QUOTE(davija @ 2010 05 19, 15:02)
Merginos, sakykit, o kuri dengimo mase lengviauisiai ir greiciausiai pasidaro
Man iseina tik viena sokoladine su saldainiais gerai, o mein mase nesigavo, tai bijau berizikuot
Noriu daryt kempiniuka torta ir apdengt, su kelnem sokoladinem viskas gerai, bet su kunu, gali but problemu
Ir dar tada, o kuri skanesne dengimo mase, ar jos visai nevalgomos (ta prasme kad per saldzios
)
aciu
as dar tik gera menesi kaip mokausi puosti, tai is savo zalios patirties pasakysiu :
su sokoladine mase nesunku.. bet greitai tirpsta.
MMG mase pradzioje visai manes neklause.. per kieta, per skysta ir tt... prasikeikiau, bet as zemaite... priverciau ja paklusti... bet jauciausi kaip po bulviakasio
Su tais marsh... nu tais saldainiais.. irgi pradzioje neskystejo, po to perkepe, po to vel per daug pudros idejau. ir ismeciau i siuksline
antra karta kai gaminau, tai stebuklingai viskas gavosi ( papuosimus dariau).. net pasigailejau, kad neturiu po ranka jokio torto, kad su ja apdengti
cia vakar vakare sulipdziau dar viena. Siandien eis i trecia Vaiku zaidimu kambario kaune atidarymo etapo svente
apdengiau trupiniais sumaisytais su sviestiniu kremu. Taskavau su aisingu. Boruzeles is tu saldainiu is M raides mases apipaisytos tirpintu sokoladu, Baltos gelytes ir drugeliai MMG. Gaila nuotraukoje nesimato, kad uzrasas ir gelytes su drugeliai ir boruzelem pablizgintos auksine dulksna... man bele blizga tai jau ir grozis