Atnesu isvargtus tortukus
Madutis MMG
Juodasis miskas MMG
QUOTE(karapuzike @ 2010 05 20, 13:34)
ane va ka reiskia retai i parduotuves uzsukti
vakar dariau pastiliaza ir daviau mb spaudyti ramuneles, biski as biski jis... tai siandien abu su mazoliais
o tas pastiliazas turi gautis toks guminis ar cia man jis nesigavo ?
vakar dariau pastiliaza ir daviau mb spaudyti ramuneles, biski as biski jis... tai siandien abu su mazoliais
o tas pastiliazas turi gautis toks guminis ar cia man jis nesigavo ?
Man tai nebūna guminis, gali būti želatinos per daug
rutyte11, gražūs tortukai, kempiniukas biški jau toks pagyvenęs, nes celiulito nemažai ir man truputį su dantim kažkas ne taip, kažkaip ne taip žiūrisi, O šrekinis tai liuks, kaip tas fugūrėles darei ?
man ir ta akcijinė pudra nepatinka, nu nebent į tortą vietoj cukrauskai kuriuose receptuose reik. ji nėra smulki
QUOTE(pupainga @ 2010 05 20, 14:48)
Man tai nebūna guminis, gali būti želatinos per daug
rutyte11, gražūs tortukai, kempiniukas biški jau toks pagyvenęs, nes celiulito nemažai ir man truputį su dantim kažkas ne taip, kažkaip ne taip žiūrisi, O šrekinis tai liuks, kaip tas fugūrėles darei ?
Nu jo kempiniuka biski toks nevykes, nes prase mases plono sluoksnio, o kai sluoksnis plonas tada visi trukumai matos
O srekines figureles ispjoviau is MMG ir spalvojau
atnešu ir aš savo mano tai visi paprasti paprastučiai
pasaka su jogurtiniu kremus, su persikais ir vyšniom. dariau paragavimui vyrui į darbą, nes jo gimkė. tai tas drugelis turėjo normmalus būt, bet aš iš pradžių galvojau apliesiu, tai praskiedžiau grietinėle, o paskiau persigalvojau ir drugelis nesigavo.. :)tai jei vyras parneš iš darbo paragaut, tai žinosiu ar skanu.
grietinėlė ir šokoladas
o šitie du, tai abu su persikais, varške ir maskarpone. puoštas šokoladas, MMg ir grietinėlė. prašė paprastučių, tai juos ir padariau. vaišins svečius sutuoktuvių proga
pasaka su jogurtiniu kremus, su persikais ir vyšniom. dariau paragavimui vyrui į darbą, nes jo gimkė. tai tas drugelis turėjo normmalus būt, bet aš iš pradžių galvojau apliesiu, tai praskiedžiau grietinėle, o paskiau persigalvojau ir drugelis nesigavo.. :)tai jei vyras parneš iš darbo paragaut, tai žinosiu ar skanu.
grietinėlė ir šokoladas
o šitie du, tai abu su persikais, varške ir maskarpone. puoštas šokoladas, MMg ir grietinėlė. prašė paprastučių, tai juos ir padariau. vaišins svečius sutuoktuvių proga
QUOTE(airius @ 2010 05 20, 10:40)
Sveikutes, sakykit is kur ta aplikacija imat, na paveiksliuka , gal ir kvailai skamba, bet man nedasunta
Google visagalis
zuliaska, du paskutiniai be galo grazus
nu man tas paskutinis su sokoladu ir sokoladiniais makaronais liuksiskas
rutyte11 ir zuliaska
"nu man tas paskutinis su sokoladu ir sokoladiniais makaronais liuksiskas"
mergaites padekit... ar galiu apdzibuot torta aisingu (baltymas, pudra, citr.rugstis)? as tai manau, kad jis bus per kietas, bet gal as klystu.. patarkit.. nes beze's bijau
"nu man tas paskutinis su sokoladu ir sokoladiniais makaronais liuksiskas"
mergaites padekit... ar galiu apdzibuot torta aisingu (baltymas, pudra, citr.rugstis)? as tai manau, kad jis bus per kietas, bet gal as klystu.. patarkit.. nes beze's bijau
+2010 05 20, 15:31-->
Gali drasiai, eglejk tik aisingu ir dzibuoja
QUOTE(sraigyte @ 2010 05 20, 15:31)
QUOTE(gitule @ 2010 05 20, 16:45)
o nenubėga?
QUOTE(rutyte11 @ 2010 05 20, 20:02)
skysto nedaryk ir nenubegs
bet as bijau, kad jis man labai kietas pasidarys kai isdzius, pvz kokiai 2 dienai.. ar as ne taip mastau