Oi, mergaites, kokiu grozybiu prikepet, net akys raibsta nors ir nerasau, bet visada permetu jusu grozius, keleta ir issisaugojau
O as pagaliau turiu laisvesnio laiko nuo diplominio rasymo ir tortu kepimo tai ikelsiu keleta savu
medutis, aisingas
juodasis miskas, pastiliazas, aisingas
biskvitinis, pastiliazas, aisingas
medutis, aisingas
juodasis miskas, aisingas, drugeliai pastiliaziniai
medutis, pastiliazas
medutis, aisingas, geles pastiliazas
o, cia taip sau tokie
miniatiurinis tortukas is juodojo misko "pilvu", aisingas, pastiliazas
ir kitas taip sau, pavadinau ji linksmuoliu
biskvitinis, nesigavusi beze, pastiliazines gelytes ir aisingas
p.s. su dora ir mike buvo toks dalykas, kad sakiau prasikeiksiu, jau papuosiau ta dora, padariau visa, paskui uzrasuose pasiziuriu ji turejo buti ant meducio, o mike ant juodo misko, o as dora ant juodo misko padariau teko visa virsu nukrapstyt, ir praktiskai is naujo puosti, zodziu susinervinau vakar juodai, nu bet klaida istaisiau
Eglejk, kiek grožių su aplikacijom labai gražūs, ir kempiniukas simpatulka
Šios dienos darbelis:
Snikers, MMG:
Maskarponės torčiukas, MMG, medžiai - šarlot kremas
Et, masė vis tiek šlapiuoja baltojo
Šios dienos darbelis:
Snikers, MMG:
Maskarponės torčiukas, MMG, medžiai - šarlot kremas
Et, masė vis tiek šlapiuoja baltojo
QUOTE(neli @ 2010 05 21, 21:40)
Eglejk, kiek grožių su aplikacijom labai gražūs, ir kempiniukas simpatulka
Šios dienos darbelis:
Snikers, MMG:
Šios dienos darbelis:
Snikers, MMG:
O man paslapiuoja, ir nudziusta viskas po keliu valandu
Dailus visu tortai
Eglejk,kokie gražus ir kiek daug tortu....
tik vat tas aisingas man...... na gal tavo klientam patinka....aš neseniai viena padariau,tai teko perpuošti mase....tai baigesi visi eksperimentai mano.... liko arba beze arba mase......
tik vat tas aisingas man...... na gal tavo klientam patinka....aš neseniai viena padariau,tai teko perpuošti mase....tai baigesi visi eksperimentai mano.... liko arba beze arba mase......
Man tai irgi kazkaip atrodo, kad aisingu visa tortu puosti, tai ten kietuma turetu buti..
Ojei kiek daug ir graziu tortu
Atnesu ir as viena,vaikinui 18-to gimtadienio proga,dariau ale krepsinio kamuoli ir marskinelius juodasis miskas grietinele,mmg :ax:Bet kaip nemalonu kai taip silta,grietinele tirpte tirpo maiselyje
Atnesu ir as viena,vaikinui 18-to gimtadienio proga,dariau ale krepsinio kamuoli ir marskinelius juodasis miskas grietinele,mmg :ax:Bet kaip nemalonu kai taip silta,grietinele tirpte tirpo maiselyje
QUOTE(eglejk @ 2010 05 21, 21:18)
Oi, mergaites, kokiu grozybiu prikepet, net akys raibsta nors ir nerasau, bet visada permetu jusu grozius, keleta ir issisaugojau
O as pagaliau turiu laisvesnio laiko nuo diplominio rasymo ir tortu kepimo tai ikelsiu keleta savu
medutis, aisingas
medutis, aisingas
medutis, pastiliazas
o, cia taip sau tokie
p.s. su dora ir mike buvo toks dalykas, kad sakiau prasikeiksiu, jau papuosiau ta dora, padariau visa, paskui uzrasuose pasiziuriu ji turejo buti ant meducio, o mike ant juodo misko, o as dora ant juodo misko padariau teko visa virsu nukrapstyt, ir praktiskai is naujo puosti, zodziu susinervinau vakar juodai, nu bet klaida istaisiau
medutis, aisingas
medutis, aisingas
medutis, pastiliazas
o, cia taip sau tokie
Fantastiski tortai Kokios saunuoles ir kokios isradingos
Eglejk, Neli, Eiwile malačiai man aplikacijos kol kas atrodo kosmosas, gal kol nepradėjau daryti
QUOTE(kirbe @ 2010 05 20, 23:02)
kirbės tortukai kaip visada- labai gražūs ir skaniai atrodantys. Taip ir norisi to griliažinio paragauti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 05 21, 13:49)
Na o dabar prasom ivertinti, pirmasis man zymiai grazesnis uz antraji, ten kazkaip kazko per daug...
Krikstynos kartu su gimtadieniu Jogurtinis su vaisiais, MMG
Abu tortukai labai gražūs, bet tas krikštynų tokia elegancija, lengvumu dvelkia. Labai gražus
Atnešu ir aš savo pirmąjį dviaukštį, su pirmąja mano gyvenime figūrėle. (Lipdžiau ir niekaip negalėjau prisiminti, ką esu iš plastalino mokykloje lipdžiusi
Apatinis aukštas- medutis, viršus- rafaelo. Puošta pastilažu, figūrėlė- marcipanas.
"Leliukas"
aisingas kietas nebuna, bet jis ir neminkstas, kai apdziubuoji grietinele aptepta torta. o kas liecia salduma, tai as dedu rugsteles daugokai, tai skonis buna saldziarukstis, panasiai, kaip pastiliazo man aisingas pats geriausias, istikimas mano draugas
olesta, tau aplikacijos kosmosas, o man fugureles, ypatingai zmogeliukai
va ir Fortuncikes tortuko lialius grazus, as tokio nei is tolo nenulipinciau
olesta, tau aplikacijos kosmosas, o man fugureles, ypatingai zmogeliukai
va ir Fortuncikes tortuko lialius grazus, as tokio nei is tolo nenulipinciau
Kur Kaune dazu tu valgomuju pirkti ir kokius perkate? Nesu niekada naudojusi. Noreciau morengu spalvotu issikepti
Man aplikacijos irgi kosmosas,ziuriu as i Dora ir niekaip nesuprantu kaip taip graziai padaryti
Egleijk jei nesunku parasykit smulkiai kaip darot aplikacija mike ar dora
Fortuncike grazus tortas o leliukas tai visai
Egleijk jei nesunku parasykit smulkiai kaip darot aplikacija mike ar dora
Fortuncike grazus tortas o leliukas tai visai