Gitule žmogus voras tai super , man labai patiko , šokoladinę aplikaciją turbut dar sunkiau padaryt nei iš masės , nesu bandžius , kiek laiko užtrukai
man tai ta pirma barbė vistiek prie dūšios labiau , nors antra ir spalvingesnė
rutyte man tai asilas super ir labai gražu tos žvaigždės , paprasta ir labai pagyvina tortuką
zuliaska labai gražu neperkrauta , švelnu , akiai miela , širdis po darbo atsigavo pasižiūrėjus
mergaites , gal bart labai negausiu , gėda ir klaust , turbūt jau 100 kartų klausta buvo , ar trečiadienį suteptas medutis šeštadienį nebus per senas , ir prašė manęs barbę iškept , nesu kepus tai neturiu žalio supratimo , kokio dydžio medučio lapelius kepat ar 21 cm pradžia nebus per didelė ir daugmaž kiek lapelių reikia
dar kart labai atsiprašau už tokius žioplus klausimus
Mergaitės tortų labai gražių prikepėt, o tie paprastučiai tai tokie valgomi, niam
O tamsta mergaite dėl barbės, bėk į tą temą kur visos pamokėlėės be komentarų, Cipciuko yra įdėta labai labai išsami barbės darymo fotosesija, medučiui apčią kepu 21, paskui mažėjančia tvarka sudedu 10-11 lakštelių ir nebus per anskti, bus pats skaniausias
O tamsta mergaite dėl barbės, bėk į tą temą kur visos pamokėlėės be komentarų, Cipciuko yra įdėta labai labai išsami barbės darymo fotosesija, medučiui apčią kepu 21, paskui mažėjančia tvarka sudedu 10-11 lakštelių ir nebus per anskti, bus pats skaniausias
QUOTE(linette @ 2010 05 20, 17:15)
Gitule žmogus voras tai super , man labai patiko , šokoladinę aplikaciją turbut dar sunkiau padaryt nei iš masės , nesu bandžius , kiek laiko užtrukai
Aciukas Ta aplikacija apie 1.5 val tikrai dariau. Daugiausia laiko uzeme juodi konturai visi, o paskui jau greitai
uoj kokie visi valgomi, nu tas vienas nelabai, bet kitus tai griebčiau
Nerandu Sarlot sviestinio kremo recepto
Čia žiūrėk : http://www.supermama...?...78104&st=60
Nepykit už įkirumą, bet sakykit KOKIU sviestiniu kremu reikia aptept tortą prieš dengiant mase Radau pora sviestinių kremų bet abu su kondencuotais pienais
Nepykit už įkirumą, bet sakykit KOKIU sviestiniu kremu reikia aptept tortą prieš dengiant mase Radau pora sviestinių kremų bet abu su kondencuotais pienais
QUOTE(davija @ 2010 05 21, 07:35)
Čia žiūrėk : http://www.supermama...?...78104&st=60
Nepykit už įkirumą, bet sakykit KOKIU sviestiniu kremu reikia aptept tortą prieš dengiant mase Radau pora sviestinių kremų bet abu su kondencuotais pienais
Nepykit už įkirumą, bet sakykit KOKIU sviestiniu kremu reikia aptept tortą prieš dengiant mase Radau pora sviestinių kremų bet abu su kondencuotais pienais
taigi Šarlote ir tepkit tepkit bet kokiu sviestiniu, esu bandžius ir su kondensuotu, man nepatiko, vien sviestas va Šarlotė visai kas kita, ir lengviau išlyginti ir skaniau valgyti, kad lengviau lygintųsi ir lygiau tortas atrodytų, prisitrakuoju medučio lakštelių, išsijoju per sietelį, ir tų trupinukų į Šarlotės kremuką įsidedu gaunasi geriau, nei vien sviestinuku
kirbe, oi kaip norėčiau griljažinio gabaliuko dabar prie kavos
QUOTE(kirbe @ 2010 05 20, 20:02)
Na ir aš atnešu pora valgomu torčiuku ir viena nelabai.....
Labai grazu!!!kaip kepi griliazini tortuka,manes prase iskept,as dar ne vieno nekepiau nezinau koki cia pasirinkt...
QUOTE(davija @ 2010 05 21, 04:35)
Čia žiūrėk : http://www.supermama...?...78104&st=60
Nepykit už įkirumą, bet sakykit KOKIU sviestiniu kremu reikia aptept tortą prieš dengiant mase Radau pora sviestinių kremų bet abu su kondencuotais pienais
Nepykit už įkirumą, bet sakykit KOKIU sviestiniu kremu reikia aptept tortą prieš dengiant mase Radau pora sviestinių kremų bet abu su kondencuotais pienais
As tepu su kondencuotais o kas negerai su kondencuotais pienais???man greiciausias sviestinis kremas-raz dva ir isplakta..
aš nesakau, kad negerai, man tiesiog neskanu ir tiek ir nervina praimti kondensuoto indeliai, kur paskiau dėti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 21, 07:22)
aš nesakau, kad negerai, man tiesiog neskanu ir tiek ir nervina praimti kondensuoto indeliai, kur paskiau dėti
As tai issiplaku is viso indelio,o sviestini krema kur lieka uzsaldau,kitam kartui plakti nereikia...