rugiagele, labai fainas tortukas, aš ir tokį dariau )))) man tavo gėlės gražesnės gavosi o tų kringelių aš smulkesnių norėčiau, man taip gražiau
o čia mano, asseni šokoladinis, MMG ir marcipanas
QUOTE(zuliaska @ 2010 05 21, 15:07)
rugiagele, labai fainas tortukas, aš ir tokį dariau )))) man tavo gėlės gražesnės
Neturiu smulkesnio antgalio, bet greit gausiu
Mielas torciukas...
rutyte11, kempinuko spalvos grazios, bet va su celiulitu reikia kovot
gitule, taves tai nera, bet jau kaip ateini tai jau
kirbe, labai idomus tortas su varpeliu. Tu cia nupiesiai?
rugiagele26, gera kopija. Man tik spalvos noretusi siek tiek labiau pastelines ir kringeliuku smulkesniu
zuliaska, labai faina spalva. va tik gelyciu preky siek tiek truksta. Taip ir prasosi kokios 2, 3 dar. Ziuriu meskiuku padaugejo, reikia mastyti kita gyvuneli
O del gliukozes, man viskas ok su tom 5-om minutem. Bet kaip ir sakiua, reikia ziureti pagal savo virykle ir pagal savo puoda. Kuo platesnis puodas, tuo maziau laiko reikia. As verdu gliukoze aukstame siaurame kavai skirtame indelyje.
rugiagele26, gera kopija. Man tik spalvos noretusi siek tiek labiau pastelines ir kringeliuku smulkesniu
zuliaska, labai faina spalva. va tik gelyciu preky siek tiek truksta. Taip ir prasosi kokios 2, 3 dar. Ziuriu meskiuku padaugejo, reikia mastyti kita gyvuneli
O del gliukozes, man viskas ok su tom 5-om minutem. Bet kaip ir sakiua, reikia ziureti pagal savo virykle ir pagal savo puoda. Kuo platesnis puodas, tuo maziau laiko reikia. As verdu gliukoze aukstame siaurame kavai skirtame indelyje.
QUOTE(Asseni @ 2010 05 21, 15:29)
rutyte11, kempinuko spalvos grazios, bet va su celiulitu reikia kovot
O ka reiskia pasteline? blankesne? ot mano isprusimas o del kringeliuku, man irgi norisi smulkesniu, bet antgalio neturiu... o i tutele det nenorejau, tiksliau man aisinga nelabai patogu is jo spaust...
Asseni, noriu paziuret i tavo tortus, bet...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 21, 14:37)
Asseni, noriu paziuret i tavo tortus, bet...
Tai kad viska jau matei.
vaij vaij vaij, kokių grožybių pridėjot aš tai prieš gamtą bejėgė, jezusiam kaip nelengva patpo dirbti
mergaites ,kas darete sokoladines aplikacijas , pasakykite, ar galima i sokolada pilti skystus dazus kitokiu neturiu ir kaip isgaunate juoda spalva?
QUOTE(amorosa @ 2010 05 21, 17:51)
mergaites ,kas darete sokoladines aplikacijas , pasakykite, ar galima i sokolada pilti skystus dazus kitokiu neturiu ir kaip isgaunate juoda spalva?
aš pyliau skystus, bet kol galų gale išėjo nesugadint šokolado, sugadinau visą plytelę reikia tik pradėjus tirpt šokoladui, pilti po lašiuką dažų, nes mano atveju įpylus į jau ištirpusį - viskas sušokdavo į vieną gumulą
QUOTE(spyglis2 @ 2010 05 21, 19:21)
aš pyliau skystus, bet kol galų gale išėjo nesugadint šokolado, sugadinau visą plytelę reikia tik pradėjus tirpt šokoladui, pilti po lašiuką dažų, nes mano atveju įpylus į jau ištirpusį - viskas sušokdavo į vieną gumulą
dekui uz paaiskinima
rugiagele26, gražios ramunės
rasyte, pirmam labai gražios pastelinės spalvos, dailu
Antras irgi dailiai atrodys, tik va butelio reik
zuliaska, meškiukai valdo
kirbe, mielas torčiukas, tik man drugeliai ne tokie kažkaip, gal dažyti kitaip reikėjo
viktute08, labai patiko torčiukas
rasyte, pirmam labai gražios pastelinės spalvos, dailu
Antras irgi dailiai atrodys, tik va butelio reik
zuliaska, meškiukai valdo
kirbe, mielas torčiukas, tik man drugeliai ne tokie kažkaip, gal dažyti kitaip reikėjo
viktute08, labai patiko torčiukas