, kas man krenta į akis, nors ir gražu kažkaip man nesižiūri prie gyvūnėlių drugeliai. ne dėl to, kad jie netiktų, tiesiog, jie per dideli gaunasi, kad drugelis už meškiuką didesnis na, čia tik šiaip, kažkaip kai pati puošiau tortą, nekilo ranka drugelius dėt prie figūrėlių. bet šiaip gražu
QUOTE(Asseni @ 2010 05 24, 10:40)
Zinai, Kirbe, as daznai nufotkinu torta pries padedant galutini taska. Tada kitaip viskas matosi. Tik, deja, ir pati ne visada tam turiu laiko
va tame ir reikalas,kas yo laiko vis pritruksta...... bet nieko tokio....kaip sena patarle sako...gyveni žmogus,mokais ir durnas miršti.....
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 05 23, 23:08)
gi tik vakar rase kad ant didziosios i taskas nesideda
Ne, nu tu pavarai Atsiversk kokia knyga, rasyta didziosiom raidem ir pasiziurek kaip rasoma viskas
Kelias dienas neužsukau , tai net akys raibsta kiek grožybių prikepėt
Eglejk visi tortukai dailūs , ypač tas su mike
Neli gražus labai antras , toks linksmutis
Agniuk@s agurkai super kaip tikri ir tas su meškučiu fainuolis , labai ir tos gėlytės prie meškiaus patiko , tik nesuprantu kaip jos padarytos , gal koks antgalis specialus
Olesta kaip visada labai gražu , visi be išimties ir tos gėlytės tokios gražios , ir jokiu brokų aš nematau , kažkokia raukšlelė nieko negadina, labai tie marškinėliai patiko ,išsisaugojau gal kada prireiks , būsiu vagilė
Muske labai gražu antra nuotraukytė tikrai kaip atvirukas
Migle 79 visi tavo tortukai meno kūriniai , net išskirt nė vieno negaliu , taip viskas kruopščiai ir su skoniu padaryta , neleistų man širdis nė vieno pjaustyt
Dianocka lėlytė tavo daili gavos , man kitoj savaitėj teks pirmą kart lėlę kept tai jau dabar stresuoju , kad tik nors per pusę kažkas panašaus gautus , tai likčiau patenkinta
Soltuna traktorių traktorius
Asseni gulbės nuostabios , aš prisiminiau kaip tortus mano kaimynė vestuvinius kepdavo , puošdavo gulbėm, tai jos į antis panašesnės budavo o šitos tobulos ir baibokiukai gražuoliai spoksau spoksau , atrodo , kad nuo spoksojimo mokėjimas lipdyt atsiras
dar viena mano aplikacija , neina man greit nors tu ką, likau patenkinta , kad nors herojų visi pažino
tailandietiškas bananų ir pastilažas
Eglejk visi tortukai dailūs , ypač tas su mike
Neli gražus labai antras , toks linksmutis
Agniuk@s agurkai super kaip tikri ir tas su meškučiu fainuolis , labai ir tos gėlytės prie meškiaus patiko , tik nesuprantu kaip jos padarytos , gal koks antgalis specialus
Olesta kaip visada labai gražu , visi be išimties ir tos gėlytės tokios gražios , ir jokiu brokų aš nematau , kažkokia raukšlelė nieko negadina, labai tie marškinėliai patiko ,išsisaugojau gal kada prireiks , būsiu vagilė
Muske labai gražu antra nuotraukytė tikrai kaip atvirukas
Migle 79 visi tavo tortukai meno kūriniai , net išskirt nė vieno negaliu , taip viskas kruopščiai ir su skoniu padaryta , neleistų man širdis nė vieno pjaustyt
Dianocka lėlytė tavo daili gavos , man kitoj savaitėj teks pirmą kart lėlę kept tai jau dabar stresuoju , kad tik nors per pusę kažkas panašaus gautus , tai likčiau patenkinta
Soltuna traktorių traktorius
Asseni gulbės nuostabios , aš prisiminiau kaip tortus mano kaimynė vestuvinius kepdavo , puošdavo gulbėm, tai jos į antis panašesnės budavo o šitos tobulos ir baibokiukai gražuoliai spoksau spoksau , atrodo , kad nuo spoksojimo mokėjimas lipdyt atsiras
dar viena mano aplikacija , neina man greit nors tu ką, likau patenkinta , kad nors herojų visi pažino
tailandietiškas bananų ir pastilažas
Linette, koks fainas vilkas
Linette na kur nepazins, tikroviskesnio ir but negali cia is sokolado ane? o kaip mase zalsvai geltona? su dulkem dazei? Labai grazu
Mergaites, atsakant i jusu klausimus del aisingo, tai nera su juo sudetinga padaryti aplikaciju, tik laiko uztrunka. Pirmiausia ant lapo nusipiesiu tada perkeliu viska ant torto, karpau atskiras detales ir su peilio pagalba "issiraizau", tada apvedzioju konturus juodai ir jau "spalvinu" spalvotu aisingu per skylutes antgali, galima su skystesniu aisingu tepti teptuku (asmeniskai nebandziau, bet drauge taip daro).
jis puikiai laikosi ant padziuvusios grietineles, niekas nenuciuozia, viskas stovi vietoje, tiesiog nereikia sonu storai tepti rietinele, tik siek tiek peiliu perbraukti, kad sonai issilygintu, tas pats ir su virsum
p.s. Asseni, jau kam kam bet tau geriau nesakyti, kad tai aukstasis pilotazas, tavais tortais zaviuosi visada isvydus ir jau net nezinau kiek ju prisikopinau
jis puikiai laikosi ant padziuvusios grietineles, niekas nenuciuozia, viskas stovi vietoje, tiesiog nereikia sonu storai tepti rietinele, tik siek tiek peiliu perbraukti, kad sonai issilygintu, tas pats ir su virsum
p.s. Asseni, jau kam kam bet tau geriau nesakyti, kad tai aukstasis pilotazas, tavais tortais zaviuosi visada isvydus ir jau net nezinau kiek ju prisikopinau
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 05 24, 13:26)
Linette na kur nepazins, tikroviskesnio ir but negali cia is sokolado ane? o kaip mase zalsvai geltona? su dulkem dazei? Labai grazu
Ne ne iš šokolado , iš pastilažo , masė tai buvo ryškiai geltona , čia telefonu fotkinta tai vaizdas baisiai iškraipytas , gėlės tikrovėj normaliau atrodė , o nuotraukoj baisios , nu nėr ko teisintis yr dar kur mokytis
QUOTE(linette @ 2010 05 24, 12:34)
Ne ne iš šokolado , iš pastilažo , masė tai buvo ryškiai geltona , čia telefonu fotkinta tai vaizdas baisiai iškraipytas , gėlės tikrovėj normaliau atrodė , o nuotraukoj baisios , nu nėr ko teisintis yr dar kur mokytis
Ir vilkas is pastiliazo
man tai aukstasis pilotazas . sestadieni dariau viena sokoladine aplikacija, geda net paveiksluoti buvo, nors diedai susirinke tai aikciojo.( nes dariau futbolo klubo emblema) tiesa i sokolada pyliau skystus dazus , tai net nesupratau ,ka ne taip dariau tiesiog ipylus daugiau dazu visas sokoladas i kazkokia varskine mase susitraukdavo , ir jau sildyk nesildes nieko gero nesigavo. sokolado tai prigadnau kol pavyko kazka padaryti.