Man labai grazus tortai su aplikacijomis bet niekur neradau info kaip jas daryti gal galetumete aprasyti is ko ir kaip daroma? Arba ikelti nuoroda, jei kazkur jau aprasyta
QUOTE(karapuzike @ 2010 05 19, 15:14)
Labai mielas
Papildyta:
QUOTE(linette @ 2010 05 19, 17:07)
Mano pirmasis bandymas daryt aplikaciją , vaje vaje kiek privargau , paišiau 3 valandas , rankos drebėjo , nes piešt visiškai nesugebu , žodžiu vargo vakarienė ,torto dydis 21 cm , paveiksluota mobiliu , tai spalvos visiška nesamonė
vidus karamelinis , visa kita pastilažas
vidus karamelinis , visa kita pastilažas
Nu laaabai dailu!!!
Papildyta:
QUOTE(gitule @ 2010 05 19, 19:47)
Emiga, grazus vienetukas
O jau sito tortuko grozis, eina sau.... Nerealus, nusikopinau
Papildyta:
Nieko nesuprantu, atrodo sumazinau nuotraukas kaip visada, bet kai dedu i formuma, milziniskas rodo Tai imesiu nuorodas
Napoleonas, Sarlot sviestinis kremas, pastilazas
Jogurtinis,grietinele
Medutis, sokoladine aplikacija, grietinele
Baltasis braskiu sapnas, MMG
Baltasis braskiu sapnas, grietinele
O jau sito tortuko grozis, eina sau.... Nerealus, nusikopinau
Papildyta:
Nieko nesuprantu, atrodo sumazinau nuotraukas kaip visada, bet kai dedu i formuma, milziniskas rodo Tai imesiu nuorodas
Napoleonas, Sarlot sviestinis kremas, pastilazas
Jogurtinis,grietinele
Medutis, sokoladine aplikacija, grietinele
Baltasis braskiu sapnas, MMG
Baltasis braskiu sapnas, grietinele
Visi be galo grazus, ir isbaigti...
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 05 19, 08:56)
šitą didelį puslapį pabaikim, labai ištampytas, vaikiškas medutis, bezė, marcipanas, MMG gėlytės
Bobuzytes (kaip pasakytu mano dukra...)
Papildyta:
QUOTE(emiga @ 2010 05 19, 01:28)
Sveikos,kepejeles!
Man tok jausmas,kad visa LT jau kepa tortus,tiek mielu akiai darbeliu
Man tok jausmas,kad visa LT jau kepa tortus,tiek mielu akiai darbeliu
Nu jau vienetukas...
nu jau groziaigroziai pas visas. Tas mikis tai tikrai vertas tu 3iu valandu meiles
as vis dar nesiryztu aplikacijom. Reiketu jauciu siandien MMG pasigaminti ir duotu MB pastampuoti ramuneliu.. nes isbaigiau visus rezervus. Drauge cia uzsimine, kad prasys manes pagaminti krepseli su ramunelem.. O gal ismeginti pastiliaza ? ziuriu daugumai jis labiau patinka negu mmg
as vis dar nesiryztu aplikacijom. Reiketu jauciu siandien MMG pasigaminti ir duotu MB pastampuoti ramuneliu.. nes isbaigiau visus rezervus. Drauge cia uzsimine, kad prasys manes pagaminti krepseli su ramunelem.. O gal ismeginti pastiliaza ? ziuriu daugumai jis labiau patinka negu mmg
Linette,jau torčiukas su Mike... labai labai gražu,dailu.....išsisaugoju...kopijuosiu.....
Gitule,labai dailus visi tortai.....
Gitule,labai dailus visi tortai.....
QUOTE(DaivaVe @ 2010 05 19, 18:00)
Man labai grazus tortai su aplikacijomis bet niekur neradau info kaip jas daryti gal galetumete aprasyti is ko ir kaip daroma? Arba ikelti nuoroda, jei kazkur jau aprasyta
Sokoladine aplikacija
Grazus tortai
bet as del kitko.. uzeikit i mano parasa.. kaip policija vykdys teisinguma siandien Kaune..
bet as del kitko.. uzeikit i mano parasa.. kaip policija vykdys teisinguma siandien Kaune..
Sveikutes, sakykit is kur ta aplikacija imat, na paveiksliuka , gal ir kvailai skamba, bet man nedasunta
mergaites as katik is maximos... cukraus pudros 500g po 1,99 nukoviau. akcija kazkokia
QUOTE(karapuzike @ 2010 05 20, 13:32)
mergaites as katik is maximos... cukraus pudros 500g po 1,99 nukoviau. akcija kazkokia
tai kad jau kelinta savaitė ji tokia kkaina aš irgi užsipirkau
QUOTE(akvilyte @ 2010 05 20, 13:34)
tai kad jau kelinta savaitė ji tokia kkaina aš irgi užsipirkau
ane va ka reiskia retai i parduotuves uzsukti
vakar dariau pastiliaza ir daviau mb spaudyti ramuneles, biski as biski jis... tai siandien abu su mazoliais
o tas pastiliazas turi gautis toks guminis ar cia man jis nesigavo ?
QUOTE(karapuzike @ 2010 05 20, 13:32)
mačiau,bet ji man nelabai patinka......nera labai smulki,jaučiasi tokie grudeliai.....